Puiuti de Randunici 2008!! (98)
Raspunsuri - Pagina 19
bubu05 spune:
Maaai...ce faceti voi aici? pana unde am citit eu am vazut numai oale arse, copii cu buba pe colo pe colo
, pai se poateee???
Ariel si Mimo, pup apasat baietii scumpi sa le treaca supararea!! of,of, mai, mai...
Eu am dormit o ora...apoi am rasuflat usurata ca a facut Stefanoi kk regulamentar...ma cam speriasem de cel de dimineata
si ma rog de el acum sa pape laptic
. El mananca bine dimineata, ditamai castronelul de fructe cu branzica si la pranz tot castronelul cu piure de legume si apoi si 100 de laptic. Si de la ora 13 pana acum a papat doar 60 de laptic
.
Asaaa...azi le-am cumarat la amandoi cate un dres, lui Stefan o caciulita si lui Vlad un trening de fash
, sa fim pregatiti pt. vremuri ploioase. Maine trebuie sa merg sa-mi cumpar si eu hainute de toamna, anul trecut am zis pas ca aveam burtica si acum nu am nimic
. iar de maine intr-o saptamana vaslim gondolaaaa 
Mai am de citit din urma...revin...
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
Poze
Simo27 spune:
poze noi cu Barosanelu de Aici
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
bubu05 spune:
In sfarsit l-a razbit foamea si a papat 120 de lapte...buni si aia...acum dupa baita si gata si ziua de azi...
Mimo, la fel fac si eu cu jucariile de plush, la masina cu ele si care scapa bine, care nu, ghinion! uite, am un elefantel de plus, e bleo de la mothercare
si radea ala cand il apasam pe spate si dupa ce l-am bagat la spalat i s-a dus ranjetul...nu mai vrea sa rada...asta e, ii roade Stefanoi trompa si fara sa ranjeasca ![]()
Ancka, bine ai revenit pe crenguta!
Liana, diseara dupa ce culc copiii promit sa ma uit ala pozele voastre, astea ultimele, pe restul le-am vizionat 
Oana, mami fericita de
si
Bubu mic
Bubu mare
Poze
sovietica spune:
ca la nebuni la noi... sash plange in hohote de 2 ore juma si eu odata cu el
sovi&
sasha-pachetelul nostru de primavara 17Apr'08
pozici
nasterea delfinasului ilustrata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJE
sovietica spune:
la care clinica medlife se mere la urgente, cea de pe grivita?
sovi&
pozici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJE
bubu05 spune:
Arieeeel, 

![]()
![]()
![]()
Bai, super tare subiectul ala 
Luny, am ras de numa' de Mufarin rozator!
Aaa, si Liana am uitat sa felicit si eu iepurila mica cu dintisori!
La Stefanoi se vad dintii formati sub gingie, dar n-a spart inca nimic...mai e, mai e!
Sovi, jucarelele de plastic eu le spal cu apa si sapun, ce atata sterilizat!
Oana, mami fericita de
si
Bubu mic
Bubu mare
Poze
mimonix spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sovietica la care clinica medlife se mere la urgente, cea de pe grivita? sovi& sasha-pachetelul nostru de primavara 17Apr'08pozici nasterea delfinasului ilustrata www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJE |
nu stiu dar eu zic sa suni la salvare puls
vin imediat acasa daca spui ca-i bebelus...ce s-a intamplat? Tin pumnii si sa va faceti repede bine
eDIT: Sau chiar Medlife poate are salvare...daca ZICI CA=I DE URGENTA

Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
sovietica spune:

stai asa ca ian dat cu gel pe gingie si m-a pus bubu sa ii cant la tambal si a tacut oleaca :)
mercic de ponturi
sovi&
pozici
luny spune:
sovi, da, in calea grivitei la medlife!!
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!