Puiuti de Randunici 2008!! (98)
Raspunsuri - Pagina 18
Kya spune:
Sovi 
Luny
incerc sa nu pun la suflet, dar cand imi tranteste niste mastupenii de-ale lui... Si culmea e ca la fieacre cearta (na, ca mai sunt si de-astea) indiferent de subiectul discutiei, el imi arunca aceleasi acuze...
Probabil il framanta taaaaare mult, daca ignora subiectul si e ca un disc stricat care repeta de fiecare data acelasi lucru...
De fardutz
n-am nici un chef! 
Raluca mamica de
Sanziana
mititica
Varsta bebelinei
---------------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
luny spune:
mah, si la noi mai sunt d-astea, ce crezi?doar suntem un cuplu normal!
..mai ales cand vine vorba de vreo 2 teme sensibile, pe care, la fel, le repeta la infinit cum se iveste ocazia!..tocmai d-aia am invatat ca e mai sanatos ptr psihicul meu sa fiu ZEN si sa nu ma stresez prea tare, apa trece, pietrele raman!
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Kya spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui luny ...mai ales cand vine vorba de vreo 2 teme sensibile, pe care, la fel, le repeta la infinit cum se iveste ocazia!.. |
Identic si la noi!
Raluca mamica de
Sanziana
mititicaVarsta bebelinei
luny spune:
pai atunci, clar tre sa fii ZEN!!![]()
![]()
LUNY
gecko spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sovietica raportul de plush: cubul de plus chicco nu mai este cub, rila care avea zornaitoare inauntru, acum suna ca ojele alea care au o biluta inauntru pt agitat. s-a umplut cu apa bula aia de plastic care rezona. husa de la balansoar s-a cam stricat, s-a ingramadit vatelina aia in ea :( sper sa mai salvez ceva, ca fara ea balansoarul e doar un schelet de bare metalice. in rest, toate frumoase si stralucitoare Urmeaza sa bag plasticaraiele in solutie de sterilizat. sovi& sasha-pachetelul nostru de primavara 17Apr'08pozici nasterea delfinasului ilustrata www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJE |
sper ca nu imi trimiti factura pentru pagubele facute
mimo, uscatorul de rufe in limbajul meu erau 2 bete paralele cu 4 ate intre ele nu o chestie motorizata...si ca intrebare...ala unde vrei sa il mai pui...sau hai ca iti dau eu o solutie...in 4 ani pleaca Teo la facultate (asa-i ca te-a luat cu zgribulici pe coloana?)...si atunci ii faci loc
.PS1. trebuie sa va povestesc cand am vreme cum a fost la gradinite...una e brrrrrr
PS2. Ne-a venit masina...o mai dau cu ceva zeama sfintita pe geamuri sa tina uveul la distanta si marti o ridicam.
PS3. azi am facut cociune
...sa va vad de stiti ce-i ala.PS4. mimo, te plangi de tastatura? te invit la calculatorul meu care are sistemul de operare in spaniola si de 3 ani zici ca traiesc intr-o continua telenovela: inicio, herramientas, regresar, adelanti, dehancer, detener, ninguna fuente detectada en esta pagina

luny spune:
1. baga mare!
2.
Doamne ajuta! poze sa nu uiti, cu noul Focusica!3. n-am nici cea mai vaga idee ce-o fi!!

4.mistoooo!!!

LUNY
Kya spune:
Am schimbat copilul, si observ pe servetul umed o urma rozalie. Ma uit in fundul ei, si are pe langa anus 2 mici zgarieturi. Fiind luata pielea, sangerau putin.
Am spalat-o, am uscat-o, am dat-o cu crema de galbenele. Arata exact ca si cum s-ar fi zgariat cu unghia.
Era si iritata putin.
In scaun nu avea cum sa fie ceva care sa o fi zgariat cand a iesit, ca doar mananca doar piureuri foarte moi. Poate sa fie de la scremut?
Raluca mamica de
Sanziana
mititica
Varsta bebelinei
Simo27 spune:
Victorie!!!!!!!!!!!!!!!Sovi
,merci ca ai facut galerie..uite,ca a tinut!Barosanelu e fericit!
Nu mai zic cu ce seamana
ca iar nu mai mananca Simo-Mimo si slabeste
!
Kya,multi
pt tine!nu pune la inimioara!pup si pe Sanziana cea mumoasa
Luny,tare Mufarinul,are viteza!![]()
Gecko,abia astept sa citesc despre cresele alea din Australia
!
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
Simo27 spune:
Kya,se poate sa fie de la scremut....nu te ingrijora!
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

sasha-pachetelul nostru de primavara 17Apr'08