Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 77

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

eu am facut eco in timpul ciclului ...

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sarrah spune:

salutare fete dragute,

georgia- Uffffff, imi pare enorm de rau....te imbratisez ! Curaj, trebuie sa reusesti...

magdita- nu am facut pregnyl dar o sa incerc sa mai am rabdare cateva zile...cred ca o sa fac beta HCG vineri, ar fi ziua a 11 de la IA.

cosicel- cred ca intr-adevar trebuie sa il suni pe dr.Tutunaru sa-i spui ca nu-ti e bine. sau mai bn scriei un sms, sigur te sfatuieste ca sa faci.

anaconda - si eu sper sa fie cu ochisori, sa pot ridica moralul fetelor ! Asta ar insemna sa reusesc cu IA din prima....eu cred ca daca intr-adevar gigeii sunt preparati CUM TREBUIE si timpul care trece de la preparare si pana la inseminare NU E PREA MARE ar trebui sa reusesc !!!! eu nu am probleme, (asa mi-a spus dr.Tutunaru dupa laparo)iar gigei au fost peste 9 mil....

roxy- bafta...mai sunt sanse...poate nu vin rusii

salutari si celorlalte fete....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaconda2 spune:

Pe langa jena ....cred ca e si mai dureros , nu ? O sa-i spun sa nu bage chiar toata sonda aia... , ca si asa ma doare .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rala spune:

Ana, multumesc pt floricica. Eu stiu pe cineva care a facut laparo in timpul ciclului. Lasa jena la o parte...

...pararea mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

sa iti iei la tine servetele umede sa poti sa-ti faci neaparat toaleta inainte, si sa iti schimbi "pampersul" inainte sa fie curat , cat de cat ... pe mine nu pot spune ca m-a durut mai mult ca pe normal ...asa ca ... spor ..si lasa jena ca nu esti singura care face chestia asta

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaconda2 spune:

Folosesc O.B. . Mai curat , mai uscat :)) . Logic ca voi fi "toaletata" dinainte . Nici n-o sa-si dea seama ca sunt la cm , poate decat cand va scoate sonda....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosicel spune:

Da, Gabi (), sambata ar cam fi a 10-a zi de cm, deci prima monitorizare.

O sa sun vineri, ca nu cumva sa am surprize si sambata sa nu fie omu' la spital, sau sa fie de garda si sa ajunga mai tarziu.

Georgi, sunt sigura ca esti puternica si vei merge pe drumul asta pana vei face bebe! Din pacate, n-a iesit acum, insa curand va aparea si-a 2-a liniutza pe test!

Rala iti dai seama ca noi comentam pe aici, pt ca avem si momente proaste, dar cred ca-i evident ca vom continua tot cu Tutu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

mai fetelor, ce e cu rusii astia luna asta? mai sunt 2 luni de toamna. inca mai avem timp sa numaram bobocii, sper eu.
rala, zici bine!
georgic, poate zici ca ma bag ca musca in lapte, dar de ce nu mai faci tu o inseminare? sa fie trei la rand, o sansa din trei? ca parca ai la dispozitie macar 3 luni dupa laparo sa iei diphereline, nu? sau 6?
fetelor cu Z1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

ce ma sfatuiti sa fac astfel incat sa fiu sigura ca dr. T imi face si histeroscopie? sa ii dau mesaj? sa il sun? sa merg la cabinet? si ce sa ii zic? ca eu vreau neaparat?
se pare ca Ioana spune fetelor ca nu e neaparata nevoie. oare de ce? or avea ei un motiv!

e cineva care si-a facut 2 in 1?
care sa fie motivatia mea a. i. sa il conving pe T?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rala spune:

Bravo Tamy, mi-ai luat vorba din gura. Si pe langa ca mai sunt 2 luni de toamna, stim noi bine ca "gigeilor" le merge mai bine cand e mai racoare afara . Chiar asa, stie cineva unde as putea consulta un studiu statistic de genul asta? As fi foarte curioasa daca toamna/iarna se concep intradevar semnificativ mai multi copii sau nu.
Adica vreti sa spuneti ca T iti da un ragaz dupa laparo si pana la diphe in care sa incerci natural??? Asta e o veste tare buna! Eu credeam ca daca esti endometriozata rau, dupa laparo imediat diphe indiferent ce...deci ar fi 3 luni? macar?

...pararea mea!

Mergi la inceput