Aspirante optimiste > 20 (347)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alla78 spune:

Neatza fetele !

Vreau si eu cafeluta buna cu lapte ca mi-e tare . Si mi-e foame , in rest toate bune, astept sa vad daca vine...ala

Imi doresc un

....hai ca puteti
http://tt.lilypie.com/ymwHp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dymomo77 spune:

Beatrice merci mult de raspuns. Eu nu am dat bani pe dostinex asa ca... Ideea era ca oricum pana la urmatorul RMN nu am voie sa raman insarcinata asa ca de asta am preferat dostinex. Prolactina a scazut f bine iar ieri am fost la ginecolog si am facut o ecografie in ziua 21 si se pare ca luna asta am ovulat normal(corp galben de 20 de mm) ceea ce e un semn bun. Chiar dc ma simt cam rau, la inceput constipatie, acum dureri de ovare, greata, si o stare generala proasta merg mai departe. Asta e...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

neatza

imi pare rau pt voi fetele....pt z1..se pare ca nu mai am fler...

eu insa m-as bucura pt z1..ar nu mai vine sub nici o forma...si am inceput sa am stari ciudate...

dana...bine ca ai inceput sa vezi ce si cum. ce parere ti-a facut dna doctor? cum si-a dat seama ce trompe ai? cat a costat consultatia?ca nah....este foaaaaaaarte posibil sa ajung acolo si ma cam intereseaza

ganesha ma bucur pt tine ...mi-ar place si mie sa-mi vad "muncitorii" la microscop...cred ca si lu' barbati-miu

eu trebe sa raportez ca deh..am zis ca slabesc.....am slabit cam 1 kg jumate si...ieri..am pus juma de kg la loc da' nah ma lupt eu cu hormonii, d'apoi cu greutatea

so...still in asteptarea mirificii zi 1!! cred ca am devenit din pacate vestita pt asta pe aici...

my somebody....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns titi143 spune:

Citat:
citat din mesajul lui CarmenAlbu

Buna seara fetelor, va multumesc pentru raspunsuri, am reusit intr-un final sa le gasesc, va doresc multa bafta la toate! Este cineva care face stimulare doar cu closty? Fara alta injectie mai tarziu!

Da eu fac stimulare cu closty si fara altceva. Acum am deja 3 luni de cand fac acest tratament. Si deocamdata nu sa intamplat nimic, in afara durerilor mari de ovare si sani. Tu de cant timp faci tratament?

si eu vreau bebe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_k spune:

Neata!
Semnez si eu condica de prezenta, iau si o cafeluta...si ma inarmez cu muuulta rabdare pt o noua zi la scarbici
Va povestesc ceva haios... eu si sosu' incercam sa ne luam si noi o masinuta noua(vorba vine, la mana a doua, dar ...alta), in fine si azi noapte, probabil stresata de idee , am visat ca al meu s-a dus sa ia masina, si cand vine acasa ma cheama si pe mine sa o vad. In locul unui Opel sau Audi(mai vechiut) vad la scara un Merzt mare, negru, superb... bucuroasa nevoie mare, il intreb pe al meu..si ai dat pe asta numai 4000-5000 (asta era bugetul nostru) ? El imi spune: Nu! Am gasit pe cineva care mi-a dat-o in leasing, si platim 1500 euro pe luna, rata! ... Bineinteles, ca incepem sa ne certam (in vis)..scandal mare ...din partea mea, in timp ce el incearca sa ma convinga ce super tare e masina. Buuunnn...asta a fost visul. Acum, eu ma trezesc..transpirata, nervoasa , ma uit la al meu cum doarme si ma tot intreb.. "Mey..cum a putut el sa ia o masina asa de scumpa..si sa dam atati banii...nu, nu, nu se poateee!" Cu toate ca eram trezita, si realizam ca a fost doar un vis, nu mai puteam de nervi si...ma rodea, de . Tot stau eu asa, vreo 1/2 ora, cand ma hotarasc sa il trezesc si sa il intreb , ce masina vrea el sa ia. Imi ia vreo alta 1/2 ora sa il trezesc, cand in sf reusesc...al meu, cifulit, cu o sparnceana ridicata, se uita la mine ca la nebuni.. si tot el saracu' ma mangaie pe cap ca pe un catelus, si imi spune " Iubita, tu ai visat urat? Stai linistita, ne luam o masina ieftina si mica, mica de tot! Da?" ...dupa faza asta, m-a bufnit un ras... el abia trezit din somn..era mai lucid ca mine..care de 1 ora, eram nervoasa pe ce a facut el, in visul meu. De dimineata la cafea, i-am povestit ce am visat... acum a inteles si el, de ce eram eu asa nervoasa, dimineata la 4...

Moni

http://tt.lilypie.com/VoyPp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amber_onyx spune:

Neata fetelor, iau si eu o cafea mare mare cu lapte ca mare nevoie am.Dupa ce am tras ieri seara o cearta cu managera prin telefon, presimt ca si azi o sa fiu numai in discutii ( bine macar ca este in alta tara si nu tre sa ma "bucur" de minunata ei prezenta).
moni_k tare m-am mai distrat cand am citit povestioara ta. Nu de alta dar si eu patesc asa destul de des.Visez ceva si imi imping sotul, sau din cand in cand se intampla sa ii mai dau si cate un cot sau un picior. S-a obisnuit deja si ma ia din nou in brate si ma calmeaza si imi zice ca a fost doar un vis.Bineinteles ca dimineata sunt tot revoltata de vis, si cum a putut sa faca el aia Am mare noroc ca am un sot atat de calm si bun si....hai ca tre sa ma intorc la munca dar nu inainte de a va darui o pt a avea o zi frumoasa si senina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Neata si le la mine,

Ma duc sa adulmec ce-i prin bucatarie si revin...eventual cu burtica plina.

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
http://tt.lilypie.com/VDwvp3.png

Mergi la inceput

Amber se pare ca mai avem ceva in comun (in afara de soti rabdatori).... sefi insuportabili. Eu cu al meu, cred ca niciodata nu voi ajunge la un numitor comun... vorba ta...om de ...

Moni

Mergi la inceput

Heiii...Anidaz, mai are 1 zi pana la testare...maine primim vesti bune? Nu scot "agitatele" , ca a zis ca nu vrea dar ii tin pumnii stransi, stransi, stransi...

Moni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns titi143 spune:

Buna fetelor!!!!!!!!!!!!
Cum o mai duceti? Eu tot asa la scarbici, dar am noroc ca directorii sunt plecati si sunt mai singura, deci e mai liniste.
Moni frumoasa intamplare. Mai patesc si eu asa din cand in cand. Eu mai mult plang decat sunt nervoasa, dar si atunci el ma linisteste.
Anidaz iti tin pumni pe maine. Sper sa fie cu noroc.
Lalala nu te speria de kg in plus, si eu am si am tot incercat sa scap de ele, dar degeaba, pana hormonal nu sunt in regula, cred ca nu are rost. Cand slabesc 2 kg, cand 4 kg pe mine. Dar totusi am speranta ca o sa slabesc cat mai repede posibil.

si eu vreau bebe!

Mergi la inceput