Mesaj pt. incurajat optimistele si aspirantele.
Buna ziua fetelor,
Acum patru ani umblam buimaca din colt in colt pe forum,cand la optimiste,cand la odisee,ba la sarcini pierdute.
Au trecut ani,am pierdut 5 sarcini, acum uitandu-ma in urma,regret ca nu am avut liniste sufleteasca, regret ca au trecut foarte multi ani(10),ani in care mi-am canalizat toata forta si fiinta numai pe un obiectiv-acela de a avea un bebe.
Am adus pe lume un inger pe nume Sophia in septembrie2006, o sarcina cu peripetii dar am dus-o pana la capat.
Acum ,surpriza mare, am adaugat din nou la semnatura mea un icon cu o gravidutza, in curand voi deveni mamica a doua oara.
Of Doamne, cat de detasata si de fericita sunt acum ca mi-ai dat sansa sa devin inca o data mama.
Am disperat multi ani, atunci cand eram disperata nu s-a intamplat sa raman insarcinata,iar daca ramaneam ,pierdeam sarcina.
Mesajul meu din suflet vine catre voi, traiti-va si viata ,nu va canalizati toata energia doar intr-un singur obiectiv,intr-o zi bebe v-a veni ,iar asta voi o stiti, fiindca in adancul sufletului vostru o credeti cu adevarat.
Sophia 2ani
+12
Raspunsuri
jasmine30 spune:
Doamne Ionica iti multumim pentru povestea ta ! Chiar ne e de folos sa ne povestiti voi fetele care ati reusit, in ciuda incercarilor vietii !
Pup!
crisarh spune:

ai mare dreptate, mai greu este de realizat, dar cu nitica vointa sper sa reusim. Si eu am pierdut o sarcina in ianuarie, incerc sa trec peste pierderea suferita, dar nu mai este ca inainte si nu cred ca va mai fi ca inainte, durerea in suflet tot ramane undeva acolo ascunsa, eu una nu reusesc sa uit total, dar ai dreptate, trebuie sa traim si viata si atunci cu siguranta ca vine bb.

Felicitari pt sarcina si sanatate familiei tale.aspiranta la
dana210773 spune:
Ce frumos mesaj! Felicitari pt fetita si pt cea de a doua sarcina si pentru ca ai dat sperante asa de frumoase fetelor! Esti deosebita! 
ionica spune:
crisarh,
Durerea, se uita,raman urmele dar te fac mai puternica,in timp vei vedea cu cata detasare treci printre greutati.
Fiinta umana are o capacitate extraordinara si aceea de a strege din memorie ceea ce nu-i place,de fapt este un proces inconstient.
Eu nu-mi aduc aminte de suferinta din trecut acum dupa ce am invins,poate ca inainte de a avea un copil, nu asi fi spus acelasi lucru deoarece ma inturam de oameni care sufereau.
acum, am invatat sa ma alatur oamenilor fericiti- am eliminat din viata mea oamenii care se plangeau mereu ,ca si mine dealtfel.
| Citat: |
citat din mesajul lui crisarh![]() ![]() ai mare dreptate, mai greu este de realizat, dar cu nitica vointa sper sa reusim. Si eu am pierdut o sarcina in ianuarie, incerc sa trec peste pierderea suferita, dar nu mai este ca inainte si nu cred ca va mai fi ca inainte, durerea in suflet tot ramane undeva acolo ascunsa, eu una nu reusesc sa uit total, dar ai dreptate, trebuie sa traim si viata si atunci cu siguranta ca vine bb.![]() ![]() ![]() Felicitari pt sarcina si sanatate familiei tale. aspiranta la |
Sophia 2ani
+12
Liana30 spune:
ionica din Costa Rica
ca pentru mine asa ai ramas
..te puppp si te imbratisez cu drag..o pup pe Sophiadeja e o domnisoara mare
iar tie iti doresc tot binele din lume..ma bucur din tot sufletul ..numai bine iti doresc!!Felicitari!!!
Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
Putin cu putin se aduna marea...
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
ionica spune:
Liana30,
de mult doream sa-ti dau o imbratisare ,multumesc sper sa fii bine.
Sophia 2ani
+12
madaluta spune:
Ionica: povestea noastra seamana, numai k eu deja imi tin cei doi puiuti in brate de ceva vreme..Dupa 6 ani de chinuri, investigatii, tratamente, sarcini pierdute a venit minunea noastra Darius. Cand el avea vreo 7 luni s-a intamplat a doua minune: am ramas insarcinata asa fara sa vreau sau sa stiu....
Acum Briana are 5 luni...
Asa k feteleor..cu multa credinta si speranta veti reusi la fel k si noi
Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
MaraAnisia spune:
Ionica, ai facut un gest extraordinar scriind acest mesaj. cel mai mult avem nevoie de incurajarile si povestile celor care au trecut prin ce trecem noi.
felicitari pentru Sophia si pt bebe din burtica. 

daca ai putea sa ne spui ce ai gandi tu daca ai da timpul inapoi si ai fi iar in situatia de atunci, (dar cu mintea de acum)cand erai coplesita de dorinta imensa si de o nerabdare care faceau sa paleasca restul evenimentelor din viata. mai clar, ce sa gandim sau sa ne spunem ca sa ne mai luam gandul asta obsesiv de a reusi sa avem bebe?
Madaluta, si tie iti multumesc pt incurajare, noi am mai "vorbit" acum ceva timp, cand am descoperit eu de ce nu reusesc(uter dublu, col dublu). sa-ti traiasca ambele minuni si sa fiti fericiti.
Va pupam mamicilor fericite si va multumim ca nu ati uitat prin ce ati trecut,

Mara
Cu Dumnezeu in gand
http://tt.lilypie.com/ayXqp3.png