Puiuti de Randunici 2008!! (98)
Raspunsuri - Pagina 13
sovietica spune:
![]()
Bubu, o fi fost ceva in aer la targ, ca si eu am luat ceva, m-am culcat sanatoasa, si m-am trezit la 5 cu gatul super-inflamat! ma doare de mor. parca vad ca o ia si sash, si asa fornaie.
kya, inteleapta decizie! eu recomand, cine se duce totusi, ar fi fain sa poata lasa bb undeva, eu n-am avut unde.
am uitat sa va intreb, voi aveti jucarii de plus pe care se specifica sa se spele doar superficial? oare cum se spala astea cel mai bine?
edit:
anka bine ai revenit! 
eu acum am luat setul de surubelnite si demontez bordul de la premergator sa infund calti la difuzor, ca scoala si mortii cu volumul ala!!
sovi&
sasha-pachetelul nostru de primavara 17Apr'08
pozici
nasterea delfinasului ilustrata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJE
Simo27 spune:
Anca,bine ai revenit alaturi de noi la mamiceala!
Sovi,eu i-am spalat toate jucariile lui Sam cu mana,adica in lighean cu putin detergent!le-am spalat ca se pune praful,mai cad pe jos si el le baga mereu in gurita
Ce povestiti voi de targ
...dar,eu mi-as dori sa fie si aici,ca nu a mai fost de anul trecut,de prin primavara!si atunci,normal,ca nu m-am dus ca nu stiam ca voi avea bebe .....
Sam e fff constipat!i-am dat aseara Lass baby si a facut cateva "stiuci"
si azi i-am dat iar,dar nimic....offf,de asta cred ca nici nu papa!abia i-am dat 100 de ml de lapte
,la ora 12,iar la 6 abia a papat 50 ml,plus ca altceva nu vrea!
Si nici nu doarme...era mai cumintel mic![]()
Edit:SOVI,de unde i-ai luat premergator??????????ca eu sunt in cautare!
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
lianam spune:
ancka
bine ai revenit pe crenguta!
sovi 

stiu ca te-ai uitat la pozele cu madame georgete....ziceam de ultimele, in care e si Ciuli, catelu roz, cu care nu ai facut cunostinta
...dar acum ai facut, ca te-ai uitat 

; si teo are xilofon, o broasca xilofon
! mmmoaaaa cate v-ati mai cumparat.....da de o casa mai mare nu v-ati interesat, ca a fost si targ imobiliar si daca mai cumparati atatea tre sa aveti unde depozita
! taaaaae aia cu "sa va schimb copilu..." 
Liana, mami de Teo (27.03.2008)
gecko spune:
sovi, nepoata-mea cred ca a fost campioana la balit, muruit haine, lucruri...bagat in gura tot ce a miscat sau nu...tot ce intra in contact cu ea si era din material textil sfarsea in masina de spalat...programul de haine colorate, un 30-40 de grade, detergent, balsam tot tacamul. statea sarmana sub uscatorul de rufe asteptand sa i se usuce ursul preferat ca sa il poata lua cu ea la culcare...si jucariile mostenite de Patrick de la ea tot pe acolo le-am trecut...se usuca tare frumos...trezuie doar sa le atarni la uscat prinzand carligele de urechi![]()
PS1 Avem 2 dintisori...era cat pe ce sa imi sfasie degetul mai inainte
PS2 aveti cafeul...incalzit...racit...reincalzit...da' e inca bun
sovietica spune:
gecko, simo, si eu pregatesc acum o masina de spalat cu majoritatea plusurilor pe care le detine, dar are 2 plusuri cantatoare, care le termin daca le spal la masina.
simo, eu l-am primit pe asta http://www.douceur.ro/Magazin-online-Douceur/Premergatoare/Premergator-copii-cu-balansoar-408.html , destul de modest, dar e ok pt cat mi-o trebui mie! oricum sigur gasesti bunatati pe net care sa arate bine langa atv
are Clau unu fain, ca masinuta.
Ciuli, incantati de cunostinta! in curand ti-i voi prezenta pe clovnul gogu, cainele gigi, si pe fluturila, si pe rila-iepurila :)))
mai, pacat ca n-am facut o poza la ce i-am facut bietului difuzor de la premergator, l-am infasurat intai intr-un patrat de staniol, pe toate partile. il incerc, mi s-a incretit parul! ma uit cat spatiu mai am de infundat, si am bagat si 2 servetele. Acum e chiar decent ![]()
ps:
si pe langa astea am primit si un scaun de luat masa, e cat china!! sa vezi distractie cand oi mopui pe jos sa ridic toate astea!
are mama bb? ARE!! 
ps2: Ursu, ce mai face China? :)
sovi&
pozici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJE
lianam spune:
gecko
pentru dintisori! si noi tot 2 avem si deja sunt maricei, parca e un iepuras
....norocoaso, de deget te-a muscat; pe mine m-a muscat alalteieri seara de nas de-am zis ca am ramas fara el ![]()
mmmmm....si bun capuccino asta si reancalzit
, si acum "trag" de el (si chiar l-am tot reancalzit de azi dimineata
)
ariel_7000 spune:
sunt o 

batuta in cap ! revin cu amanunte...
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
sovietica spune:
Mai, muscatelor (ce-i mai plac mamei muscatele la fereastra
) ce fericite sunteti ca au iesit dintisorii! la mai multi!
si sanatosi sa fie!
eu tot stau cu teama sa nu se dezlantuie sash de durere de dinti.
ma pun pe primenit plusuri
sovi&
pozici
lianam spune:
sovi abia astept sa fac cunostinta cu prieteni noi
(avem si noi rila si martinel...etc....dar vedetele sunt madame georgete si ciuli) si eu le-am spalat pe astea de plus, ca le baleste teo din greu si le roade
; pana acum le-am spalat la mana, dar cred ca urmatoarea spalare la masina va fi.
mai dragutelor care ati fost pe la targ, da cu jucariile cum "stau" expozantii? eu trebuie sa caut ceva sa imi fascineze duracellu sa ii mai domolesc din energie pana pot sa o dau la karate,dansuri si alte sporturi
; se catara pe patut, umbla in 4 labe destul de binisor...
...sa ma chinui sa ma uit, sau sa merg direct in magazine prin oras
....parca vad ca si scaunelu' de masa si hainute le iau din alta parte
......dar in spirit romanesc tre sa "ma inghesoi" si eu la targ ![]()
sovietica spune:
Ariel
, am uitat sa te pomenesc, ce s-a intamplat? hai ca luna plina s-a dus, ce poa sa fie?
edit
liana, erau multe jucarii! bani sa fie, ca jucarii oaileei
!
sovi&
pozici