Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (102)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Luna sincer habar nu am daca sa ii fac sau nu. Am inteles ca e o tulpina noua de gripa foarte periculoasa, si parca la cate s-au intamplat anii trecuti nu as risca. O sa vb si cu pediatra sa vad ce imi spune.

mamik de Denisa Maria (20.07.2007) www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletz

www.traduceri-rapide.cabanova.ro" target="_blank">traduceri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Citat:
citat din mesajul lui ioanaiub

buna fetelor,

vreau sa va cer si voua parerea: as putea sa-i dau Marei branza famantata? e facuta de mine, am cumparat cas de oaie dintr-o sursa sigura si am facut eu branza in casa ... ieri am facut o mamaliga cu branza si Mara cum e pofticioasa ar fi mancat si ea
la fel m-am gandit sa-i dau telemea de vaca, cumparata direct de la producator, nu e sarata decat foarte putin ... oare pot sa-i dau?

noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)

Eu tot aseara ma facut mamaliguta, iar pentru Victor am avut branza de vaci cu putina smantana. Si pentru noi, pe langa branzica dulce, de vaca, cas framantat, unt...stiti voi, cam ce merge la mamaliguta. Victor pana la urma a mancat "ursuleti" asa cum imi faceam si eu in copilarie, adica mamaliga, putin-putin unt si branza sarata. (nu foarte). Ii faceam asa, rotunjoare pe le care le manca cu muuuuulta pofta. Nu vad de ce sa nu-i dam.

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Mai dar ce inseamna telepatia asta! Si eu i-am facut aseara mamaliguta, desi nu ii mai dadusem de foarte mult timp. Tot cu branzica cu smantana si a papat foarte bine. Yammy!

mamik de Denisa Maria (20.07.2007) www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletz

www.traduceri-rapide.cabanova.ro" target="_blank">traduceri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Citat:
Am auzit aseara la Tv ca vor vaccina in octombrie antigripal toti copiii.

Ba sa si-i vaccineze pe ai lor!!!!!!!!!!!!

Si sa nu-mi spuna mie ca au DEJA vaccin pentru tulpina noua a virusului...

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea c spune:

Buna!
Diana merci mult de raspuns. Da, eu asa procedez, atasez ciocul la sticla biberonului. Citind ce ai scris mi-am dat seama ce greseam...ii scoteam supapa aceea crezand ca se pune doar pentru a evita varsarea accidentala. O sa incerc din nou. Raducu a inceput sa bea cu paiul si sunt tare mandra de el.
Fetelor voi le dati Pikovit copiilor? Pediatra mi-a recomandat s-i dau in perioada in care ia si Vigantolette pentru o absorbtie mai buna.
Am inceput sa-i dau si eu Oscilo, tot asa unul pe saptamana.
Cum le dati celor mici medicamentele cu gust neplacut? Vreau si eu niste trucuri. Trebuie sa-i dau tinctura de propolis si nu prea vrea sa o ia chiar daca nu sunt decat cateva picaturi.

Andreea si Radu Stefan (12.07.2007)

nunta noastra 2 iulie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

eu ii dau lui mihnea cas si branzica de casa,cumparate ..deci cred ca cele facute in casa fara indoiala ca sunt mai sigure,dar habar n-am sa fac

am luat azi de la plafar imuno royal junior si contine propolis,polen,laptisor de matca,echinacea si miere polifora...am zis ca intai sa incerc pe pielea lui sa vedem cum reactioneaza...sper sa nu fie alergic la polen.

eu nu stiu daca sa-i fac antigripalul,nu prea vad rostul la vacinurile optionale,dar mai urmaresc si alte pareri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xerxe2005 spune:

Si noua ne-a ecomanat medicul e familie Septilin.
andreea c, eu i-am dat lui Razvan (dupa ce am vazut ca a vomat doua doze de medicament) medicamentele amare intr-o emulsie de miere de albine. Doar asa am reusit sa il fac sa inghita.

Razvan Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Brazuca (pe fuga raspund imi cer scuze ca nu detaliez si la alte subiecte, va citesc dar n-am timp, sfarsit de luna ,fac conturile) din cate stiu vaccinul antigripal nu contine tulpina actuala ci tulpinele anilor precedenti. Astfel desi mutatia genetica a virusului e minora vaccinul nu protejeaza de obicei total.

Dar discuta si cu medicul eu am zis ca fac compromisul ROR-ului pt ca pojarul poate fi periculos dar char vaccin de gripa si de stranut nu fac ca deja sistemul imunitar nu mai stie sa lupte singur.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Buna ziua! Iuhuuu azi iar e soareeeeeee.

Am gasit o reteta de peste pane care merge facut la cuptor, aici gasiti filmuletul si o reteta de vinete coapte&iaurt (preferabil de capra sau grecesc) aici e reteta.

Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

salutare! mai primiti un strumf care isi manca mucii????de aseara andrei e plin de muci, ii ajung pana in barba si nu vrea deloc sa stea sa ii sterg. ce sa mai zic de ser in nas????zici ca il taie cineva , asa tzipa. tat'su trebuie sa il tina si eu sa ii pun in nas serul, e ca la nebuni.afara n-am iesit, tot din cauza de muci, dar maine cred ca il scot ca nu mai rezist cu el in casa.si colac peste pupaza, azi dimineata am facut si o criza de stomac sau de fiere sau de ce o fi fost ea, dar am crezut ca mor, se invartea casa cu mine de ziceai ca sunt in carusel. super nasol.si totul de la o conserva de peste....
brazuca, eu una nu i-as face vaccin antigripal,si asa ma tot contrez inca cu pediatra daca sa-i fac sau nu ROR......cu intzarcatu , sa stii ca nu e draq asa negu precum pare.mai greu mi-a fost mie decat lui. un sfat ti-as da: sa te gandesti de doua ori inainte sa iei medicamente de oprire a lactatiei, mie mi-a fost ingrozitor de rau de la Brocriptin.
ghinetz, astep PM-ul.....
Luna, mi-ai redat speranta.........chiar isi revin????

decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!

Mergi la inceput