Bulgarasi si globulete 2007 (112)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mykidutza spune:

Si eu am fol mult timp STERIMAR,e f bun.
Acum il bag cu capul in apa ,jucandu-ne, il mai apuc de nasuc de cateva ori in timpul baitzei si-l tin timp de 2 - 3 sesc asa dupa care da tot afara.Da roade asa.Eu ii fac baitza numai in ceai de musetel cu ou amestecata.

Citat:
citat din mesajul lui sanduta

Citat:
citat din mesajul lui dany26

Citat:

buna la toata lumea

Noi nu suntem prea fericiti, Cezar e racit. Nu are rosu in gat, insa ii e nasul infundat. Am fost la doctorita si ne-a dat Nurofen si Vibrocil, dar cand am ajuns la farmacie Vibrocilul ne-a spus ca nu ni-l recomanda decat pt copii peste 1 an, ca poate face alergii si nu l-am luat. Asa ca ne chinuim sa desfundam nasul cu ser si pompita la aspirator dar in 10 minute e la loc. De mancat, inca manaca bine de tot.

Sanda si voinicul ei, Cezar Rares
Poze Cezar
www.dropshots.com/sanduta" target="_blank">Filme cezar

daca nu ai curaj cu vibrocil incearca Marimer sau Sterimar...

www.flickr.com/photos/23764698@N06/" target="_blank">POZE

COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007

Multumesc, am notat

Poze Cezar

Geta o mamica SUPER FERICITA!
http://www.onetruemedia.com/shared?p=5c2c9044d7fc1e7919f54e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url
http://www.webshots.com/um?s=confirm-103443970-8fc9eff528/all

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui uberbax

buna ziua fetelor!

SI noi mergem maine la targ la concurs la ora 11!

19.12.2007-fetita Maria!!!!!!!!!si mami Cristina
http://picasaweb.google.ro/uberbax.maria/Maria/photo

http://www.onetruemedia.com/shared?p=5c2c9044d7fc1e7919f54e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url

Mergi la inceput

[font=Georgia]MULTA BAFTA SI DISTRACTIE MAXIMA![/font=Georgia]

Citat:
citat din mesajul lui uberbax

buna ziua fetelor!

SI noi mergem maine la targ la concurs la ora 11!

19.12.2007-fetita Maria!!!!!!!!!si mami Cristina
http://picasaweb.google.ro/uberbax.maria/Maria/photo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Citat:

Cand am fost la doctor, mi-a spus ca trebuie sa ii cumpar ceva papucei pentru umblat. Sunt foarte mirata deoarece eu citisem ca e bine sa nu aiba papuci in picioare cand invata sa umble. Voi cum ati procedat???

Am vazut o fetita, tare draguta, care umbla singurica. Felicitari Maria

Poze Cezar

eu doar afara folosesc papuceii... in casa il las cu piciorul gol sau mai nou cu sosete antiderapante.Si noi am avut si talus valgus bilateral si am stat primele 3 lunite de viata in gips. .. eu cred ca mai mult ii incurca in casa papuceii

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

eu o tin cu ciorapi prin casa...mai nene Maria doarme de la 7 si nu da semne de trezeala,preciz recit din Minulescu pe la 4 dimineata

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR PENTRU SONIA

Mergi la inceput

O doamneee azi copilul asta m-a capiat... a dat cu capul de tot ce se putea ... si si-a prins si degetul la manerul unei cutii cu scule de a lui tasu... isi impingea singur manerul pe deget si nu stia cum sa il scoata si urla .. Dupa bineinteles ca nu am mai avut pace cu el pana s-a culcat ... dar nu a aormit pana nu a dat odata cu gura de un maner de la scaun .. ca acurs si putin sange... Doamne nu stiu ce a fot azi cu el ...ca de obicei se catara si se ridca fara accidente

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

eu o tin cu ciorapi prin casa...mai nene Maria doarme de la 7 si nu da semne de trezeala,preciz recit din Minulescu pe la 4 dimineata

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR PENTRU SONIA

...emineasca lui mama ... de aia l-am tinut si eu pe raul pana la 8.30 sa nu ma trezesc pe la 5 ca imi face el serenade

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Buna seara! Pe noi ne mai tineti minte?
Din pacate nu am mai reusit sa intru de f multa vreme pe forum.
Matei este putin bolnavior acum: de cateva zile tuseste (nu f rau, dar este tuse productiva), azi-noapte a avut si un piculet de febra (37,9 - desi nu este considerata febra eul il simteam ca ardea putintel). Il tratez cu Panadol si Nurofen. A devenit f neastamparat si super dependent de prezenta mea. Nu mai vrea absolut deloc sa stea singurel. Cum ies din camera plange de zici ca cine stie ce a patit. Nu mai apuc sa fac absolut nimic. Nu imi place deloc sa-l aud plangad, asa ca sunt mereu prezenta langa el. Ma consolez cu ideea ca atunci cand se va insura, o sa am si eu timp liber .

Felicitari Mariei pt primii pasi!!!!!

In weekend voi merge si eu la baby expo, in functie de programul de la serviciu al sotului. Cel mai sigur voi ajunge duminica. Vin cu toata familia: bunicii vor sa-i cumpere tricicleta, noi vrem sa-i luam leagan si incaltaminte. Presimt ca vom ramane lefteri dupa vizita la targ .

Roxxy si Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)

Matei la mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adyanna spune:

Buna seara!
Am intrat sa va spun ca a fost foarte productiva vizita mea la Baby Expo. Am cumparat o gramada iar si mai mergem si maine

AncaD am vazut mai multe modele de ghetute albe la mai multe standuri, dar nu am avut timp sa intreb si de preturi. Poate reusesc maine si iti spun seara sa stii la ce te astepti.

Eu i-am luat Antoniei vreo 3 perechi de incaltari si toate ii sunt ffff mari. I-am masurat eu piciorul acasa dar cum ea nu vroia sa stea cred ca i l-am masurat cam aiurea. O sa incerc sa le schimb maine, sper sa reusesc, ca altfel cand va avea ea masura pe care i-am cumparat-o eu va fi vara, si eu i-am incaltari de toamna si unele de iarna.
In rest, ce sa va mai spun, a ost destul de aglomerat si azi. Eu ma asteptam sa fie mai liber dar erau standuri la care nu aveai loc sa te uiti si trebuia sa astepti sa plece din clienti: Cocodrillo, Magazinele Z, Piticot...Preturile sunt de la acceptabile la foarte mari, depinde ce isi doreste fiecare, dar per ansamblu merita sa mergi. Eu am gasit lucuri cu un raport calitate pret destul de bun: O geaca de iarna de la Primii Pasi cu 40 RON, body-uri cu 9.5 RON foarte frumoase, din bumbac numai ca sunt cam subtirele, Pantaloni de trening din bumbac cu 15 RON.
A! si piesa de rezistenta este un compleu cu rochita si bolero pe care i-am luat-o cu 70RON. Asta a fost cel mai scump aricol de imbracaminte cumparat, dar i l-am luat pentru turta (sau mot cum s-o mai zice) asa ca merita.

Am cumparat si aparat pentru aerosoli. Au un pret foarte bun aici. Eu am luat de la Laica, cel cu ultrasunete si a costat 160 RON. La ei pe site il gasisem cu 240, iar la Sensiblu au varianta cu piston care costa 220 Ron numai ca asta cu ultrasunete e foarte silentios. Nu se aude absolut deloc. Asa ca cine vrea sa ia sa profite de oferta. Eu mai ieftin de atat nu am gasit pe nicaieri.

M-am intins cat o zi de post! Sper sa fa fie utile informatiile mele calde de la Baby Expo!
Ma retrag si eu la somn! Noapte buna!

P.S. Cristina si Vali ne vedem maine la concurs! Noi suntem la 11. Am vazut ca voi sunteti la 10.50 . Daca totusi nu ne vedem, bafta! sa fie amandoua campioane la grupa lor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui Kiva

buna dimineata, daca ma mai recunosteti........
noi nu prea scriem , dar citim tot , sau aproape tot
sunt cam ingrijorata pt ca iris a facut aseara a doua doza a vaccinului prevenar si tot aseara a debutat raceala....
avea ceva semne , stranutat , geamat usor , dar nu m-a crezut nimeni
acum ii curge nasul si stranuta si e infudata si are nitel febra 37,5
sunt pe tratament dar nu o fi periculos sa raceasca atat de aproape de vaccin?

Si Robert a facut o reactie adversa la imunizare. Si de 2 zile nu mai merge la gradinita.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput