Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (102)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

AndreeaC, tinctura de propolis se da pe o lingurita unsa cu miere, altfel se precipita foarte repede. Altceva nu stiu cum se da, eu nu-i dau medicamente, iar granulele homeopate cand e nevoie le suge singura.
Ioana, felicitari pentru gaura Smarandei!

Vaccin antigripal nu fac nici la copil si nici la noi, adultii, n-am facut niciodata. Nici ROR nu facem, asa ca o urmarim pe Fianna sa culeaga niste virusi si sa dea share la ei.

Aseara foarte tarziu ne-am vazut cu Mada si Emily, la o ora la care copiii ar fi trebuit sa doarma, sunt niste frumoase amandoua, mi-au placut mult buclele blonde si ochisorii albastri ai lui Emily, dar cu asa o mama nu ma mir. Poze cred ca o sa puna Mada cand de mai odihneste, cred ca ea o sa ajunga prima sa faca asta.

Azi am facut shopping pentru copil, i-am luat hainute de toamna-iarna si ghetute de toamna si ghetute imblanite de toamna si ghetute imblanite de iarna si cizmulite si sosetute si dresuri, abia astept sa o imbrac si incalt cu toate minunile. Ma uit la cele de incaltat si continuu sa ma mir de cat de delicate si finute sunt, imi vine si mie sa ma incalt cu asa ceva.

Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Salutare!
Eu nu prea am mai putut intra. Ne-a trecut viroza cu enterobacil, suntem vioaie, de vineri pana duminica am fost chiar plecati la Poiana Brasov. Vremea a fost execrabila, dar ne-am bucurat de un hotel superdragut, cu o piscina pe masura: Piatra Mare. M-am relaxat un pic, chiar imi trebuia dupa bolesnita ambelor fete si a noasta inclusiv.
Ilincai i-au erupt 3 masele simultan si un incisiv, asa ca va dati seama in ce stare a fost.

Va pup pe toate. Ne mai auzim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredana_76 spune:

Buna.
Cafera ce inseamna viroza cu enterobacil?David al meu face de 10 zile cate 7-8 scaune pe zi si inainte de asta a facut febra 39.5 fara alt simptom.Am fost cu el l-a Sanador,dar ne-au dat regim si hidrasec si el face cam tot asa.maine sper sa iau rezultatul de la copro sa vedem ce o fi.Dar eram curioasa cum s-a manifestat viroza asta la voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

cafera sa inteleg ca ati fost bolnavi in grup????? ma bucur ca sunteti mai bine
andrei parca e mai bine cu mucii....a adormit mult mai repede in seara asta. of, ce m-am chinuit cu el ieri seara.abia pe la 12 a adormit

decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Schimb capitolul.

Simo mami de www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?albumId=222023392&ownerId=4088536" target="_blank">Matei

Mergi la inceput
Mergi la inceput