Bulgarasi si globulete 2007 (112)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anka.san

Am vazut ca vorbeati de aniversarea comuna a bebelusilor.

Vrem si noi , Unde? Cand? Cum?

Anka si Andrei (17.12.2007)

poze Andrei

anca m-am uitat din nou la pozele voastre... sunt superbe... multe din ele sunt bune de poster...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC

pui de morosan...

prima mea vacanta...

http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanduta spune:

buna la toata lumea

Noi nu suntem prea fericiti, Cezar e racit. Nu are rosu in gat, insa ii e nasul infundat. Am fost la doctorita si ne-a dat Nurofen si Vibrocil, dar cand am ajuns la farmacie Vibrocilul ne-a spus ca nu ni-l recomanda decat pt copii peste 1 an, ca poate face alergii si nu l-am luat. Asa ca ne chinuim sa desfundam nasul cu ser si pompita la aspirator dar in 10 minute e la loc. De mancat, inca manaca bine de tot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

Citat:
citat din mesajul lui sanduta

buna la toata lumea

Noi nu suntem prea fericiti, Cezar e racit. Nu are rosu in gat, insa ii e nasul infundat. Am fost la doctorita si ne-a dat Nurofen si Vibrocil, dar cand am ajuns la farmacie Vibrocilul ne-a spus ca nu ni-l recomanda decat pt copii peste 1 an, ca poate face alergii si nu l-am luat. Asa ca ne chinuim sa desfundam nasul cu ser si pompita la aspirator dar in 10 minute e la loc. De mancat, inca manaca bine de tot.

Sanda si voinicul ei, Cezar Rares
Poze Cezar
www.dropshots.com/sanduta" target="_blank">Filme cezar

sanatate multa!
ce imi place mie cand se baga in seama farmacistele asa! noi am folosit vibrocil la recomandare medicului de la 3-4 luni, macar il ajuta sa respire...

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

POVESTEA NASTERII

http://picasaweb.google.com/mariusadrianalex/6LuniAlessiaALESSIA 6LUNI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali_delide spune:

Salutare.Multumim pentru ca ne sprijiniti moral la concurs
Alina, am vazut-o pe Maria si mi-au dat lacrimile...felicitari!
Gianina ...eu mai sunt inscrisa si duminica la concurs, la Salsa Baby...poate veniti si voi!
Andreea e foarte fericita, am repopulat acvariul (mi-au murit pestisorii cand am fost la mare!), acum sta minute in sir si se uita la ei si ii cearta!

Votez si eu pentru organizarea unei petreceri in comun...o sa ma gandesc unde, mai veniti si voi cu idei si poate iese ceva! Si eu cred ca e mai bine dupa mijlocul lui noiembrie,sa nu fie nici prea aproape de sarbatori, nici prea departe de sarbatoritii din oct.-nov.
Sper sa ne intalnim cat mai multe mamici cu bebeii,daca nu vineri, macar duminica...

printesa roz
fotomodel

www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">steluta mamei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

si noi vrem la petrecere! daca tot vorbiti de sfarsitul lui noiembrie, mie imi convine 20 nov.

POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui ellis

si noi vrem la petrecere! daca tot vorbiti de sfarsitul lui noiembrie, mie imi convine 20 nov.

Super tare ideea voastra de petrecere.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui uberbax

ANK nu-mi vine sa cred ca ai deja 27 de saptamani de sarcina....ce repede a trecut timpul,mai e un pic!

19.12.2007-fetita Maria!!!!!!!!!si mami Cristina
http://picasaweb.google.ro/uberbax.maria/Maria/photo

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui adra_bell

Ank, te felicit pentru vitalitatea ta, graviduta cu bebe mic si scolarita

Multumesc... sper sa imi si iasa pana la capat... ... si sa va invit la o joaca cu piticii mei si o injectie

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui sanduta

buna la toata lumea

Sanda si voinicul ei, Cezar Rares
Poze Cezar
www.dropshots.com/sanduta" target="_blank">Filme cezar

sanatate multa!
ce imi place mie cand se baga in seama farmacistele asa! noi am folosit vibrocil la recomandare medicului de la 3-4 luni, macar il ajuta sa respire...

POVESTEA NASTERII

asa e ... farmacistele astea... si mai ales asistentele de farmacie care bubuie de destepte. Azi a intrebat-o una de la HelpNet pe mama .. la ce foloseste laptele praf

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Citat:

Super tare ideea voastra de petrecere.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

asa e ...dar noi suntem departeeeeee ...
Miha vad ca si tu ai o mica electronista in casa

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito

Mergi la inceput