Aspirante optimiste > 20 (347)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxandrab spune:

Salutare!

O cafea, ceva ?

Hai cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_k spune:

Poftim Ruxandra ...ti-o inmanez eu, dar este din partea lui Anidaz

Moni

http://tt.lilypie.com/VoyPp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandrab spune:

Sarumana!

Am alergat de dimineata sa ii iau ceva lu mama de ziua ei si am ratat cafeluta!

Hai cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara-i spune:

buna fetele!!am cam lipsit de la apel saptamana asta, munca munca si iar munca...sper ca ma primiti inapoi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amber_onyx spune:

Anidaz si eu iti tin pumnii.
Referitor la munca fetelor, sunt fericita ca cearta mea a avut efect si m-a sunat sefa sa isi ceara scuze si sa imi zica ca nu vrea sa piarda un om valoros ca mine, si ca aveam dreptate....Ehhhhh, ce bine!!!! Acum stau si ma gandesc ca nu degeaba m-au numit fostii colegi "the employee from hell" pentru orice angajator.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Hai ca eu zic ca e ceva in aer ...

In curand am o nunta si m-a sunat mireasa disperata ca nu i-a venit si ce se face daca ii vine taman atunci.
E sigura ca nu e sarcina...atunci...tot dereglare
Ma rog, ea are circumstante atenuante ca e stresata.

A tunat si ne-a adunat.

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
http://tt.lilypie.com/VDwvp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Buna fetelor, raspund pentru Titi si Beatrice! Eu sunt la a 2 a luna de stimulare cu closti medicul mi-a spus ca mai mult de 3 luni nu vrea sa-mi dea a zis ca ar fi un semn de intrebare serios daca nu ar iesi ceva din prima serie! De asemenea mi-a spus ca daca nu iese nici acum luna viitoare imi schimba tratamentul cu unul foarte nou cu injectii in fiecare zi dar care este sigur si ca un ceas elvetian practic va sti ziua in care ovulez sigur si cu valori bune! Beatrice , nu mi-a fost rau deloc, nu stiu cat ai platit tu eu le iau din Ungaria si nu sunt scumpe, vreo 10 euro cred! Eu sper ca acum sa se fi prins, de fapt sper in fiecare luna asa de tare ca azinoapte am visat ca eram gravida si am nascut un baietel destul de mic 1 kg, m-am trezit transpirata de la durerile nasterii pe care le stiu doar din vis! Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

mah rallu sincer si eu cred ca de la nunta mi se trage...dar acum sunt dupa..in fine..tot in asteptare ma gasiti

carmen tu la ce doctor mergi in bucuresti? si despre ce injectii vorbesti?

my somebody....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Buna Lalala, nu merg la un medic in bucuresti, stau in Ungaria deci merg aici la o clinica in Budapesta, cred ca e un medic foarte bun Dr Illanitz, la clinica DrRose, daca ajungi pe aici si ai asigurare privata! Nu stiu ce ai incercat si de cand daca te pot sfatui cu medicina orthomoleculara ! Sunt niste vitamine speciale pentru a pregati corpul viitoarei mamici absolut fantastice se numesc orthommol natal, cred ca in Romania se gasesc la farmaciile verzi! Intra pe google si citeste compozitia, pe mine m-au convins am avut papanicolau 4 2 operatii si hpv 16(responsabil pt cancer), dupa 2 luni cu tratament pentru sistemul imunitar, orthomol immun am analize perfecte fara hpv sau ceva, motiv pentru care iau acum natal! Tratamentul pe care vrea sa-l incerce doctorul meu este cu Punegon(daca ii inteleg bine scrisul) care are FSH natural injectii si Clonegol!? scrisul asta de doctor! Este riscant si trebuie monitorizare zilnica!
Bafta si numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

saluti!
ce mai e cu voi?
iulia pe unde esti mama?
ce face bebe?

nico si carmen bun venit la noi............

dar problema e ca sa scrieti repede 10 mesaje sa nu va fie moderate mesajeele ca le primim cand trecem deja de pagina si nu le mai vede decat lumea care se uita inapoi.....care e cam rara....ca si eu....
ok
nu scrieti mult dar trebuie 10 mesaje trimise ca sa scapati de moderare ok?
asa ca hai!!!!!!!!!!!!!spor
ziceti de voi de visul vostru ce vreti voi

POZELE MELE
http://s278.photobucket.com/albums/kk109/Beatrice1982/

Mergi la inceput