Aspirante optimiste > 20 (347)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ganesha spune:

fetelor, nu stiu daca va intereseaza dar am sa va povestesc pt cele care aveti probleme cu aciditatea sau cu mucusul cervical, despre testarea a 2 produse despre care am tot citi pe forum.Eu fac monitorizare luna asta, marti cand am fost la dr am facut si test poscoital al carui rezultat a fost negativ(spermograma sotului e buna,deci probl. era la mine).Dr mi-a spus sa il repetam astazi, asa ca timp de 2 zile am bagat la greu in mine sirop de tuse pe baza de guaifenesine si inainte cu aprox 1h de contac am facut o mica spalatura cu bicarbonat.Si surpriza testul a iesit bun, i-am vazut si eu pe gigei la microscop.
Scuze m-am cam lungit, ideea este ca-i tare bun forumul, tare multe am mai invatat de la voi

ganesha http://mt.lilypie.com/peJRp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buburuza1979 spune:

ce liniste e asta seara ...
ati plecat toate la sau la ???

m-ati lasat singurica pe aici ... eu cu uratii mei

ehhh... ma bag si eu atunci la

noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dymomo77

Fetelor am si eu o intrebare. A facut careva dintre voi tratament cu dostinex pt scaderea prolactinei??? Eu sunt in a 9-a sapt de tratament si imi e din ce in ce mai rau. Acu sper sa nu vina uratii la 21 de zile ca la cum se scurteaza ciclul asta m-am dereglat DE TOT.

eu am facut acu vreo 2 ani jumate da sunt prea scumpe...ti-e rau de la ele?
acum am luat brocriptin...nu e scum e ...bun, dar depinde cum o suporta organismul tau.............de ex mie acum o luna mi-a fost 850 prolactina, si max=450.....cred si dupa o luna mi-a scazut la 53 si min=75..............mie- mia fost somn de la ele de era sa cad pe jos..in rest....luam 2/zi

POZELE MELE
http://s278.photobucket.com/albums/kk109/Beatrice1982/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

fetele

mi-a fost tare dor de voi..........................
am terminat zugravitul dar ami am putin de facut curat..si acu ma rupe un somn de nu mai pot..............maine o sa fiu cu cracii sus la scarbici......................
aoleeeeuuuuuuuuuuuuuu...............ce mult a trecut de cand nu am mai vb cu voi.........

scuzeeeeee..acu 1 an jumate am luat dostinex.........................

anidaz.sper sa te fi insemnat.......fetita aia de la tine din burtica......

lalala...........nu mai vine odata????????????in 26 daca nu vine ciclul ma testez...........................

rallu.....tu?????tot nici urma de el????????????

bubu.....sory.dar nu te intrista...life goes onnnnnnnnnnnnnnnnnnn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

asa...................adiuta mai stai...............

bun venit fetele noi si multi pupici la voi............

eu nu stiu.......nu prea ma simptomesc..............ce sa zic? nu vreu nici eu sa fabric simptome vedem...................nu simt mare lucru.............om vedea...ok?
pa pa somn usor ca nu mai pot de somn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

POZELE MELE
http://s278.photobucket.com/albums/kk109/Beatrice1982/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anidaz spune:

Buna dimineata,azi dau din nou cafeluta impreuna cu derivatele ei,

poate luna asta da!

Nepoteii mei nazdravani

Ale,un sufletel norocos!

Mergi la inceput

Eu an de an am un contract de onorat:inceputul gradinitei=doza serioasa de raceala.
Sunt cobza,ma chinui fara medicamente in speranta ca m-am insemnat cum vad ca se zice,,doar cu miere si scortisoara asa cum scrie in postarea Oanei,careia ii multumesc ca le-a pus la fix,

poate luna asta da!

Nepoteii mei nazdravani

Ale,un sufletel norocos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nico23 spune:

Buna Dimineata si bine v-am gasit

Mergi la inceput

Am facut ieri poze dar nu pot sta sa le pun acum.Si ieri nu am putut intra de durere de masea.Am crezut ca am rezolvat toate problemele cu dantura ,dar se pare ca nu e asa.Si nici macar nu e cariata,dar ma termina asa de rau ma doare,azi noapte nu am dormit pana pe la 2 din cauza ei.

poate luna asta da!

Nepoteii mei nazdravani

Ale,un sufletel norocos!

Mergi la inceput

No bine,eu plec ,dar pastrez cafeluta calda ,

poate luna asta da!

Nepoteii mei nazdravani

Ale,un sufletel norocos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adiutza spune:

'Neatza!

anidaz, esti o dragutza ca intotdeauna. Multumim de !

http://tt.lilypie.com/NrLpp3.png

Don't walk in front of me, I may not follow... Don't walk behind me, I may not lead... Walk just besides me and let's be friends...

Mergi la inceput