Bulgarasi si globulete 2007 (112)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

aici sunt

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR PENTRU SONIA

www.flickr.com/photos/23764698@N06/" target="_blank">POZE

COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Geta Am vazut pozele, esti o mamica foarte sexy. Asta chiar e smechera.

Alina si Maria - 3 nov 2007
Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mykidutza spune:

Multumesc,desi eu nu cred sincer...ma vad asa de slaba...as mai vrea si eu pe ici..pe colo...si pe dincolo...
Smechera e cea in care trage de putzi...nu-l mai pot lasa fara pamp deloc...cum o prinde o zapaceste...se vede si in photo cum imi sustine privirile in timp ce eu vb sg ca de obicei...umbla cu prosteala.
Sunt cam disperrata ca a inceput perioada figurilor...si nu pot rezist la 'rugamintile' lui...atat de insistente...si uite asa obt baiatul cam tot .

Citat:
citat din mesajul lui Vasari

Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.

Geta o mamica SUPER FERICITA!
http://www.onetruemedia.com/shared?p=5c2c9044d7fc1e7919f54e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url
http://www.webshots.com/um?s=confirm-103443970-8fc9eff528/all

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uberbax spune:

buna ziua fetelor!

SI noi mergem maine la targ la concurs la ora 11!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mykidutza

Multumesc,desi eu nu cred sincer...ma vad asa de slaba...as mai vrea si eu pe ici..pe colo...si pe dincolo...
Smechera e cea in care trage de putzi...nu-l mai pot lasa fara pamp deloc...cum o prinde o zapaceste...se vede si in photo cum imi sustine privirile in timp ce eu vb sg ca de obicei...umbla cu prosteala.
Sunt cam disperrata ca a inceput perioada figurilor...si nu pot rezist la 'rugamintile' lui...atat de insistente...si uite asa obt baiatul cam tot .
Citat:
citat din mesajul lui Vasari

Geta o mamica SUPER FERICITA!
http://www.onetruemedia.com/shared?p=5c2c9044d7fc1e7919f54e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url
http://www.webshots.com/um?s=confirm-103443970-8fc9eff528/all
Da nu esti slaba......esti foarte bine,si piticul e un scump!sa va traiasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Geta, cred ca asa fac toti. Sunt preocupati de "pampers". La noi nu-i chiar asa ca nu avem ce :), dar parca am auzit mamici de baietei zicand la fel.
Cristina, succes! O sa incerc sa ajung.

Mergi la inceput

da a mea se apuca de pasa....,cand o dezbrac se ciupeste!!!!!!!!!!!

Alina poate ne vede maine acolo!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanduta spune:

Citat:
citat din mesajul lui ellis

Citat:
citat din mesajul lui sanduta

buna la toata lumea

Noi nu suntem prea fericiti, Cezar e racit. Nu are rosu in gat, insa ii e nasul infundat. Am fost la doctorita si ne-a dat Nurofen si Vibrocil, dar cand am ajuns la farmacie Vibrocilul ne-a spus ca nu ni-l recomanda decat pt copii peste 1 an, ca poate face alergii si nu l-am luat. Asa ca ne chinuim sa desfundam nasul cu ser si pompita la aspirator dar in 10 minute e la loc. De mancat, inca manaca bine de tot.

sanatate multa!
ce imi place mie cand se baga in seama farmacistele asa! noi am folosit vibrocil la recomandare medicului de la 3-4 luni, macar il ajuta sa respire...

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

POVESTEA NASTERII

http://picasaweb.google.com/mariusadrianalex/6LuniAlessiaALESSIA 6LUNI

Ma bucur sa aud ca ai folosit Vibrocil. Eu una m-am speriat cand a spus farmacista si nu am luat, ca numai de alergi nu am chef acum. Azi e mult mai bine.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dany26

Citat:
citat din mesajul lui sanduta

buna la toata lumea

Noi nu suntem prea fericiti, Cezar e racit. Nu are rosu in gat, insa ii e nasul infundat. Am fost la doctorita si ne-a dat Nurofen si Vibrocil, dar cand am ajuns la farmacie Vibrocilul ne-a spus ca nu ni-l recomanda decat pt copii peste 1 an, ca poate face alergii si nu l-am luat. Asa ca ne chinuim sa desfundam nasul cu ser si pompita la aspirator dar in 10 minute e la loc. De mancat, inca manaca bine de tot.

daca nu ai curaj cu vibrocil incearca Marimer sau Sterimar...

www.flickr.com/photos/23764698@N06/" target="_blank">POZE

COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007

Multumesc, am notat

Mergi la inceput

Cand am fost la doctor, mi-a spus ca trebuie sa ii cumpar ceva papucei pentru umblat. Sunt foarte mirata deoarece eu citisem ca e bine sa nu aiba papuci in picioare cand invata sa umble. Voi cum ati procedat???

Am vazut o fetita, tare draguta, care umbla singurica. Felicitari Maria

Mergi la inceput