Puiuti de Randunici 2008!! (98)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Sovi,merci..nu stiu daca o sa iau masinuta!clasic,mai bine!mai caut,ca nu ma grabesc
Liana,si eu am vazut pozele cu voi!mi-a placut cea mai mult poza cu diversificarea!Teo a ta e tare dulcesi tu esti slabuta
Gecko,Bravo pt dintisorul 2..mai sunt 18
Ariel,hai si povesteste

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

si eu il pun pe Tudor in premergator...i-au adus nasii, ca eu nu ii luam...dar acum, ca-l am, il pun cate 10 minute...mai mult se joaca decat merge...

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida

Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)

POZE

POZE BOTEZ

minunea mea

asa creste strumful mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

simo multumim de aprecieri.....mai ales incurajarea pentru mine ...esti o dragutica, dar numai slaba nu sunt ; e adevarat, ma ajuta mult ...partea de la sub brat in sus, inclusiv mainile (moooaaa ce descriere ) si par slabuta...dar de sub sani in jos......valeeeeu, e dezastru cu suncile (ma camu(n)flez si eu cum pot )....am 64 de kg si 1,67 m ......ce am fost si ce-am ajuns, de la 47-50 de kg

ariel ce patisi bre? cine te bate-n cap ? spune-ne, ca ii aratam noi, il muscam cu cei 2 dinti deee...ii merg fulgii

Liana, mami de Teo (27.03.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Spre norocul meu, a venit mama la mine, m-a ajutat sa fac repede o fasolica verde, am copt si vinete, am pus si niste leustean la congelator, toate astea in timp ce Mufarinu' dormea, si inca doarme, de la ora 11,3o, incredibil, ce-o fi cu el?!!!!!
Mariaaaa
ancka nu-mi spune de carucior spalat e jale si al meu!!
ooo, felicitari, Patrick, 2 dintr-o lovitura!!vezi sa nu te ia de san, ca e mistoooo!! eu am patit-o! bun cafeul reincalzit, ce-are??!!
ariel hai la joaca!!
liana daca vrei karate etc ptr Duracell, te rezolv eu, am pile in domeniu, inclusiv sor-mea! astia au pus ochii pe Mufa deja, pe la 3 ani mi-l iau la ashihara:)) edit: avem aceeasi inaltime!!!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihutza11
Liana ne inscriem si noi la mamici de fetite Duracell.. azi mi-a facut capul calendar cu concertele ei, iar de dat din maini si din picioare nu mai vorbesc.. de unde or avea frate atata energie? sa ne invete si pe noi astia mai batrani secretul
Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

se mareste clubul de fetite Duracell ...we are not alone...

Liana, mami de Teo (27.03.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancka spune:

Sovi, tin pumnii sa nu ia si Sasha si sa ii treaca repede si fornaiala.
Eu i-am luat o jucarie de la Ikea din plus, muzicala, pe eticheta careia scrie sa nu se spele…so…e de unica folosinta? Ca de cate ori o baga in gurita nu are nici o sansa sa ramana curata, da daca o mai scapa si pe jos..nu stiu cum voi rezolva asta
Am fost si eu la targ ieri, mare inghesuiala. Am fost cu Mihai, ca nu am avut cu cine sa-l las. Mi-am luat o caciula…pentru mine si o carte din plastic pentru el. Nu stiu daca voi purta vreodata caciula, dar e asa de draguta. Am vrut sa pun link cu cartea dar s-a latit pagina...
Noi nu avem inca dintisori, de fiecare data cand e frichinit ii verific si gingia…dar nimic
Simo27, ai incercat cu avocado?

Anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Anca,am incercat cu de toate:avocado,piersica chiar si para!dar,Barosanelu e imun

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

scurt:sunt batuta in cap! rau de tot...dar asta am lamurit-o deja!!!
1. fierbeam legumele pt piure si am lasat copilul dormind in pat (nu in al lui), in al meu, pe mijloc..."pat" kingsize...si aud, poc, si oaaaaaaaaaaaaaa. mi-a cazut teo!!!! eu care am zis ca nu o sa patesc NICIODATA asta!!! eu care ma luam de marcel, de mama, ca il lasa nesupravegheat in pat!!! acum dormea, numai ca a facut ochi si nu a zbierat asa cum face el cand se trezeste
e si plangea, eu plangeam, il linisteam si imi mirosea rau a ceva ars ...legumele mele carbonizate, oala varza, zbang, panica, fum ... si uite ca nu mai nici piure de legume acum. ii fac de fructe, si dau legumele dupa amiaza

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007

Mergi la inceput

soviiiiiiiiiiii, ti-am scris si pe mess, dar vad ca nu esti: vezi cu plushurile,eu m-am fript rau,ies culorile la unele,daca nu vrei sa le speli de mana,ia una cate una si spala cu putin sapun si apa si vezi daca iese culoarea...

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007

Mergi la inceput

simo, incearca si pruna cu ovaz

Mergi la inceput