Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (191)
Raspunsuri - Pagina 19
Roxana_G spune:
Ana, tare scump Vladutz, asa multilateral dezvoltat in chestiunile casnice. Ce sa mai, barbatul ideal. Se ocupa de curatenie, are grija de gradina si mai gateste.
Miru i-a pus aripile acelea in spate? Stii ca mai vorbeam noi de copii atomici, cred ca la tine e tare greu cu amandoi asa energici. Alex e asa ca Vladutz, plina de vantai mereu. Bubu e precaut.
Bebeka, ce dulce si vesela este Rebeca. Si eu sunt multumita de cand papa Andrei chestii facute in casa, nici eu nu mai fac 2 feluri, ci unul singur pentru ambii copii.
Annisia, fereasca sfantul sa ma fii pus careva pe mine sa fac vreun tort!
Iar cu tortul sa stii ca e o loterie. La botezul Alexandrei facura aia un tort perfect, iar la Bubu, aceeasi locatie, chiar a fost nasolut. Acelasi tip de tort. Dar in cazul de fata, daca s-a votat Agapitos, nu ne mai batem capul.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
bikmaria spune:
Cecilia baiatul meu nu vrea sa vina ,a zis ca vine doar daca vine fata cea mare a lui Myral
,a vazut poze cu ea si
,eu i-am taiat elanul ,i-am spus ca la pazeste tatal lor cu pusca ,pe toate trei .
bikmaria spune:
eu zic sa va dati intalnire cateva mamici fara probleme de greutate (Rox,Ana ,Cecilia ,Luy,imi scapa cateva )si sa va duceti pe la cofetariile nominalizate sa gustati ,sa analizati si chiar sa votati ,ca pana la urma ce e bun voi sa comandati 

bikmaria spune:
eu m-am coafat ,m-am cosmetizat ,o astept pe mama ,trebuie sa stea cu Teutza,apoi ne echipam si plecam la nunta ,nu prea imi arde ,mi-au venit rushi ,dar nu am incotro ..
Roxana_G spune:
Cecilia, multa sanatate lui Cristi. Poate e doar de la vremea capricioasa.
Maria, cine a zis ca eu nu am probleme de greutate? Lasa nenica, sa stea torturile alea departe de mine pana la aniversare ca altfel atunci chiar o sa fie serioasa problema cu greutatea. Eu am incredere in alegerea fetelor pentru tipul de tort.
Rox ,
Poze
Roxana_G spune:
PETRECERE
Data: 12.10.2008, duminica
Ora: 10:00
Locatia: Hotel Ibis Parlament, Str. Izvor nr. 82-84, sala de conferinte
Tombola va avea loc la ora 10.30 (ca sa poata avea copiii jucarele), valoarea cadoului este de 50 RON . Participantii aduc cadoul direct la petrecere. Pentru cei care participa doar la tombola si nu la petrecere, voi aduce eu cadourile. Lista pentru doritori este inca deschisa.
Sala este pusa la dispozitie gratuit. Acolo vom beneficia de mancare si bautura estimate pentru 40 de adulti. Bauturile includ: apa plata, apa minerala, sucuri Granini si cafea. Meniul include:
- salate: salata bulgareasca, salata americana, salata suedeza, salata orientala de post si salata coleslaw;
- fel principal: aripioare de pui pane, minidegetele de pui, chiftelute cu susan, bulete de cascaval, cartofi prajti, cascaval pane cu salata verde, croque monsieur;
- desert: negresa, ecler cu frisca, clatite cu gem, prajitura cu fructe.
Cost pe persoana pentru cele de mai sus: 45 RON
Meniul nu include tort, acesta urmand a fi comandat separat probabil undeva la 5 kg. Tortul ramane sa il comandam de la Agapitos Unirii.
Cost estimat participare la petrecere, meniu plus tort: 50 RON/persoana adulta. Banii pot fi platiti direct la momentul petrecerii.
In cazul in care nu se strange numarul de persoane anuntat, respectiv 40 adulti, pretul se va majora corespunzator. In cazul in care numarul de participanti persoane adulte depaseste 40, banii incasati in plus vor fi donati la unul din subiectele de la umanitare.
Lista actualizata participanti:
1. Roxana + tati + 1 copil mare
2. Sabina + 1 copil mare
3. Sim + tati
4. Tomasa + 1 copil mare
5. Bernix + tati
6. Teodora + tati
7. Ana + tati + 1 copil mare
8. Luy + tati
9. Annisia + tati
10 Mad
11 Prisi
12 Gabitz + tati + 1 copil mare
13 Cecilia + tati
14 Betty + tati
15 Erina + tati
16 Bee + tati + 1 copil mare
17 Maria
18 Alina + 1 copil mare
19.Greyeras + tati
20 Pinacolada + tati + 1 copil mare
21 Andreea + tati
22 Papanash
23 Rnico
24 Bebeka + tati
25 Alina clau
Rox ,
Poze
Yaia spune:
LA MULTI ANI
Karina de mami emma76!
Sa-ti fie viata plina de voiosie!
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui devylla Yaia boala Foot-and-mouth disease este o boala usoara.In prima zi apare febra si apoi eruptia,a doua zi copilul isi revine. Copilul ramane "contagios" 3 pana la 4 saptamani,de aceea nici nu sunt tinuti acasa si nu este considerata o boala "periculoasa". Oricum sunt sigura ca ai citit pe net,nepotii mei au facut-o,si cica nu conteaza daca o faci...poti de asemenea cand intri in contact cu un purtator sa o faci din nou. Noi asa am renuntat la vizita unei bune prietene...cu o seara inainte de venirea ei,baiatul a facut aceasta boala.Erika n-avea un an...si eu as fi zis sa vina,insa sotul meu mai intreg la minte a spus ca este mai bine sa amanam vizita. Vad ca este foarte frig la voi iarna.Insa daca puii de finlandezi cresc chiar si cu otite,sa speram ca Tudor o sa fie ok. |
Mersi mult. Da, am citit deja pe internet, dar tot nu mi-ar placea sa faca Tudor. Avem deja otita pe cap, cred ca ajunge.
Puii de finlandezi cresc ei cum cresc, dar parintii se chinuiesc cu ei, nu educatoarele. Si la batranete trag ponoasele!
Hai ca trec toate cu grija si cu atentie!

Poze
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gabitz78 yaia - multa sanatate inotatorului. eu stiu ca daca face des otita, ar putea avea polipi....in gat si nasuc s-a uitat dr? |
Multumim!
L-a ascultat la plamani, curati, gatul perfect curat, cum am spuns, doar 'ceva galben' in urechi.
Poze
cecilia L spune:
Maria, m-ai nimerit, am ceva greutati asa ca nu mai am nevoie de altele......

Roxana
Tomasa, de mult voiam sa te intreb, cum ii merge lui Tudor la gradinita? nu ai spus nimic sau nu am retinut eu.
Teodora, felicitari pentru revizie,Mihutu vrea sa-l ajunga pe nasicu Bubu.

Legat de revizie, am reusit si eu azi sa-l masor pe Cristi, va spuneam ca la revizia de an nu a stat la masurat, are 81cm, stam bine...eu chiar ma plangeam ca nu prea a mai luat in lungime si a ramas la 76-78cm.
Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)
poze