Puiuti de Randunici 2008!! (98)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

ce faci, cuscra?

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

hello!

am fost azi la baby expo si uitati recolta
cam aglomeratie intr-adevar, ma enervau scarile alea tampite, noroc cu baietii aia care te ajutau cu carutul ca altfel...am luat un alt carut tot de la doceur ca si sovi cu 330 ron, i-am luat un combinezon gros si frumos (in poza nu se vede cat e de frumoasa culoarea) de la cocobello, si aveau o gramada de haine frumoase acolo, pantaloni mai grosuti, body cu maneca lunga, dres, o gecuta si un puloveras mai gros hanorac, dar ce m-a enervat f tare e ca n-am gasit pijamale, decat la niste preturi de 60-100ron pijamaua nu am gasit decat una mai ieftina si i-am luat-o.
kya impacare placuta cu randunoiul, sper sa nu va tina mult cearta
mimo lui vladut sa treaca buba!
ariel...trebuia sa se intample...si eu o pazesc pe amira sa faca buf
cuscra ii bagi papuci lui muffy la diversificare???

Amira a refuzat si branzica cu piure de fructe de la danone...si azi nu i-am dat nici piure de legume ca eram la targ...dar nici cu laptele nu se omoara.
si acum cred ca e moarta de somn si ma duc sa o bag la nani ...sa vedem daca merge.

va

ROXANA, mami de AMIRA
(16.03.2008)
_

Too much love will kill you

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Capitolas nou

Raluca mamica de Sanziana mititica

Varsta bebelinei

---------------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Kya

V-am citit de azi dimineata, am vrut sa fac scrisorica, dar nu mai am forta. Pana acum am motait cu capul pe masa, langa laptop...

In rest cam asta e "viata" mea... M-am certat cu randunoiul mai devreme, pentru ca i-am spus ceva ce ma deranjeaza la el (eu care in simplitatea mea credeam ca se poate avea o discutie ca intre oameni mari...).
El a gasit de cuviinta sa inteleaga exclusiv ce-a vrut el, si ca atare sa tipe si sa urle la mine, sa-mi reproseze niste chestii din senin (fara nici un fel de legatura cu umila mea nemultumire). Mi-a spus vrute si nevrute, m-a acuzat de toate alea. Probabil asta era ziua in care trebuia sa se arate mascul, si cum sa faca asta, decat tipand la nevasta-sa... Halal! Evident eu sunt de vina pentru toate neasunsurile din viata noastra, eu si numai eu; el intra la capitolul "saracu' baiatul mamei"!
Sunt curioasa daca acum, dupa ce a urlat la mine si dupa ce mi-a spus ce mi-a spus, ii e viata mai roz...
Acum ca am hranit, schimbat, adormit copilul, ma duc in piata, sa cumpar fructe, ca a ramas fata fara breakfast.

P.S. Ancka bine ai venit!

Raluca mamica de Sanziana mititica

Varsta bebelinei

---------------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

te-a prins si pe tine ??? buuun! ca apoi a venit la mine!!! esti sigura ca nu avem acelasi sotz?? sau ca nu sunt fratzi??? bai nene!!! sau azi e ziua internationala a barbatului???
rezumat cam ca la tine...in final eu ma asez la calculator si ii incep sa rad tare amuzata de mesajul lui sovi pe care as fi cerut-o de barbat, daca nu era deja luata si eu asisderea! m-am gandit daca sa zic nevasta sau barbat:))) si mi-am dat seama ca mancare pot sa fac si eu, dar la bormasini nu ma pricep si nici la prize, fire
...iar la cat de maiastra a fost ea in asasinarea jucariilor lui sash, am stabilit cererea. sovi, vrei sa fii barbatul meu?? asa, rad in hohote, la care el, inca acrit dupa discuztie, care fatza de a bietei kya, la noi nu a fost cu tzipete, ci doar cu :"tralalala" (eu), el:tralalalla...(pe un ton jos, fara inalte, de ambele parti :)))etc etc...in final adopta atitudinea la care eu fac boooom, aia cu :"da, bine", "da, bine", "da bine"..., ma intreaba: "de ce razi?"...eu de colo:"citeam pe forum...", el:"a, daca e de pe forumul ala al vostru, nu-mi zice, nu ma intereseaza! ii zic...eu dornica de a tensiona atmosfera:"da, dar e haioasa faza!"...la care el:"n-am chef,sunt plictisit!"
asa ca i-am intors partea dorsala, i-am pus copilu' in bratze si i-am zis "ia sa-ti treaca plictiseala, efect garantat! uite daca i se face foame, acolo e laptele, daca face kk, acolo sunt pampersii!"...nu se astepta! ...acum canta la pian pt teo:)).si eu forumesc fara mila! las' sa vada ce ma plictisesc eu acasa toata ziua! maine e sambata si cum am niste "must do"-uri de facut, o sa se "plictiseasca" toata ziua! ia sa vad cat rezista!

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007

Mergi la inceput