Bulgarasi si globulete 2007 (112)
Raspunsuri - Pagina 5
Ank83 spune:
Merg sa fac o baie ..ca pana acum am lucrat cu husband de ne-au trecut transpiratiile la mascat toate cablurile din casa
.... Maine va fi dezamagit bubulinu ca nu va mai avea de ce trage
.
Lixa e in Timisoara ... sa speram ca maine ne permite vremea sa ne vedem ![]()
Ank
Raul
17.10.2007
si
de
care creste asa
Poze Raulito
mihuta spune:
Frumoasa ideea cu aniverarea comuna, daca nu va fi traficul infernal am veni si noi !
mami de Sophia
Vasari spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Ank83
Multumesc... sper sa imi si iasa pana la capat... ... si sa va invit la o joaca cu piticii mei si o injectie Ank Raul 17.10.2007si de care creste asa Poze Raulito |
Brrrr, Maria plange cand vede pediatra!
Alina si Maria - 3 nov 2007
Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.
adyanna spune:
Buna seara! Am reusit si eu sa ajung la zi cu cititul!
In primul rand LA MULTI ANI PENTRU MARII, ANE SI PITICI CU O LUNITA IN PLUS!
Antonia a racit iar.
Numai ca de data asta are doar mucisori care ii curgggg si eu stau tot timpul cu servetelul dupa ea si o mai si aspir din 2 in 2 ore.
Si e si ea la concursul de mers de-a busilea de la baby expo, tot vineri la 11. Asa ca Cristina,Vali o sa ne vedem. Asta daca i se opreste nasul pana atunci. Deja vad ca in seara asta e mai bine.
Mai am si eu 2 saptamani si incep serviciul, poate atunci o sa am mai mult timp sa stau pe forum
( Anca D stie de ce !
). Ca acum nu ma mai lasa Antonia sa fac nimic. S-a obisnuit sa fie tot timpul cineva pe langa ea sa o bage in seama si saptamanile astea ai mei au tot fost plecati, sotul la serv asa ca am fost cam singura cu ea toata ziua aproape, si nu prea ii placea cand plecam sa fac cate ceva in alta camera ca ar fi vrut sa se si joace dar si sa vina dupa mine, asa ca se supara.
Gata ma retrag la somn! Noapte buna!
Vasari spune:
Vali,
!
Fetele inscrise la concursul de la baby expo, vineri cand concurati? Noi incercam sa ajungem pe la 12:30-13. Mai vine cineva atunci?
Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.
Vasari spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ank83 Lixa e in Timisoara ... sa speram ca maine ne permite vremea sa ne vedem |
Abia astept sa vad multe poze!

Ank83 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Vasari
Abia astept sa vad multe poze! ![]() |
Bine ..bine ..ma apuc sa imi fac freza din seara asta ...sa imi pun o masca si merg sa ma culc sa nu am cearcane maine in poze

Ank
Raul
17.10.2007si
de
care creste asa Poze Raulito
ancadragoman spune:
Neata
Adriana nici eu nu prea aveam timp de acasa ![]()
Succes fetelor la concurs si asteptam poze.
Iar vb singura?
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR PENTRU SONIA
anka.san spune:
Neata ![]()
Ce faceti somnoroaselor
? Noi suntem in forma azi
, ne-am trezit cu noaptea in cap.
E bine pe la sfarsitul lui noiembrie sa facem aniversarea, chiar daca noi suntem mai micuti, sarbatorim de mai multe ori 

In decembrie incep petrecerile firmelor si se cam ocupa restaurantele...
Anka si Andrei
(17.12.2007)
poze Andrei
anka.san spune:
Nu esti singura Anca, desi nu o sa stau mult ca trebuie sa dau papa la bebeu.
Noi mergem azi dupa-amiaza la Baby Expo pe la 15:30-16:00. Ne vedem cu cineva?
Anka si Andrei
(17.12.2007)
poze Andrei