Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 77
Raspunsuri - Pagina 19
georgia_c spune:
tamy , buna intrebare
... poate fac.. sincer nici nu m-am gandit ... tu m-ai trezit acum cu intrebarea ta
.. insa daca imi da iar stimulare cu closty ma dau de-a rostogolu'
.. pe bune .. desi ajung sa cred ca nici macar nu mai conteaza cati foliculi am io , daca piticii nu alerga repede dupa ei sa-i pupaceasca ca sa iasa bb ..asa ca ...
oricum diphe il voi face clar de luna urmatoare , caci luna asta vreau sa fac un fel de curatire a organismului .... si cred la "garsoneriei", adica la etajele superioare..glumesc ... si apoi diphe si gata vin sarbatorile , mananc de sparg , ma ingras de nu mai intru pe usa si apoi imi vine cilcu si raman .. si o sa fiu cat casa poporului
... io planul il am facut sa vedem daca il avizeaza si Sefu ![]()
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
rala spune:
Pai... si la tine Tamy pica laparo tot cam in ziua 13, nu? Si daca T vede ca trompele nu sunt ok, oare nu le "gadila" si pe ele oricum cu ocazia asta??? Eu una asa speram! Daca tot gaurim, sa se uite la tot.
...pararea mea!
georgia_c spune:
tamy , ca sa iti raspund la intrebare ... io m-am dus la cabinet , caci sunt din bucuresti , si i-am spus ca vreau laparo , si am stabilit impreuna cand si cum .. mi-a scapt sa-i zic ca vreau si histero si nu m-am mai agitat sa-i zic pt ca citisem pe net ca se face pana in nu stiu ce zi de cm .. parca 14.. si ce programase el pt mine nu pica asa ... si am zis macar laparo sa fac si oi face io si histero ..insa tu sa ii spui ca vrei histero si sa intrebi neaparat daca trebuie sa fii intr-o zi anume de cm ... si ti le face pe amandoua
si ca vedeti voi ca daca merita tucat pe fruncea lata
, io is fata fina si ii dau medalia
... cand m-am dus sa ma programez la laparo ,nu a vrut sa-mi ia nici macar un leut
...
rala , dr t , iti exlica ce si cum ...adicatelea ce a gasit pe la tine prin burtik (cand te duci peste 1 sapt la scos firele, asta fata de ceea ce ii spune sotului sau persoanei care e cu tine la operatie , imediat ce iasa din sala ), si sta mai mult de 5 minute de vorba cu tine
..aia e chiar o discutie lungaaaa la dr t ...iar optiunea daca faci sau nu diphe si cand il faci iti apartine ...sunt fete care l-au facut si au ramas , dar si care nu au ramas ..sunt care nu l-au facut si au ramas sau nu ...so cum vrea Sefu ..el le randuieste
Albert Einstein
elly_me spune:
Gabi- 

Sper sa iasa bine spermograma sotului tau
Eu am emotii ![]()
![]()
O sa te sun ianinte sa te mai intreb una alta
pup

Elly
http://tt.lilypie.com/nss9p3.png
rala spune:
Georgia, pai si optiunea asta... cum sa-ti spun eu tie? As prefera sa mi-a ingaduie el. Daca el spune trebuie sa faci diphe imediat ca asa e bine, chiar daca nu-mi convine, io asa o sa fac. Dar daca mi-ar spune: tu ar trebui sa faci acum diphe, poti sa incepi de luna asta sau in termen de max 3 luni ca e la fel de ok, ar fi cu totul altceva. Intelegi nelamurirea mea?
Si mai voiam sa intreb: adica eu trebuie sa-i spun ca vreau si histero cu ocazia laparo? Adica n-ar fi ca si cum i-as da eu lectii ce tre' sa faca?
...pararea mea!
rocsy2007 spune:
fetelor am si eu o intrebare: aveti idee care sunt clinicile din bucuresti unde se pot efectua analize genetice?
georgia_c spune:
rala ...io l-am intrebat asa pe dl dr ..daca ati fi in locul meu ce ati face?(la diphe ma refer) .. raspuns .. l-as face ...
el iti explica si iti spune ca poti sau nu sa-l faci ..el normal ca daca ti-l recomanda , opinia lui este sa-l faci .. decizia insa iti aprtine .. poti lua lista de la topicul de "endometrioza .." sa vezi ca sunt fete care nu l-au facut si in 2 luni erau gravi .. la fel de bine is fete care nu l-au facut si nu sunt gravi .. si tot asa ..combinatii de n luate cate p ... uite aris , a facut cam in acelasi timp laparo cu mine ... ea a ramas imediat io nu .. cred ca e relevant
de felul lui , dr t nu practica histero in acelasi timp cu laparo .. io asa stiu .. de aceea daca oricum intra prin buzunarel la tine in burtika , nu e rau sa se uite si la uter pe interior .. plus ca nu te duci si dai cu pumnul in masa ca vrei histero .. ii intrebi daca se poate , si in ce zi a cm ?.. oricum daca decide ca nu , nu va fii nu te poti tu opera ...marea majoritate a fetelor insa , de ar fii sa dam timpul inapoi ... zic io ca am cere si histero .. pt linistea noastra ....
Albert Einstein
lucialu spune:
Mei Tutunelas aspirantas si imbarasadas!ce-i cu miorlaiala asta aici?
Georgix
deci veni...so eu astept sa-ti duci planul la indeplinire si sa te vad cat China in timpul sarcinii!
in toiul iernii.Dar nu mai accept figuri vreau dovezi,adeca poze atunci clar?Sa fie cadoul meu de mos Gerila![]()
Anaconda
sper ca te ob-itesti doar cu ocazii speciale...ca altfel asa o iei tu in freza de la mine,de n-ai vazut in viata ta batalii ca pe vremea turcilor.OB+endo=dezastru...ia-ti o pereche de aripioare si lasa pe domnii rusi sa zboare liberi si nesufocati afara!!!
Va pupix pe totix!...de la Felix
cu jordix mi se tragex![]()
www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...
rala spune:
Buna intrebare i-ai pus! Normal ca daca recomanda, parerea lui e sa faci, dar... ma gandeam si eu... una e la 25, alta e la 35, alte 3+ luni de pauza...Acum e oricum prea tarziu sa mai intreb de histero, pentru ca sunt deja programata pe 6 oct, care pica in z15. Eu tot sper, poate se uita pe fisa aia si vede: "mamaie-35 de ani, hai dom'le sa cotrobai peste tot, c-o apuca p-asta pensia fara urmasi"... Adica, e pe cerute sau pe vazute? Ca mie mi-a ajuns ca a trebuit sa ma targuiesc ca la piata pentru programarea asta ![]()
...pararea mea!