Puiuti de Randunici 2008!! (98)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Sovi

Luny incerc sa nu pun la suflet, dar cand imi tranteste niste mastupenii de-ale lui... Si culmea e ca la fieacre cearta (na, ca mai sunt si de-astea) indiferent de subiectul discutiei, el imi arunca aceleasi acuze... Probabil il framanta taaaaare mult, daca ignora subiectul si e ca un disc stricat care repeta de fiecare data acelasi lucru...
De fardutz n-am nici un chef!

Raluca mamica de Sanziana mititica

Varsta bebelinei

---------------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

mah, si la noi mai sunt d-astea, ce crezi?doar suntem un cuplu normal!..mai ales cand vine vorba de vreo 2 teme sensibile, pe care, la fel, le repeta la infinit cum se iveste ocazia!..tocmai d-aia am invatat ca e mai sanatos ptr psihicul meu sa fiu ZEN si sa nu ma stresez prea tare, apa trece, pietrele raman!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui luny
...mai ales cand vine vorba de vreo 2 teme sensibile, pe care, la fel, le repeta la infinit cum se iveste ocazia!..

Identic si la noi!

Varsta bebelinei

Mergi la inceput

pai atunci, clar tre sa fii ZEN!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

Citat:
citat din mesajul lui sovietica

raportul de plush:
cubul de plus chicco nu mai este cub, rila care avea zornaitoare inauntru, acum suna ca ojele alea care au o biluta inauntru pt agitat. s-a umplut cu apa bula aia de plastic care rezona.
husa de la balansoar s-a cam stricat, s-a ingramadit vatelina aia in ea :( sper sa mai salvez ceva, ca fara ea balansoarul e doar un schelet de bare metalice.
in rest, toate frumoase si stralucitoare
Urmeaza sa bag plasticaraiele in solutie de sterilizat.

sovi& sasha-pachetelul nostru de primavara 17Apr'08
pozici
nasterea delfinasului ilustrata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJE

sper ca nu imi trimiti factura pentru pagubele facute

mimo, uscatorul de rufe in limbajul meu erau 2 bete paralele cu 4 ate intre ele nu o chestie motorizata...si ca intrebare...ala unde vrei sa il mai pui...sau hai ca iti dau eu o solutie...in 4 ani pleaca Teo la facultate (asa-i ca te-a luat cu zgribulici pe coloana?)...si atunci ii faci loc.

PS1. trebuie sa va povestesc cand am vreme cum a fost la gradinite...una e brrrrrr
PS2. Ne-a venit masina...o mai dau cu ceva zeama sfintita pe geamuri sa tina uveul la distanta si marti o ridicam.
PS3. azi am facut cociune...sa va vad de stiti ce-i ala.
PS4. mimo, te plangi de tastatura? te invit la calculatorul meu care are sistemul de operare in spaniola si de 3 ani zici ca traiesc intr-o continua telenovela: inicio, herramientas, regresar, adelanti, dehancer, detener, ninguna fuente detectada en esta pagina

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gecko

[quote]
PS1. trebuie sa va povestesc cand am vreme cum a fost la gradinite...una e brrrrrr
PS2. Ne-a venit masina...o mai dau cu ceva zeama sfintita pe geamuri sa tina uveul la distanta si marti o ridicam.
PS3. azi am facut cociune...sa va vad de stiti ce-i ala.
PS4. mimo, te plangi de tastatura? te invit la calculatorul meu care are sistemul de operare in spaniola si de 3 ani zici ca traiesc intr-o continua telenovela: inicio, herramientas, regresar, adelanti, dehancer, detener, ninguna fuente detectada en esta pagina

SUNT CEL MAI FRUMOS DIN ORASUL ACESTA!!!

1. baga mare!
2. Doamne ajuta! poze sa nu uiti, cu noul Focusica!
3. n-am nici cea mai vaga idee ce-o fi!!
4.mistoooo!!!

Mergi la inceput

Am schimbat copilul, si observ pe servetul umed o urma rozalie. Ma uit in fundul ei, si are pe langa anus 2 mici zgarieturi. Fiind luata pielea, sangerau putin.
Am spalat-o, am uscat-o, am dat-o cu crema de galbenele. Arata exact ca si cum s-ar fi zgariat cu unghia.
Era si iritata putin.

In scaun nu avea cum sa fie ceva care sa o fi zgariat cand a iesit, ca doar mananca doar piureuri foarte moi. Poate sa fie de la scremut?

Varsta bebelinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancka spune:

Gecko, cociune e cumva piftie? Daca da, google-ul sa traiasca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Victorie!!!!!!!!!!!!!!!Sovi,merci ca ai facut galerie..uite,ca a tinut!Barosanelu e fericit!Nu mai zic cu ce seamana ca iar nu mai mananca Simo-Mimo si slabeste!
Kya,multi pt tine!nu pune la inimioara!pup si pe Sanziana cea mumoasa
Luny,tare Mufarinul,are viteza!
Gecko,abia astept sa citesc despre cresele alea din Australia!

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Kya,se poate sa fie de la scremut....nu te ingrijora!

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput