Puiuti de Randunici 2008!! (98)
Raspunsuri - Pagina 17
underqueen spune:
super smecheria cu operatul jucariilor cu mecanism...tre sa o incerc si eu...desi majoritatea sunt deja ragusite de atata utilizare
...isi revin? sau tre sa le schimb bateriile?
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)
POZE
POZE BOTEZ
minunea mea
asa creste strumful mare
mimonix spune:
Claufie si numai gandul ca ar putea sa-l pupe Rebe si-l face sa zambeasca in somn
.DAR TU CE CAUTI LA LINIUTE,AI? Ai tema tu?
Bineee, las ca vezi tu, o sa ma pomenesti
Povestioara
:
eu faceam lectii cu Teo..si mergea la scoala..dadea test sau o asculta si venea cu Bine ...eu
crize acasa..dar de ce, de ce??
Omu' : pai da, ca tu stiai de mai mult...ea saraca, n-a mai avut loc sa invete de tine
Ce te oftici, tu doar inveti, nu iei si note 
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Kya spune:
V-am citit de azi dimineata, am vrut sa fac scrisorica, dar nu mai am forta. Pana acum am motait cu capul pe masa, langa laptop...
In rest
cam asta e "viata" mea... M-am certat cu randunoiul mai devreme, pentru ca i-am spus ceva ce ma deranjeaza la el (eu care in simplitatea mea credeam ca se poate avea o discutie ca intre oameni mari...).
El a gasit de cuviinta sa inteleaga exclusiv ce-a vrut el, si ca atare sa tipe si sa urle la mine, sa-mi reproseze niste chestii din senin (fara nici un fel de legatura cu umila mea nemultumire). Mi-a spus vrute si nevrute, m-a acuzat de toate alea. Probabil asta era ziua in care trebuia sa se arate mascul, si cum sa faca asta, decat tipand la nevasta-sa... Halal! Evident eu sunt de vina pentru toate neasunsurile din viata noastra, eu si numai eu; el intra la capitolul "saracu' baiatul mamei"!
Sunt curioasa daca acum, dupa ce a urlat la mine si dupa ce mi-a spus ce mi-a spus, ii e viata mai roz...
Acum ca am hranit, schimbat, adormit copilul, ma duc in piata, sa cumpar fructe, ca a ramas fata fara breakfast.
P.S. Ancka bine ai venit! 
Raluca mamica de
Sanziana
mititica
Varsta bebelinei
---------------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
ariel_7000 spune:
bai! una scurta:)) si plec afara! pe BUNE!!! mimo, vii si tu la mine in parc??? fac cinste cu o praji bunaaaaaa! serios! ca monti, cine-i ala???
, se tine cand nu esti stresat, cand nu ti-e karma ciufulita si cum vad ca a noastra, a mea si a ta, a cam avut de suferit de ceva timp, hmmmm...gecko, fum si la tine, fara sezon incendiar???? aoleu!!! pazea mama!!! ai grija la karma! vio, tu nimic, nimic, aaaaa, ba da, tu cu serpii!!! bey! mooooor! ursu' cu viespea! ce avem frate oare???? nu-i lucru curat...hmmmm,
, eu zic lu' monti ca macar 2-3 zile sa-si caute p-alta ca un INGER , hihiihhi si sa o tina de mana sa nu strice jucariile si pe alta care deja era sa strice o rochita galbena cu tzitzi:)) cu care m-a inverzit pe mine!:))
ps. ancka, am ascultat sfat si in lipsa de tzarc am pus copilu' in patutz...si stii ce a facut??? s-a infipt cu capu' in gratiile de lemn
, de berbecutz ce e!!! asa, ca renuntza frate! ma duc sa mananc prajitura! ca acum vine omu' si se uita chiorash la mine ca stau pe forum! IAR!!! a am ras azi noapte de am lesinat! ia bagati un ochi aici:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124332&whichpage=1
Doamne, cand ziceam ca le-am vazut pe toate!!! cate revelatii am avut saptamana asta!!!
gata...o sa ziceti acum, daca asta e scurta, cum e aia lunga????
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
lianam spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ariel_7000 a am ras azi noapte de am lesinat! ia bagati un ochi aici: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124332&whichpage=1 Doamne, cand ziceam ca le-am vazut pe toate!!! cate revelatii am avut saptamana asta!!! ![]() mami de alexutza (10.04.2003) si Teodor Mihai (10.04.2008) |
Doaaaaamne, face-ti-ai cruce !!! atat zic, nimic altceva
Liana, mami de Teo (27.03.2008)
ancka spune:
Ariel, de gratiile de la patut o sa tot dea cu capul
. Cat despre tarc, spuneam ca imi iau ca sa nu cada din pat, dar dadeam si un exemplu de accident in tarc...pe Vladut de Mimo, asa ca, daca sunt copiii berbecutzi, nu avem nici o scapare
Anca
sovietica spune:
Maria, noooo, nu le schimba bateriile, da-le niste galbenus crud, poate le trece raguseala
jokeeee 
Monix, voi tine minte povestioara!
Imi place sa bat cuie, da dau gauri cu bormasina, sa tai cu fierastraul electric si manual, sa desurubez/insurubez,u name it! mi-am facut rafturi (modeste, brute) in debara
DAR nu imi place sa spal pe jos (mai ales cand e murdar cu lavabil), si in general sa spal geamuri, dulapuri, aragaz... iar sa calc urasc, dar nici nu calc :))
Pup Vladul pe buba! :(
raportul de plush:
cubul de plus chicco nu mai este cub, rila care avea zornaitoare inauntru, acum suna ca ojele alea care au o biluta inauntru pt agitat. s-a umplut cu apa bula aia de plastic care rezona.
husa de la balansoar s-a cam stricat, s-a ingramadit vatelina aia in ea :( sper sa mai salvez ceva, ca fara ea balansoarul e doar un schelet de bare metalice.
in rest, toate frumoase si stralucitoare ![]()
Urmeaza sa bag plasticaraiele in solutie de sterilizat.
Kia :( 

sper ca cearta asta sa fie doar un motiv de impacare frumoasa!
Ariel tare cu linkul ala!
mergi in parc si racoreste-te, apoi vino si da un fresh start
Cat am scris msg, sash s-a rostogolit-tarat sub masuta. ma duc sa il iau si sa ii ofer fatza mea sa se joace. ii place de numa sa ma traga de toate alea :))
sovi&
sasha-pachetelul nostru de primavara 17Apr'08
pozici
nasterea delfinasului ilustrata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJE
luny spune:
kya am trecut si eu prin divscutii d-astea anapoda cu iub de cateva ori...mai, stii ca ei sunt de fapt niste copii mari..le trece! nu mai pune la suflet, nu te consuma prea mult, ca revine la toane mai bune in curand, parca vad ca acum ne anunt ca te-a dus la Mall sa-ti iei un fardutz, ceva, sa treaca supararea!
sovi ce nasol ca s-au stricat atatea jucarele...eu spal la masina doar ce-i plus si sunt sigura ca nu pateste nimic, mai spal cu sapun ce-i de bagat in gura, restul le las in pace...no, asta e, sper sa nu ia vrun bazgaune de pe undeva..
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Kya spune:
hbgvyb jh jh tbnunu j u i kd rswsse t yuj ju hjbu ukmomo,'[nkvynk;'
V-a salutat Sanziana
- a tinut mortis sa posteze si ea pe forum, daca tot sta la mami in brate ![]()
Raluca mamica de
Sanziana
mititica
Varsta bebelinei
---------------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!