Puiuti de Randunici 2008!! (98)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

Ali sa nu trimiti man in black dupa mine, ca "e" pupici inofensivi, amicali , sa treaca buba la vladutzu !

Liana, mami de Teo (27.03.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Am zis deocamdata Am iesit si eu in parc cu copilul un pic (Floriio, sa nu uit azi esti nemotivata ) si vin acasa si ce vad vai sovi, gecko in sus, simo in jos, liana te pup, luny a gatit,ariel ce-ai patit...bai, adica voi vorbiti cand eu ma plimb? cum vine asta? bineeeee....singura scuzata e Anka (bine ai venit) care are mult de recuperat
Parerea mea? Sovinu vii si pe la noi?Am de reparat si eu doua prize, ceva la dus si de batut niste cuie ..te bagi? Jucariile de plus eu le bag la masina ...daca scapa bine, daca nu ghinion Pana acum am avut noroc Aaaa inclusiv alea cu tiuitoare...acelasi principiu...Simocand ma instalasem eu mai comod cu oala de mancare in brate si laptopul alaturea vad ca a facut Sam doua stiuci si uite asa am inghitit mai rarut si mai fara pofta...daca slabesc, iti fac cinste Liana, sa va fie de bine Geckoo masina de uscat e pe lista mea de cumparaturi dupa masina de spalat vase ...m-am saturat sa ma rog de rufele astea de 3 zile sa se usuce si ele nimic Lunyce gatesc eu acum? Hai, sa te vad! Salata de vinete si mancare de fasole grasa zici ca ne-am vorbit ! Liana, LunyNanananana..sunt ma inalta ca voi,sac!Dar si muuuuult mai grasa si mai batrana
Cu drag,
Mimo

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancka spune:

Ariel, tocmai de frica sa nu cada din pat am sa ii iau tarc. Desi vad ca Vladut de Mimonix a facut acrobatii si pe salteluta bengoasa. Pupici pentru bb-ii accidentati
Problema e ca al meu adoarme ziua doar in carut si cand nu apuc sa ii pun bara de protectie si daca are si o pozitie ciudata, stau doar cu ochii pe el si cu sufletul la gura…trebuie sa il invat sa doarma si ziua in patul lui…

Oare pentru mame functioneaza prune cu ovaz??

Gecko, noi nu suntem nici medici nici ingineri…n-are cine sa faca operatiunea!
Sovi, eu am o ratza, e galbena, se trage de gat si canta. Am si carticica dar inca nu i-am “citit”. I-am mai luat de la ei o salteluta cu mutzunache atasati, de pus pe jos, mie aia mi se pare draguta tare, dar inca e in sertar, n-am scos-o, desi ocupa f mult loc. So…trebuie sa o scot la inaintare
Liana, sa o tina papacioasa ta tot asa. Al meu ieri nu a papat decat fructele bine, la piureul de legume a inceput sa tipe dupa cateva lingurite si nu am mai putut sa ii dau. Sper ca azi sa am mai mult noroc, pana ieri a mancat f bine.
Luny, mi-ai facut pofta de fasole verde

Anca, mami de Mihai 22.03.2008

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ancka
Oare pentru mame functioneaza prune cu ovaz??

Anca, mami de Mihai 22.03.2008

Pentru mame functioneaza PERFECT fulgi de grau integral (de la farmacie) cu iaurt sau lapte....si cu miere, daca vrei "stiuci de stiuci" N-am zis euuuu, Simooooooo a zis !

www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Heloo, mi-am reincalzit si eu cafeaua, nu-i rea deloc...Abia am linistit copiii, iesit afara, mancat, jucat, Rebecca culcata si acum Razvanel se roaga de mine sa facem temele...Dar bag si eu repede un mesaj si apoi ma apuc de liniute!

Ancka, bine ai revenit pe crenguta!

Ariel, offf imi pare rau de cazatura lui Teo, exact asa am patit si eu, identic, era la mijlocul patului si am auzit poccc! Asta e, se mai intampla, bine ca n-a patit nimic, de cazaturi sigur o sa mai avem parte. Pacat si de legumele carbonizate...

Vad ca experientele cu BAby Expo nu-s foarte fericite si ma hotarasem sa ma duc si eu...Acum sunt pe ganduri.

Mimo, pup Vladutu pe gurita sa treaca buba aia rea! Si dupa ce se trezeste Rebe poate-l pupaceste si ea putin!

Liana, bravo pentru Teo mancacioasa, ce bine ca se poate, cred ca esti happy! A mea azi iar a facut figuri...

Fug la liniute, puncte , bastonase...

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

aoleu, si vlad de mimo???..pupam si pe el sa treaca!!
Liana si mimo m-ati spar cu siluetele..nu-s, bre, nici eu, vreo scandura!!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

scriam si eu la mesaj, dau send, si cand ma uit, Mufa era in hol deja si rodea de zor la papucii lu' ta-su!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancka spune:

Mufa are viteza, nu gluma

Anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

pentru mimo cea inalta si puuuutin mai mare de varsta ca noi (de mine chiar puuuuutin )
ancka, clau m-am bucurat ca a papt atat si fara dezastru in jur, ca in 2 luni de cand ne tot diversificam nu a mancat nici sfert din cat a mancat azi si facea cocina in jur ....si nu prea ca cred ca mai vad curand sa pape asa, dar.......nu se stie niciodata

Liana, mami de Teo (27.03.2008)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui luny

scriam si eu la mesaj, dau send, si cand ma uit, Mufa era in hol deja si rodea de zor la papucii lu' ta-su!!

poze

Mergi la inceput