Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 77

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Offf, Georgicul meu drag , azi-dimineata pe la 4 si ceva nu reuseam sa mai dorm si ma gandeam la tine, daca ti-o fi venit sau nu . Te pup si sunt alaturi de tine .

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
aspiranta din aprilie 2004

Doamne ajuta tuturor
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler

www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosicel spune:

Citat:
citat din mesajul lui georgia_c

z1...

NUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU! De ce?
Ce naiba, oare chiar e o luna asa proasta?

Eu am luat ova-mit-ul si acum sunt ...varza! Azi-noapte am varsat, am crampe epigastrice de-mi vine sa urlu, desi am inghitit nospa, mi-e greatza infiorator si am o stare generala super proasta - nu prea ma tin picioarele! Nici nu stiu cum am reusit sa ajung la serviciu!
Oricum, arat ca un cadavru, azi am luat urmatoarele pastile, insa ... sper sa nu le vars!
A mai avut cineva starile astea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Neata fetele,
Scuze ca nu v-am salutat in dimineata asta, dar m-a cam daramat vestea Georgiei.
Sarrah, e mult prea devreme sa faci testul de sange in z9, mai ales daca ai facut si pregnyl, sunt multe sanse sa ai un rezultat fals pozitiv. Mai ai putina rabdare pana in z12, minim. Doamne ajuta sa reusesti .
Auras, iti tinem pumnii stransi la laparo si sa iti implinesti visul cat mai curand .
Cosi, imi pare rau ca te simti asa de rau, eu nu am avut absolut nici o reactie la clomifen, chiar m-am gandit ca erau expirate, ca am reactionat fff greu la stimularea cu clomifen, facand inseminarea in z21 a cm, cand eu natural ovulez z10-z13, la un cm de 26-27z. Cat timp le mai iei? Nu e in regula totusi ca te simti asa de rau. Mai bine suna-l pe dr.T sa mergi la o eco, sa vezi cum te prezinti. In ce zi esti?
Alina27, multumim mult pentru incurajari. Conteaza enorm pentru noi .

Pup toate fetele si sa auzim vesti mai bune .

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
aspiranta din aprilie 2004

Doamne ajuta tuturor
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler

www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Offf mai sorelina, inca vorbesc singura sau cu cineva care nu m-aude!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Georgic ... nici nu stiu ce sa mai spun...imi pare f rau...oricat este de greu trebuie sa ne ridicam, sa ne scuturam si sa mergem inainte, caci nu avem alta solutie.

Mergi la inceput

Azi ar fi a 6-a zi de cm, insa aseara m-a busit din nou 'coloratu' (cred ca a fost efectul primelor 2 pastile), insa partea trista e ca mi-e rau, cumplit de rau! M-au distrus crampele astea care nu cedeaza neam!
Nu-l sun pe Tutu ca nu-s in stare sa stau la coada, daca imi raspunde si ma cheama la cabinet!
Sper sa ma linistesc, sper sa-mi revin in cateva ore. Pana si greatza mi se pare suportabila, comparativ cu crampele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaconda2 spune:

Neata fetele !
Sarrah , asteapta cel putin 12 zile ptr bhcg ! Daca ai avut prin ziua 6 dureri de burtik....poate fi numai de bine ! Bafta ! Macar tu invioreaza-ne cu un test pozitiv !

Georgia , sorry ptr ziua 1 ! Intradevar , luna asra a fost tare zgarcita cu testele pozitive...

Cosicel , le-ai luat pe stomacul gol ? Mai precis ce te doare ? La ovare , sau burta ? Da-i macar un mesaj lui T si spune-i ce se intampla . Sa nu faci vreo alergie de la substanta...

Eu astept ora sa merg la T . Sper sa fie totul ok cu ovarele si sa incep de azi Gonalul . E deja ziua 3 .

Mergi la inceput

Ma doare mai putin, am senzatia ca nospa incepe sa-si arate efectele, dar crampele sunt in zona epigastrului (imediat sub coaste) si nu-i durere de stomac, e ca si cum s-ar juca careva cu niste cutite, si mi-e clar ca n-are legatura cu ovarele. Le-am luat ieri dimineatza, pe stomacul gol, si crampele au inceput seara, deci nu prea cred c-are avea legatura cu faptul ca nu mancasem.
Acum chiar nu se pune problema sa mananc, as varsa instantaneu, sunt multumita c-a trecut o ora de cand le-am inghitit si incerc sa cred ca au trecut in duoden (sau pe unde s-o face absortia).

Si zici, ca azi mergi la Tutu? Un nou inceput, nu? Haide, de data asta va fi cu noroc! Pot sa te rog ceva? Asa, discret, poti intreba daca sambata apare la Elias, si la ce ora? Am ororare sa sun vineri, si sa-mi spuna ca ne vedem dupa-amiaza la cabinet!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

sor'sa lui felix pare rau ca actiunea tripla n-a iesit. esti hotarata, pasul urmator este diphereline?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaconda2 spune:

Cosicel , face monitorizari si sambata la cabinetul de la parter din Elias . Deci poti sa mergi sa vb , in jur de ora 8-8.30 il gasesti acolo .

Mergi la inceput