Puiuti de Randunici 2008!! (98)
Raspunsuri - Pagina 15
lianam spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui luny Spre norocul meu, a venit mama la mine, m-a ajutat sa fac repede o fasolica verde, am copt si vinete, am pus si niste leustean la congelator, toate astea in timp ce Mufarinu' dormea, si inca doarme, de la ora 11,3o, incredibil, ce-o fi cu el?!!!!! ![]() liana daca vrei karate etc ptr Duracell, te rezolv eu, am pile in domeniu, inclusiv sor-mea! astia au pus ochii pe Mufa deja, pe la 3 ani mi-l iau la ashihara:)) LUNY , mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008) |
luny sssttt, zi ptiu,ptiu sa nu-l deochi
pai sa stii ca vreau sa o dau si la sporturi din astea, sa cafteasca "insistentii"

eee, ete ce semanam, avem aceaasi inaltime

Liana, mami de Teo (27.03.2008)
Simo27 spune:
Ariel,
pt Teo!
cat despre cratita arsa..se mai intampla
,si eu am trecut recent prin asa ceva
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
underqueen spune:
luny 
ariel fii tare 
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)
POZE
POZE BOTEZ
minunea mea
asa creste strumful mare
gecko spune:
ehe...cu jucariile cantatoare e mai smecherie...se practica o incizie in functie de marimea dispozitivului cantator...se prefera in locuri mai dosite pentru a nu ramane cicatricea la vedere....se extirpa dispozitivul...se curata, spala, dezinfecteaza, sterilizeaza jucaria...se reintroduce dispozitivul...se inchide plaga cu fir neresorbabil...la noi aceasta manopera o practica singurul membru al familie care nu e medic...si e INGINER.
sovietica spune:
anka, si eu am jucarie din gama aia de la ikea! eu am testoasa rosie, care se trage de gat
ai si carticica de carpa de la ei? aia mi se pare cel mai cool!
Simo, iete pt Sam: 

hai cu Treaba, hai cu Norocu!
Ariel
shit hapens :( Il pup pe teo pe cucui, bine ca nu a fost mai grav... las, ca oala gasesti alta, poate mergem impreuna sa luam, ca si mie imi trebuie alta oala si ibric ![]()
Multumesc de atentionare, nu am bagat inca jucariile la spalat ca nu gasesc fluturasul chicco, cred ca l-am pierdut pe drum undeva :(
Dar daca tot ai zis, voi face test de decolorare la jucaria pe care o suspectez ca ar putea face pagube.
sovi&
sasha-pachetelul nostru de primavara 17Apr'08
pozici
nasterea delfinasului ilustrata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJE
gecko spune:
ariel...daca nu e cu suparare...cat de mare era oala aia? ca pana aici a ajuns fumul...serios acum...nu stiu ce arde si unde arde dar e un fum de il tai cu cutitul si nici macar nu a venit sezonul incendiilor de vegetatie uscata.
in rest...pupam cucui de Teo nesupravegheat...si nu mai urechim mamica pentru ca banui ca a facut-o deja singura.
luny spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui ariel_7000 scurt:sunt batuta in cap! rau de tot...dar asta am lamurit-o deja!!!1. fierbeam legumele pt piure si am lasat copilul dormind in pat (nu in al lui ), in al meu, pe mijloc..."pat" kingsize...si aud, poc, si oaaaaaaaaaaaaaa. mi-a cazut teo!!!! eu care am zis ca nu o sa patesc NICIODATA asta!!! eu care ma luam de marcel, de mama, ca il lasa nesupravegheat in pat!!! acum dormea, numai ca a facut ochi si nu a zbierat asa cum face el cand se trezeste![]() e si plangea, eu plangeam, il linisteam si imi mirosea rau a ceva ars ...legumele mele carbonizate, oala varza, zbang, panica, fum ... si uite ca nu mai nici piure de legume acum. ii fac de fructe, si dau legumele dupa amiazamami de alexutza (10.04.2003) si Teodor Mihai (10.04.2008)www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007 |
absolut identic ziceam si eu inainte sa cada din patl tit kingsize..
sa treacaLUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
lianam spune:

....cel mai cuminte copil am avut azi.....la mancare, nu va ganditi la altceva
! este prima zi in care dimineata a papat o canita si jumatate (din aia de la nuby) de piure de fructe cu cereale, si acum o canita plina de piure de legume cu carne si 2 lingurite de cereale si in ambele dati fara sa dea pe ea, pe mine, in jur...deact un picusor de tot
; 

....nu cred ca mai vad curand asa ceva, dar.......omu' cat traieste spera, nu
?
ariel
buba la teo mic sa treaca; esti si tu om, si stii zicala "omu' e supus greselii"; se poate intampla oricui 

.....si merg si eu cu voi la cumparat oale, ca si eu am ars un ibric saptamana trecuta ![]()

mimonix spune:
Daca nu va suparati si mai aveti timp, veniti si pupati-l si pe Vladut pe gurita
(va dau voie doar de data asta) ca s-a aruncat cu avant pe burta (asta-i noua pasiune, n-a invatat nimic aseara
) direct cu gura intr-o jucarie cu bila de plastic
Si i-a curs si sange
dar nu stiu de unde ...de la limba, gingie,dinte ...habar n-am ca nu vrea sa-mi arate
Copilul asta e capcana curata nene ! Toata aventura a avut loc in tarc (pe salteaua bengoasa pe care i-am luat-o ca sa nu se loveasca
)
Atat am avut de spus
DEOCAMDATA ![]()
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
lianam spune:

vladutzu pe guritza, sa treaca buba si sa faca guritza frumoasa....sa "lesine" fetele mai tarziu ![]()

si