Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 77
Raspunsuri - Pagina 14
georgia_c spune:
cosi... parca parca ti-as fi dat dreptate ... dar ...
io ziceam ca el sa fie sefatura , adica sa fie il capo del tuti capi ..adicatelea zic io , ca daca la cabinet la el , cu norma intreaga ar veni una din "mainile" lui drepte , ar mai fii ceva ... ar avea timp , in orele alea sa se informeze suplimentar , sau sa se odihneasca de ce nu ?.. asa se intampla cand pleaca din tara la specializari , vine ioana si face monitorizarile in locul dansului ... oare nu ar fi posibil si la cabinet ?... e doar o idee ...si cine stie , poate asa are mai mult de castigat .. nu neaparat material , dar in mod sigur ca timp si ca sanatate , si nu in ultimul rand ca putere de munca ...stii cum se zice , orice master are discipoli ...
magdita , micuta mea ... mie parca mi-ar place ca gigeii sa nu-i plimb io pe la titi , incercand sa nu-i scap cumva in troleu si sa-i caut apoi printre picioarele calatorilor ... nu de alta dar is genele viitorilor mei copii
.....ma gandesc io ca mult mai interesant ar fi daca totul s-ar petrece intr=un mediu steril , cu manusi , cu alea alea ..ca prin filme asa .. dar aste is ideile mele si sigur imi patineaza mintea aiurea .. mai ales acum ...
cat despre foliculi , ovocite , etc ...ok , asa este ...dar totusi , parca e "congregatia" femeilor cu foliculi fara ovocite , ca prea nu reuseste nimeni .. ca nu se scrie pe forum .. si cu asta is de acord ..dar intre noi astea care am incercat , sau cu care te-ai intalnit la cabinet , cate au reusit prin IA?... io nu am cunoscut nici macar 1... so , pe langa faptul ca priceperea conteaza , ca mediul cred ca are importanta , ca DD e cel care alege , ca trebuie sa fie n conditii indeplinite ... io raman la parerea mea ca sunt sanse fffff mari pe o spermograma buna in momentul IA ... cum ar zice nenea vacaroiu... parerea mea ...
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
pamy_ggg spune:
buna fetele!
Ca sa va ridic putin moralul in legatura cu reusita IA ,o prietena de a mea ,tot pacienta a lui tutu a reusit a 3 a IA dupa tratam cu Gonal ,la primele 2 a mers cu closty.Acum este deja in 6 luni.Eu cred ca se poate si am incredere inca in tutu.
Va pup pe toate fara exceptie
si sa auzim ca se lasa numai cu bobocei in toamna asta.
pamy
cosicel spune:
Uraaaaaaaaa!
Prima veste buna pe ziua de azi! Deci are o gravidutza cu IA! 
Pai ce sa mai spun? La mai mareeeeeeeeee!!!!!! 
lalitica2000 spune:
felix, ai retinut tu bine ca e ceva cu 2 dar programarea mea este pe 21 octombrie, deci mai am vreo luna de zile de pregatire sufleteasca. oricum sunt tare nerabdatoare, sunt tare optimista ca aceasta operatie ma va aduce mai aproape de visul meu.
elly_me spune:
![]()
![]()
Si sa va binedispus si eu- sotia unui coleg de la munca este insarcinata in 6-7 luni si reusita se datoreaza dr.T- ea are 40 ani.
De Revelion trebuie sa nasca.
O alta cunostinta de-a mea are un baietel de 1 ani si cateva luni- a ramas insarcinata datorita dr. T dupa laparo.
Asa ca reusite sunt- cel putin pe prima pagina am vazut destule.
Sper sa ajungem si noi pe prima pagina la reusite.

Elly
http://tt.lilypie.com/nss9p3.png
georgia_c spune:
pei bine mai pammy , noi ne dam aici de ceasul mortii si tu stai cu prietena pitita ... adica 6 luni de la IA si tu nu ne zici si noua nimic ..glumesc micuta
...cum zice cosi .. la mai multe ...
Albert Einstein
sarrah spune:
MAGDITA- Eu, am mare incredere in profesionalismul dr.Tutunaru, de aceea l-am si ales ca medic. Dc nu aveam incredere, tara e plina de "medici". Am stat in spital 6 luni de zile, am fost urmarita de un prof. cu renume pe care cd il vedeam ma apuca tremuratul ( nu ma pierd usor)si nu isi rezerva mai mult de 2 min cd vroiam sa vorbim dupa care ma expedia "dl profesor" !!!au fost intrebari la care nu am primit nici un fel de raspuns. noi avem posibilitatea de a ne alege medicul.
Dc ii pui o intrebare dr. Tutunaru iti raspunde ferm iar dc raspunsul e unul de rau stie cum sa-ti explice in asa fel incat sa-ti dai seama ca totusi exista sanse de reusita.
Eu, stiu ca am o probema de infertilitate( mai degraba partenerul)si mai stiu ca trebuie sa fac TOT CE SE POATE pt a reusi, prin orice metoda, sa am un BB.
Pt IA noi am recoltat la SABYC (CENTRU DE FERTILIZARE IN VITRO), acolo a si preparat dr Matei gigei.ne-a zis sa revenim in 45 min.am revenit si am ajuns, cu ei in sutien, in max 15 min la dr.Tutunaru. Am intrat imediat si m-a inseminat.
pe toate
cosicel spune:
Da, Elly, insa n-au facut IA, nu?
Am aflat si eu ca dr e pasionat de 'cazurile grele'!
Am auzit ca sunt f multe fete care au bebe datorita dansului, si asta e minunat, insa eu acum am un moment de blegeala si caut IA reusite!
Sper ca pana ajung acasa sa-mi treaca, nu de alta da' daca incep cu chestiile astea, al meu barbat o sa fuga mancand pamantul!
georgia_c spune:
elly , noi eram in discutii despre reusitele dr t la IA si FIV , ca pe natural... si pe monitrizari .. are multe reusite ... si din cate am auzit este si f bun pe urmarire sarcina ... asa am auzit .. ca io nu am ajuns inca la stadiul ala ... desi ma rog continuu ![]()
Albert Einstein
elly_me spune:
Eu vroiam sa va ridic moralul.
Sincer nu cunosc detalii despre reusitele lor IA/FIV -natural nu cred.
Si nu-l pot intreba pe colegul meu - stii am si eu cateva intrebari: stiu ca de 10 ani va chinuiti sa aveti bb (au 40 ani) imi poti spune si mie daca ai facut inseminare sau FIV- aaa... dar spermograma ta cum a iesit?? gigeii erau ok??![]()
![]()
Eu cred ca va stresati degeaba.
Fiti mai increzatoare.
Dumnezeu nu doarme- dar mai sare cate o persoana- mai greseste- dar si cand o fi o sa primim ceea ce asteptam
Rabdare sa avem- wauu exact ce ne lipseste
Eu acum ma incurajez si pe mine.![]()

Elly
http://tt.lilypie.com/nss9p3.png