Puiuti de Randunici 2008!! (98)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

,neata! luati calda! eu ma pregetesc de dus copilul la gradi si apoi la munca, asa cum fac mamele moderne! ( numa' ca la alea am vazut mereu chei de masina pe deget-eu doar cartela de metrou in geanta
Is cam chioara de somn ca Ilinca a avut nitel spectacol matinal, apoi Seb a vrut sa-i fie alaturi...o mai las fix 5 minute, cate scriu mesajul!

Bubu, e superb Stefanoiul tau! Cel putin cu papionul e mortal!

Mimo, tu zici ca as putea sa invat la Carturesti? O fi liniste? carti nu-mi trebe, imi trebe doar un loc linistit, unde sa stau multe ore...
si sfatul meu sincer...nu te duce la baby-expo ca o sa te enervezi cumplit!
Eu ma duc pt ca vine o firma din Oradea de unde ii iau incaltari bune si ieftine Ilincai!
Fug!
O zi minunata!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian (30.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Neata!
Tuchi, merci de cafea, eu ca de obicei am mare nevoie dimineata de intaritor, dupa noptile pe care mi le ofera Rebecca! Spor la invatat!
Dimineata ii pregatesc masa lui Razva, apoi ii fac pachetel ca nu mananca painica aia chioara de la scoala, apoi la spalat repede si imbracat, intre timp se scoala si rebecca cu plansete iar eu nu stiu cum sa ma impart. O iau pe Rebe in brate si cu cealalta mana ii inchei camasa lui razvanel si tot asa...

Acum vreau sa bag putina curatenie...

Cred ca la BAby Expo o sa ajung duminica dupa una, alta, dar parca si eu simt ca n-o sa fiu incantata!

Luny, eu am gasit botosei frumosi tare de la PP la Auchan, ii vin perfect Rebeccai, sunt cu animalute si zornaieli si ii dau prin casa, in special cand o pun in premergator. Acum nu stiu daca cauti de interior sau exterior.

Gata, ma duc sa iau aspiratorul , dar mai bag si pe-aici cate-un ochi...

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

cica am revenit.. sper sa recuperez tot..

gata am aflat secretul lui Simo.. ia sa vedem pozele...mama mia! are ATV baiatul! inteleg acum ingrijorarea mamei! sa il stapaneasca sanatos si Doamne fereste de intamplari nefericite!

Gecko e identic si la noi cu tati si bebe.. toate bune si frumoase, dar daca se intampla ceva, gata! "mamiii, hai ca.. a vomitat/plange/vrea la tine in brate/etc".. deh.. asta e cu randunoii.. si ca sa iti raspund era pe tv pe net la calc (cred ca era pe GSP), eu mai practic sportul asta si ma uit la meciuri , deh.. microb vechi de la tata.. ba mai mult daca se intampla sa vb cu tata pe ymess mai aducem vorba si de meciuri, si by the way noi suntem (si n-avem IQ 15 - cred ca trebuia schimbata echipa in bancul ala), iar randunoiul pe langa (asta ca sunt eu cu tati meu-si ca ne iubeste pe noi) e cu iubirea alb-albastra de bastina (U Craiova).. aa si apropo tot de asta vedeti ca pe forum nu exista decat emoticonuri cu hihihihi...
Vio bine ai revenit! si spor la diversificat!
Clau eu cred ca Rebe are oasele mai usoare ca de pufoasa pare tare pufoasa!
mamaa cand va aud ca vb deja de calorifere.. ce-or mai fi si alea?[:-\] noi acum am inceput sa dormim fara AC, dar cu balconul deschis.. tare bine e!
Tuchi pana la urma bine ca te-ai dres cu o pizza! super Seb-mancaciosul!
Ariel ce mesaj necaracteristic ai bagat!!
Gianiii!! aparusi maica?
Liana ne inscriem si noi la mamici de fetite Duracell.. azi mi-a facut capul calendar cu concertele ei, iar de dat din maini si din picioare nu mai vorbesc.. de unde or avea frate atata energie? sa ne invete si pe noi astia mai batrani secretul
l-am vazut pe Stefanoi de Bubu.. mai ca bine ii sta cu papion si mi-a mai placut si aia cand ii da Vlad bibe!
pt mamicile care s-au innoit: sa poarte/utilizeze cu placere bebeii lucrusoarele!
am vazut si restul de poze de Grecia si de la nunta!

si gata! am ajuns la zi! ce usurare! pot sa merg la linistita!
si sa aveti o zi buna!

Edit ca am mancat cuvinte!

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Neata!
iacata-ma-s!
greeeu mai la targ cu caruta! mai tot timpul eu stateam sa prind un culoar sa trec cu sashone. precum a zis bubu, i-am mai luat un carut umbrela de la Douceur, ca mi-a zis kitzi ca e ieften si bun, intradevar, pt un carut umbrela manevrabilitatea e buna, fata de ce am incercat prin parculet. A, si mai are si manerele suficient de sus pt inaltimea mea Faza tare e ca inainte sa cumpar, l-am asezat pe sash in carut sa vad cum sta, si ce face el acolo? regurgiteaza pe el!! Si-a ales singur caruta :))
Am mai luat: niste carti superbe pt bb de 18 luni, babetica de guma, abtibilduri de perete, magneti tare faini cu poze, caserolele cu capac de la PP (super!), questii Sanosan, si XILOFON! :))) i-am luat ochii lui sash cu ala! are sunetul f fain si ii cantam aseara era absolut incantat!

Vladic de Bubu era tare dragalas cu sash, mare noroc pe Stef cu asa un frate.
Bubu, am vazut si celelalte poze de la nunta, absolut superbe! nu ma mai dadeam dusa de la poze, de viiis! priceput si micul dansator :) pacat ca nu era si stef acolo, ca doar papion avea
Ce ziceai tu, cureti banana de seminte??

L-am vazut pe David de Simo in ATV, arata suuuper! Sa il stapaneasca sanatos! si se mai bucura si tati pe langa

Liana, cum adica nu se uita nimerica la pozele tale? nu ti le comentasem eu? nu mi-ai prezentat-o pe madam jeorjet? le-am vazut si pe astea ultimele in toate ipostazele deci in poza cu basmaua e dulce tareeee!

Vio si eu tot orez si ovaz ii dau lui sash si cand s-a "incuiat" putin la kk, i-am taiat vo 2 zile portia de orez. La noi sash chiar doarme mai mult decand ii dau cereale seara.
Cu jumperul, daca abia i l-ai luat, cred ca in timp va sta si mai mult. Si chiar daca nu, vorba lui Monix, 15 minute ici, 15 colo, apoi vine somnul, apoi bis la toate astea, si gata ziua!

Monix, iaca am auzit strigarea :)! pupam pe cucui de laptop! Eu daca imi iau tarc de joaca, nu am simtit ca ii trebuie si saltea, ca alea oricum au un buretel acolo, cred ca ii va ajunge. sau nu? Desi, unde frate sa mai iau si tarcul, ca are si premergator primit ieri, si masinuta de calarit, si balansoar, si jumper, si o caruta de jucarii, unde sa le pun pe toate?? Am hotarat sa las necesitatea sa apara, sa il vad intai cat e de duracel. Daca nu va face ca Taz, nu ii iau

Am mai vazut poze cu Rebecuta motorizata, cu Seb de Tuchi catarator si mancator, am auzit ca Mufa a luat-o la sanatoasa

Referitor la II mai stati asa, ca mai e pana atunci! nu f mult, dar mai e. am zis doar ca organele trebuincioase au mai facut un pas spre moment. Si apoi Tuchi, daca tu poti si cu 2 copii mici, si cu job, si cu invatat, mi-am zis ca oi scoate-o la capat cumva si eu
ce nu, Miha si Mihu?

La targ era un stand unde se videa pampers. M-am oprit putin sa ma uit daca au dinalea flexi si imi sare una in fata: "buna ziua, vreti sa va schimb copilul?" eu: "multumesc, sunt destul de multumita de copilul meu!!!"
cica faceau sampling, insfacau copii si le puneau alt scutec!

Si mai erau haioase fetele de la degustari iaurtele, la fel, insfacau bebei -vad ca mamele ii lasau bucuroase, ca nu le vedeam nicaieri, si ma amuzam de ele cica "bai, al meu nu mananca!" alta: "fata, asta o sa imi manance si mana!!"

Gata, ma duc sa sortez haine, ca am mai primit ieri un sac de haine si jucarii pe langa premergatorul ala. mare noroc are sash cu prietenul lui de la Cj! Abia astept sa ii prezint noile jucarii si sa cantam la tambal

Aaa, am uitat sa va zic, la targ am sunat-o pe bubu sa o intreb pe unde mai e. "pe unde esti?" "pai pe langa cutare" "unde vine asta?" bubu: "a, stai ca te vad!" eu dezorientata: "unde??? ca eu nu te vad?"
deci bubu era la juma de metru de mine, si a trebuit sa imi fluture mana prin fata ochilor, ca deh, sovi de la inaltimea ei, vede ca din avion!

sovi& sasha-pachetelul nostru de primavara 17Apr'08
pozici
nasterea delfinasului ilustrata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pucca spune:

Neatza randunici!
Ieri am fost la targ. Fiasco total! M-am umplut de nervi....oribil. Aglomeratie, galagie mare, prostie si mai multa. La standuri nu am gasit nimic din ce cautam (ma refer la hainutze). Toate marimile mari. Am cumparat doar creme si servetele umede, care le-am gasit cam la jumatate de pret fata de oras. Nebunie, isterie! Parca se dadea pe gratis. Din sutele de mamici pe care le-am vazut acolo, daca erau 10 fara bebei dupa ele. Carucioare cu bebei plangaciosi, bebei in marsupii, gravide . Poate gandesc eu aiurea, dar sa iei cu tine un bebe de cateva luni, si sa-l probezi cu fiecare lucru pe care il cumperi mi se pare ceva aberant. Saracii copii plangeau, de plictiseala, oboseala, foame. Nu mi-a placut deloc. Acesta a fost primul si ultimul targ la care ma voi duce.
In fine, am plecat plina de nervi de acolo, si m-am indreptat frumusel spre Unirea. Unde spre surprinderea mea am gasit la Z si la Croccodrilo reduceri, si preturile mai mici decat la targ. Am gasit tot ce mi-a trebuit, am plecat super incarcata din Unirea si multumita. Apropo la Z colectia de toamna iarna e dementiala.
Cam atat despre aventura mea la targ.

Bianca Maria - 28.03.2008
Minunea mea!
poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Neata!
Ma rupe programul asta de scoala. Eu nu pot functiona in parametri normali daca ma trezesc la 6. Si nici nu pot bea cafea "normala" din motiv de copil atomic
Apropo de copil atomic, Bubu meu statea aseara cuminte in fundulet pe salteluta de joaca si cand ma uit la el ce credeti ca facea??? Se tinea cu manutele de arcade si se chinuia sa se ridice in picioare Cred ca daca arcadele ar fi fost solide si fixe ar fi reusit sa se ridice complet...

Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

POZE NOI
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Francezii au facut niste sapaturi arheologice si au gasit la vreo 50 m adancime
resturi de fire de cupru. Dupa ce au fost cercetate cu atentie de oameni de
stiinta, s-a tras concluzia ca stramosii francezilor, Galii, pusesera la punct o
retea de telefonie subterana.
La aceasta neasteptata veste, nemtii, ca sa nu ramana mai prejos, au inceput si
ei sa sape. Si pe la 70 m adancime au gasit niste resturi de sticla de unde,
dupa alte cercetari, au ajuns la concluzia ca stramosii lor, Gotii, pusesera la
punct o retea subterana de fibre optice.
Romanii au inceput si ei sa sape. Au sapat, au sapat, pana la 100 m adancime si
n-au gasit nimic. Dupa o indelunga chibzuinta, oamenii nostri de stiinta au
ajuns la concluzia ca stramosii nostri, Dacii, aveau deja retele
"wireless".

Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

POZE NOI
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sovietica
La targ era un stand unde se videa pampers. M-am oprit putin sa ma uit daca au dinalea flexi si imi sare una in fata: "buna ziua, vreti sa va schimb copilul?" eu: "multumesc, sunt destul de multumita de copilul meu!!!"

Si mai erau haioase fetele de la degustari iaurtele, la fel, insfacau bebei -vad ca mamele ii lasau bucuroase, ca nu le vedeam nicaieri, si ma amuzam de ele cica "bai, al meu nu mananca!" alta: "fata, asta o sa imi manance si mana!!"
...
Aaa, am uitat sa va zic, la targ am sunat-o pe bubu sa o intreb pe unde mai e. "pe unde esti?" "pai pe langa cutare" "unde vine asta?" bubu: "a, stai ca te vad!" eu dezorientata: "unde??? ca eu nu te vad?"
deci bubu era la juma de metru de mine, si a trebuit sa imi fluture mana prin fata ochilor, ca deh, sovi de la inaltimea ei, vede ca din avion!

o sa visez frumos la noapte!

si da, cu liniutzele II

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Citat:
citat din mesajul lui sovietica

Neata!

Gata, ma duc sa sortez haine, ca am mai primit ieri un sac de haine si jucarii pe langa premergatorul ala. mare noroc are sash cu prietenul lui de la Cj! Abia astept sa ii prezint noile jucarii si sa cantam la tambal

sovi& sasha-pachetelul nostru de primavara 17Apr'08
pozici
nasterea delfinasului ilustrata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJE

Sovi
Sa stapaniti sanatosi "pachetul" de la Cluj, caruta si achizitiile de la baby expo si felicitari pentru decizia de a nu schimba copilul
Si eu am sortat ieri hainute, am gasit multe haine bune si groase prin dulap (primite la botez, de exemplu) si am pus deoparte (la gramada, nu ca Bubu ) tot ce a ramas mic...dar nu pentru Doamne fereste ! ptiu ptiu ca-mi ajunge zau! ci pentru fina mea care va naste anul viitor in martie As mai avea totusi de cumparat niste bodyuri de stat prin casa si niste bluzite cu maneca lunga de pus pe sub geci...deh, nu pot sa astept "motu"

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput