Bulgarasi si globulete 2007 (112)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Ciao-ciao la toate lumile!!!!!!!!

In sfarsit pe-acasa!!!

Am trecut sa va salut, sper ca va mai amintiti de noi!!!!!

Revin maine mai pe indelete!!!!!!

Pupici si noapte buna!!!!!!

_

Aceeasi Marie, cu alta palarie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Ghiciti de ce m-am trezit la ora asta ? Ca n-am apucat sa ma uit pe forum sa vad daca s-a stabilit vreo intalneala pentru maine la targ!....

Fata mea crescuta de la 2 luni in pat cu noi s-a indragostit de patut ! Bine nu de dormit, dar a descoperit ca e locul ideal sa stai in picioare si sa arunci jucariile pe jos ... Cam asta a facut in seara asta vreo ora jumatate. De cate ori o luam la nani din patut in patul mare, se arunca cu o viteza ametitoare sa ajunga la patut. Hmm, a zis ta-su "tata, vrei patut? iti dam cat patut vrei daca mai insisti...". Iar eu ma gandeam ce pacat ca n-am inscris-o la concurcul cu mersul de-a busilea ca aveam ceva sanse dupa atata antrenamente.

Adina, asteptam detalii despre vacanta si pitici. Plecam si noi In Creta saptamana viitoare, nici nu stiu ce haine sa iau la noi.

Roxxy, bine ai revenit, imi pare rau ca e Mateiut bolnavior, sper sa ii treaca repede. Asta e perioada cu angoasa separarii, dar o sa treaca si asta (pe la 2 ani cica )

Abramburica, cat mai abramburesti fara sa ne mai povestesti cum ai petrecum in tara (la noi)?

Mykidutza, ce bine ca mai auzim de tine (si de puiul tau).

Kiva, chiar ca nu ai mai intrat de mult. Ce mai face Iris ?

mami de Sophia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Hello!
Mihuta,Alina zicea ceva de ora 12. Poate venim si noi,Alina te rog sa imi spui si mie ce si cum...
La mine a intervenit o urgenta,trebuie sa imi cumpar ceva de imbracat pt. mine seara si nu stiu incontro s-o apuc..
Mihuta,si noi am fost intr-un septembrie in Creta,a fost mai cald ca la noi,dar nu chiar canicula.Eu iti recomand sa va luati si ceva mai grosut pt. seara. Apa nu a fost f.f. calda,as spune chiar rece pt. unii, dar noi am intrat si asa..
Nu gasesti prognoza pe net?
Unde mergeti in Creta?

De acolo am plecat in pantaloni scurti,cand am ajuns pe aeroport in Otopeni am tremurat bine de frig- aratam ca niste extraterestri

mami de Sebastian si Stefania

" Life is a journey! Enjoy the trip!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Neata
Adriana mersi ptr informatii...tu cat ai dat pe incaltaminte?
Pup

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR PENTRU SONIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia1178 spune:

salutare

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui claudia1178

salutare

Teodora Victoria
Darul lui Dumnezeu
10.10.2007
http://community.webshots.com/user/claudia117829

bunaaaaaaaaaaaaa

poze si filmulete

povestea nasterii

BAZAR PENTRU SONIA

Mergi la inceput

Asta da record...nimeni toata ziua!!!!!!!!

poze si filmulete

povestea nasterii

BAZAR PENTRU SONIA

Mergi la inceput

Ciao!!!!!!!

Na, ca "sparg" eu recordul de azi si vin sa va povestesc despre noi.

Am facut o vacanta luuuuuuungaaaaaaa, luuungaaaaaaa ... nimic special, pe-acasa, pe la rude, odihna si rasfat.

Silvia e fetita mare de-acum, face nazbatii, merge, mananca de toate ... mai greu e cu dormitul in patut, incercam se ne obisnuim iar dupa o vacanta unde a stat numai cu mami si tati. Tot asa "neprietenoasa" e ... adica nu trage la nimeni. Nu stiu cat va mai dura, dar uneori simt ca o iau razna ca sta atarnata numai de gatul meu. In fine ...

Dintisorii sunt multi, 4 sus si 2 jos ...

Nu stiu ce sa va mai zic ...

_

Mergi la inceput

Da' chiar ca nu-i nimeni pe-aici ...

Ma duc cu bubu in parc ... ne mai auzim.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

Buna ziua! sper la voi sa fie buna..

noi...vai de noi...azi trebuia sa facem prevenar, nu l-am mai facut ca piciulica a racit urat; cred ca de la temperatura din casa, de la schimbarea asta rapida; azi noapte nu a putut dormi de muci, rau a fost; ieri i-am dat de trei ori panadol; azi dim avea la 8 temp 37.9, apoi am mers la spital, a consultat-o, aspirat, luat sange pt analize...a fost un chin, e vanata la ochisor de cat a plans
are gatul praf de rosu, nu are nimic la plamani;
am ajuns acasa cu ea adormita si tot dormea, mi s-a parut ca e ff calda, am trezit-o din somn, era moale cao carpa; temp 39.1, in 40 de min; am vrut sa-i dau nurofen, nu putea inghiti; sa-i pun novocalmin, facea kk; l-am sunat pe sot si pana sa vina el am inceput impachetarile in prosoape ude; a scazut temp cam in 30 min, la 38.4; i-am mai dat nurofen, supozitoare, acum macar nu mai are febra, dar mucii ca la robinet; in loc de fructe a papat lapte, a papat putin pui, la 18 ii dau cereale cu lapte , ca iaurtul cred ca o irita pe gatic;
e bine macar ca analizele sunt bune, nu mai are anemie, rahitism si nicio infectie; nu papa ca nu vrea ea, sau nu ii trebuie; si are 8650 gr si 77 de cm;

acum vad ca face prt cu kk moale, o fi de la febra sau nurofen?

i-am zis dr sa-mi dea imuno baby, a zis ca mai bine vitam c, ca siropurile astea sunt peste un an si nu protejeaza contra virozelor...asa o fi...daca zice ea...incerc cu 10 pic de vitam c, poate ii fac si pofta de mancare

va pupam

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

POVESTEA NASTERII

http://picasaweb.google.com/mariusadrianalex/6LuniAlessiaALESSIA 6LUNI

Mergi la inceput