Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 77

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Elly, apreciem intentia ta. Doamne ajuta sa ne vina randul fiecareia sa anuntam fericite ca suntem gravidutze. Numai ca asta nu e de ajuns, trebuie sa ducem sarcinile la bun sfarsit si sa ne tinem copilasii sanatosi in brate. Asta imi doresc din tot sufletul pentru toate fetele de aici. Si vom reusi daca nu ne pierdem speranta si increderea.
Georgic, ma intrebai daca mai stiu si de alte reusite prin IA. Stiu sigur ca Bebekom a reusit la a patra IA, probabil ca intre timp a si nascut. Si mai stiu o tipa, pe care am cunoscut-o anul trecut la usa dr.T, facea inseminari. Am intalnit-o intamplator anul asta, in aprilie, la spital, era insarcinata in luna marisoara, venise la dr.T pentru cerclaj. Mi-a zis ca a reusit tot prin IA, insa nu am apucat sa o intreb mai multe, pentru ca era ingrijorata din cauza cerclajului. Si Anaconda, desigur. Despre reusitele astea stiu eu.

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
aspiranta din aprilie 2004

Doamne ajuta tuturor
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler

www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

elli me esti sigura ca nu suntem colege? caci si eu am un coleg care a incercat timp de 10 ani si acum sotia a ramas insarcinata a doua oara, unul dupa altul
bine zici...nu il pot intreba daca a facut fiv, cum era spermograma? cu toate ca ma mananca limba de cate ori il vad...
si Ubi ne-a dat exemplu cateva fete care nu scriu aici si care au ramas fie prin Ia, fie dupa laparo.
parca ziceam acum cateva capitole ca printam discutiile si i le trimitem lui T la cabinet... ca si cand ar mai avea timp sa citeasca si nemultumirile noastre!
mai fusese o discutie aici in care se concluzionase ca o sa se faa un caiet cu reusite: problema avuta, modul de rezolvare....iar caietul trebuia sa "stea" la cabinet, in sala de asteptare. Exista asa ceva? caci eu nu am mai fost la Tutu de cateva luni.
roxy, m-ai facut sa rad cu barzucile astea pe care le tot strigam!

no pain, no gain

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

pt fetele care vor sa-si faca stoc de pregnyl: au la farmacia din Cora Pantelimon, sau cel putin aveau sambata.

no pain, no gain

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_27 spune:

toate fetele dragi!

Multumesc pentru urari....sunteti toate foarte dragute .
Evident ca am citit azi dimineata cu sufletul la gura sa vad daca au iesit mult asteptatele teste pozitive.... si m-am intristat si revoltat si eu la randul meu cand am vazut rezultate negative si de data asta...

Dragele mele, nu vreau sa va incurajez pentru ca, pur si simplu, voi nu aveti nevoie de incurajari...sunteti mult prea tari, mult prea calite si va doriti mult prea mult un ingeras astfel incat sa cadeti in depresii si sa renuntati la visul vostru... Capul sus voi m-ati invatat sa il tin...si pentru asta vreau sa va multumesc fiecareia dintre voi.

Va tin pumnii tuturor si va urez curaj si optimism!
Si nu uitati.....o sa strangem fiecare ingerasul in brate in cel mai scurt timp posibil......important e sa insistam si sa persistam

Alina 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

pe mine sincer ma intereseaza cate reusite de IA sunt in cuplurile in care partenerul are pb cu gigeii. Eu, cel putin pana acum, sunt OK dar sotul meu oscileaza intre o spermograma normala si una moderata. Stiu ca sunt multe dintre noi la care pb este la sot si as vrea sa stiu din toate reusitele astea care caz este mai apropiat de al meu. Ideea de a pune in fata cabinetului un album cu poze cu bebei si povestea fiecarui cuplu mi se pare o idee super buna deorece asa poti sa vezi daca cazul tau se regaseste printre reusite sau macar un caz asemanator. La cate pacinete are Dr. Tutunaru ar trebui sa fie cel putin 10 albume disponibile ca sa aiba fetele ce rasfoi cat timp stau la coada.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

magdita , e ceva fata de nimic ce stiam io ... din stiinta mea , bebekom a ramas la a patra IAD (adica donator --INSEMINARE-cap13 , pag 23 , povesteste ca ea face cu donator ), ceea ce mie imi strica planurile ... io is incantata ca exista reusite , dar daca s-ar putea sa nu fie cu donator ce frumos ar fi ..dar nu vreau sa fiu carcotasa e bine si asa ... si daca zici ca mai cunosti o tipa ... parol de nu mai fac si io 1 IA cu dr t ...
si io cred ca toate cele care stiu cazuri de genul asta e bine sa le spuna .. io am cunoscut doar 2 tipe la cabinet .. una este bella77, care nu a reusit , si care a scris dupa ce am "tipat" dupa ea , si inca o tipa care facuse 6 IA , nereusite ... atat .. nu am cunoscut reusite ..ca daca stiam ... strigam tareeeee sa auda toata lumea

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

tamaryllis- sotia colegului meu acum este insarcinata- inca nu are copii
Dar oricum suntem colege de suferinta

Cred am uitat sa va mentionez ca spermograma sotului meu nu este stralucita- 7 milioane de gigei; in rest toate caract. sunt ok.
Daca este nevoie o sa o repete.

Oricum mie mie mi se par suficienti 7 mil gigei- unul tot se va prinde, dar numai sa ovulez eu.

Sunt fff curioasa daca am vreun folicul- vineri cand ma duc voi fi in Z13- sper sa nu primesc vesti proase.

Elly

http://tt.lilypie.com/nss9p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sarrah spune:

fetelor,

Eu sunt tare nerabdatoare...credeti ca daca as face miercuri un beta HCG ar putea iesi rezultatul adevarat? ar fi a 9-a zi de la IA....imi fac tot felul de sperante ! ma doare putin spatele, in ziua a 6-a am avut ceva dureri prin burtica, noptea ma apuca foamea si ...nu stiu ce sa cred...am impresia ca doar imi fac iluzii pt ca ma gandesc prea mult la faptul ca as putea fi insarcinata ....

voi ce ma sfatuiti sa fac HCG in ziua a noua sau sa mai astept?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns auras_l12 spune:

Buna fetelor!
Va multumesc pentru incurajari! Sincer am fost surprinsa ca mi-ati raspuns si mai surprinsa ca nu ati aruncat in mine cu ce aveati la indemana.
Vreau sa stiti ca nu sunt absurda si ca inteleg ca trebuie sa stau si sa astept etc ..ca este foarte ocupat.......daaar...daca nastea atunci trebuia sa plece....macar asa il pupam pe frunte pt ca dovedea cat de mult conteaza momentul acela pentru el, ca face tot ce-i sta in putinta sa fie alaturi de pacientele lui la nastere...Ma rog m-a deranjat ca nu s-a grabit destul de tare si a invitat pe altcineva peste mine. A fost o doamna inaintea mea....a stat 15-20 min....de vorba...mi-am zis in sinea mea ...wow...ma rog gata cu subiectul acesta. Nu l-am mai putut gasi inca 1 luna si jumatate la nr de telefon sau pe site sau la cabinet pentru ca totusi vroiam sa ma opereze el.....Am renuntat la el...asta e.
Peste cateva zile voi face laparo ...sau nu...poate voi face clasica daca se dovedeste mai grav. ma rog doar sa nu ma lase fara posibilitatea de a face unul mic.
Azi am vorbit cu dr Ion Ionut si ...chiar daca e aproape la fel de greu de gasit....m-am hotarat fac acum si gata. Asa ca daca totul va fi bine poate ne vom regasi aici eu povestindu-va despre experienta mea si poate de vre-o minune.
va doresc sanatate si sa va dea Dumnezeu copilul pe care-l asteptati. Multa bafta! Mi-ati mai ridicat moralul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

z1...

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput