Puiuti de Randunici 2008!! (98)
Raspunsuri - Pagina 12
mimonix spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cami33 Francezii au facut niste sapaturi arheologice si au gasit la vreo 50 m adancime resturi de fire de cupru. Dupa ce au fost cercetate cu atentie de oameni de stiinta, s-a tras concluzia ca stramosii francezilor, Galii, pusesera la punct o retea de telefonie subterana. La aceasta neasteptata veste, nemtii, ca sa nu ramana mai prejos, au inceput si ei sa sape. Si pe la 70 m adancime au gasit niste resturi de sticla de unde, dupa alte cercetari, au ajuns la concluzia ca stramosii lor, Gotii, pusesera la punct o retea subterana de fibre optice. Romanii au inceput si ei sa sape. Au sapat, au sapat, pana la 100 m adancime si n-au gasit nimic. Dupa o indelunga chibzuinta, oamenii nostri de stiinta au ajuns la concluzia ca stramosii nostri, Dacii, aveau deja retele "wireless". Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008) POZE NOI pozici |
bunnnnnSimona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Kya spune:
Deci, am experienta lui Bubu, Sovi, Stela si Pucca cu targul.
Sa ma mai duc, sa nu ma mai duc... 
Eu am mai fost si anul trecut si mi-am luat portia de nervi; asa ca am mai ajuns odata la concluzia ca e timp pierdut... 
Iar acum nu am buget alocat, ma duc doar asa, sa ma uit...
Vad ca fii-mea s-a culcat la loc si m-a lasat cu biberonul in soare, asa ca ma duc sa-mi fac o cafea.
Cami foarte tare bancul. Cand am inceput sa-l citesc, credeam ca e ceva pe bune

Bubu superbe pozele de la nunta. Si ce locatie interesanta! Foarte misto!
Raluca mamica de
Sanziana
mititica
Varsta bebelinei
---------------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
Kya spune:
Gata, a decis randunoiul pentru noi - nu mai mergem la targ, sa ne facem capul mare in aglomeratie. Mai bine mergem in parc si stam la aer. Iar ce avem de cumparat, luam din alta parte.
E tare multumit acum, ca a facut o alegere matura... ![]()
Raluca mamica de
Sanziana
mititica
Varsta bebelinei
---------------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
luny spune:
neata!
bubu super pozele de la nunta si toti protagonistii!!! si baietii tai sunt haiosi foc, imi place papionul!!![]()
clau eu vreau incaltari si ptr afara si pt casa1..din pacate,la Auchan, nu ajung..e in alta directie mereu..
cristina salutari la voi!!
mda, vad ca-s numa experiente naspa la targ, noi ar trebui sa mergem maine dimineata, sa vedem...
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
ancka spune:
Salutare tuturor!
Eu v-am mai scris cu ceva timp in urma, cand eram la odisee, insa din lipsa de timp am abandonat. V-am mai citit din cand in cand, am vrut sa va si scriu, dar pana sa citesc un pic din urma trecea timpul si nu mai imi permitea sa si scriu. Am nascut prin cezariana, la Municipal, in 22 martie 08. Acum bebele meu, pe care il cheam Mihai a inceput sa aiba cat de cat un program si de aceea ma gandesc ca voi avea timp de forum. Am inceput diversificarea, la 4 luni jumatate, ii mai dau si laptic de la mine, dar nu mai am prea mult.
de la o randunica ratacita
Anca, mami de
Mihai 22.03.2008
luny spune:
uite o tiza de-a mea!
bine ai venit, Ancka, hai si pove mai multe despre voi, arata-ne si poze!![]()
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
bubu05 spune:
Buna fetele!
Ma grabesc sa-i dau piureul lui Stef si sa iesim la plimbare.
Azi noapte iar m-a terorizat...cred ca l-a durut burtica
. A adormit la 9 jumate si pe la 12, 1 si nu mai stiu tot chitaia si vroia suzeta...apoi la 4 jum s-a trezit si avea chef de vorba/maraiala...vroia sa-l bag in seama si n-avea chef de somn...da-i cu ceai, da-i cu suzeta...nimic...i-am facut lapte si a baut putinel in timp ce facea si kk
, la ora aia!!! apoi iar frichineala si a ajuns langa noi in pat si a dormit pana la 8 jum...eu mai mult iepureste 
Acum a facut kk imprastiat...nu stiu de la ce...ma rog...
Vlad are muci 
Clau, cat te inteleg...cu Rebe in brate si cu Razva sa-l pregatesti de scoala...cate nu fac si eu cu Stefan in brate cand ma solicita amandoi 
Si aseara termina Stefan de chitzait, incepea Vlad sa vb in somn, apoi ba se trezea la pipi si tot asa toata noaptea....s-a dus cu dormitul neintrerupt cateva ore
, adios! asta e...mai furam o ora de somn la amiaza si ne revenim cu capul ![]()
Vad ca v-au placut mult pozele cu Stefanoi cu papion
si cele de la nunta, multumim mult pt. aprecieri.
Hai ca fug sa-i dau piureul si sa-l imbrac.

Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
Poze
underqueen spune:
in sfarsit v-am prins din urma...
...nu prea am intrat pe calculator...cand am timp liber impletesc ![]()
am iesit azi afara si am facut iute cale-ntoarsa, ca era super frig...
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)
POZE
POZE BOTEZ
minunea mea
asa creste strumful mare
ancka spune:
Luny
!
Voi pune poze in dupa amiaza asta. La pozele voastre nu am reusit inca sa ma uit pentru ca iar ma luam cu cititul si nu mai aveam timp sa scriu
. Dar e pe lista mea de "to do"
Intre timp am spalat carutul, pentru ca se cerea
, i-am dat copilului sa pape mar copt cu cereale si acum urmeaza sa ne jucam...