Ionica 

, sa te ajute DD sa aduci pe lume in copil sanatos!Sophia, oricum ,e o dulceata de copil!
Eu...eu...uneori nici nu mai am putere sa sper...ma simt goala,deznadajduita ...implor Cerul in fiecare secunda...si ma intreb unde si cu ce am gresit, si ce tribut am de platit, si cui?!
Multe dintre doamnele de pe forum imi stiu povestea din casnicia anterioara....As fi putut avea un copil cu un barbat care nu era demn sa fie tata...nu e demn nici macar ptr cuvantul om...mi-a rapit ,probabil,orice bucurie de a mai fi mama vreodata. Si mereu,obsesiv,imi aud gandul:"actualul meu sot ce vina are?"!
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
ajutati-l pe Bogdanel!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=114245
Ionica, Felicitari din tot sufletul! Si eu iti stiu povestea si ma bucur din suflet pentru vestea cea mare! Sa fiti sanatosi!
Liana, o imbratisare speciala si pentru tine!
Foarte frumos gestul si ideea acestui mesaj, Ionica !
Ionica, frumos mesajul tau de incurajare pentru aspirantele la titlul de mamica! Inca o data ai dovedit ca esti un OM cu SUFLET MARE! Felicitari pentru burtica si sa dea Doamne Doamne sa fie bb sanatos si voi la fel! Pup dulce si burtica si fetita ta scumpa!
Si eu am un scump de baietel RARES NICHOLAS, pe care l-am asteptat vreo 4 anisori si vreau sa va spun ca a sosit atunci cand nu ne-am mai canalizat toata atentia pe acest plan, cand am fost noi mai relaxati si mai linistiti! Dumnezeu stie ce face si cand face! Sunt sigura ca nici pe voi nu va va lasa si in curand veti fi toate mamici! Multa bafta si noroc! Un pupic special pentru fiecare!
Alina mami de RARES NCHOLAS - 20 septembrie 2006
RARES are...