Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (102)
Raspunsuri - Pagina 17
brazuca25 spune:
Hello fetele! Eu am ajuns azi in parc cam pe la 18.10 si nu mai era nicio fata cu strumf.
Am cautat in tot parcul si nimic. Imi pare rau ca am ratat intalnirea.
Multa sanatate la strumfii bolnaviori! Vad ca numarul e in crestere. Tare mi-e ca daca nu reusesc sa o pacalesc sa stea cu caciula, ne paste si pe noi o raceala. Deni cum simte caciulita...urla si trage de ea pana o da jos, oricate noduri fac eu. ![]()
mychydutza felicitari pentru reusita cu intarcarea! Daca ai reusit si tu inseamna ca mai am si eu sperante ca si Deni e lipita de tzitzi cum era si Andrei. 
Luna distractie placuta in seara asta!
mamik de
Denisa Maria (20.07.2007) www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletz
www.traduceri-rapide.cabanova.ro" target="_blank">traduceri
jadi spune:
Corina, pai de ce nu ai sunat? Am stat la intrarea principala pana pe la 18 apoi am lalait-o pe aleea cu tishnitoare vreo 10 minute si am stat pe aleea mirositoare cu animale inca vreo jumatate de ora apoi fiecare acasa tot pe aleea principala. Chiar imi pare rau ca nu ne-am vazut!
Ne-am intalnit cu Emily, e frumoasa foc, blonda cu ochi albastri. A venit si Matei de Fianna, tot blond, tot cu ochi albastri si el frumos foc. Si ai mei care erau cei mai imbracati si nu ma refer la haine de firma ci la multimea lor, inclusiv caciuli ca imi stiu materialul, ala mic e la zi de voma (la doua zile trebuie sa elimine mucii si o face prin voma) si ala mare e la ziua obsnuita in care era haituit de bebelusi ca sa i se ia masinuta, cosmarul lui zilnic
Dar pana la urma au reusit aia mici sa ii fure masina si sa stea circa 5 minute, nu mai mult ca avea niste lacrimi de crocodili pe obrazi
. Am avut si aparat foto dar si lenea pe mine, drept pentru care nu am facut nici o poza!
Deni &
Vlad & Tudor
Simo78 spune:
Saracul Vladut! 
Eu am atipit azi 10 minute si am visat ca Matei varsase ceva pe jos si tat`su i-a rupt geaca si stergea cu ea pe jos, pe motiv ca si asa era murdara. M-am trezit tremurand de nervi 
Fiecare cu cosmarul lui ![]()
Matei e bine, ii trecuse raceala, dar azi iar muceste. Am fost la porumbei, poate ma harnicesc sa pun si poze.
Edit ca iar am uitat
domnului Lun!
Simo
mami de www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?albumId=222023392&ownerId=4088536" target="_blank">Matei
jadi spune:
Doamna dr mama de A-uri zice ca poate dura pana la 12 zile pana sa ii treaca raceala. Deci sa calculam, suntem in ziua 10, mai am un pic doar ca mucii sunt la fel de prezenti. Azi ma distram cu bona, ca la iesirea de dimineata in parc erau si alte mamici cu copii mucitori si toate dadeau nurofen copiilor, eu il mai chinui un pic fara medicamente, nurofenul asta pana la urma nu se da doar la febra? De ce sa ii dau la muci? La muci incerc cu acc, cu fluimucil sa vedem daca se termina dar noi asa cum e muntii padurea neagra pentru dunare, sau cum s-o numi locului de unde izvoraste fluviul!
Deni &
Vlad & Tudor
Simo78 spune:
Si eu ii tratez cu indiferenta, pentru ca in afara de muci nu are nimic altceva. Si la noi tot ziua 10 ![]()
Simo
mami de www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?albumId=222023392&ownerId=4088536" target="_blank">Matei
brazuca25 spune:
Pentru mine vremea asta rea e un cosmar pentru ca Deni e super nervoasa pana iesim cu tot procesul de imbracare, incaltare, geaca si caciula.
Urla la greu, si eu nu stiu cum sa ma misc mai repede sa iesim. Asa ca azi am plecat cheauna de cap, fara telefon dupa mine.
Nici nu ma gandeam ca intr-un parc asa micutz cum e Circul nu va gasesc.
Tare rau imi pare ca am ratat si intalnirea asta.
mamik de
Denisa Maria (20.07.2007) www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletz
www.traduceri-rapide.cabanova.ro" target="_blank">traduceri
kid spune:
Mamici ![]()
Imi cer scuze ca dau buzna in topicul vostru, cred ca multe dintre voi stiti deja despre Sonia, capsunica noastra de mai-iunie 2007. Daca nu, www.webshots.com/user/kay_al" target="_blank">aici o puteti vedea si aici puteti afla mai multe despre ea.
Am deschis un bazar pentru Sonia, pentru a mai strange cativa banuti, atat de necesari pentru urmatoarea operatie.
Aici este topicul dedicat bazarului, poate gasiti ceva ce va place.
De asemenea, daca aveti hainute (noi sau purtate, in stare buna) care nu va mai folosesc sau alte produse de care nu aveti nevoie si credeti ca ar folosi cuiva, va rog sa luati in considerare si varianta de a le dona pentru acest bazar. 

Orice ajutor, oricat de mic, o aduce pe Sonia mai aproape de sansa ei la viata!
Multumesc mult de tot! 
am strumfii si le dorim sa creasca mari, frumosi si sanatosi!
Teodora Ana
de
Mihail Vladimir(15.05.2007)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
/ Bazar pentru Sonia
Diana2007 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andreea c Buna! Diana imi spui te rog cum se numeste solutia de la plafar? Daca am inteles bine este pentru imunizare. Am cumparat si eu cioc de la Avent si l-am aplicat la biberon, dar cred ca nu l-am folosit corespunzator pentru ca Radu se uda pe haine cu el. O sa mai studiez problema. Tu ii dai si laptele la culcare tot din canita? Sta culcat pe spate si bea din ea? Andreea si Radu Stefan (12.07.2007)nunta noastra 2 iulie 2005 |
Siropul se numeste "Imuno Royal Junior" si dedesupt scrie Dr. Ionut Moraru, este in flacon de 100 ml intr-o cutie alba cu verde, facut la Laboratoarele Medica,Pro Natura. Ti-am scris toate detaliile pentru ca atunci cand am fost la Plafar aveau foarte multe tipuri. Eu am ramas surprinsa placut pentru ca aici nu prea gasesti asa ceva, mai ales pentru copii. Poate tu te opresti la un alt tip de sirop, pe mine m-au convins amintirile copilariei cand atunci cand ne durea gatul mama ne dadea repede cu un spray cu propolis cu un gust oribil dar a doua zi nu ne mai durea (asa de rau), la fel cand ne frigeam, tot cu un spray cu propolis ne dadea, asa ca propolisul a ramas pentru mine un fel de licoare.
Apoi cu canutele astea, Dumnezeu le mai stie ! Prima pe care i-am luat-o lui Victor pe la sase luni am ales-o dupa ce am prospectat piata o groaza, ca sa-mi dau seama ca nu stie sa suga din ea. Pana la urma nu mai stiu cine m-a desteptat si mi-am dat seama ca in capac e o supapa pe care daca o scoti curge singur lichidul (cred ca a fost Luna). Asa ca am scos supapa.
Cand am trecut la canuta Avent eram deja experimentati asa ca nu am mai scos supapa, ba chiar Victor tragea din tuturoiul ala ca din biberon, laptele venea mai tare, se enerva nu mai voia sa suga si eu schimbam repede capacul cu suzeta. Am mers asa ceva timp pana cand a mai crescut baiatul si odata eram plecati in oras pentru mai mult timp, trebuia sa-i dau o gustare si pe strada asa i-am cumparat o cutie de lapte, am rugat vanzatoarea sa mi-l incalzeasca un pic, l-am pus in cana de apa si l-a baut Victorul meu de n-a avut treaba. Asa ca am trecut pe toate fronturile la cana fara ca el sa para deranjat.
Am mai citit o data intrebarea ta, tu de fapt atasezi partea de cana la biberon, noi am facut invers, am luat cana Avent si am atasat suzeta. Si e drept ca din trei cani la una curgea pe langa filetul ala. Daca asta e cazul, incearca la mai multe biberoane, zic ei ca se potrivesc, dar mai stii ...
Da, inainte de culcare isi bea laptele tot din canita si il asez in scaunelul ala balansoar dar cu piedica pusa. Il asez vine vorba ca se urca singur si bazaie sa-i dau biberonul mai repede. Apoi se satura repede dupa cateva inghitituri insetate, se da jos, mai da un raid pe la jucarii apoi vine iar la mine si-i mai dau un pic de lapte si in brate dar nu culcat, asa, la 45 de grade. El nu a baut niciodata mult lapte odata, adica maximul lui se situeaza la 200 ml, si de obicei asa bea cand se trezeste. Inainte de culcare un 100-120 poate si mai putin, depinde de el, nu-l fortez dar ii ofer pe parcursul zilei lapte cam de trei ori, dimineata la pranz inainte de somnic si seara.
Daca am inteles bine intrebarea, nu, nu bea culcat, adica nu ii dau canita in pat, nu i-am dat-o niciodata. Avem rutina noastra care il duce "pe drum de seara", dar e adevarat ca si lapticul face parte din ea, stie ca atunci cand e vorba de laptic urmeaza "nani".
In alta ordine de idei, multumim fetelor care ne-au admirat in poze, eu nu am apucat sa ma uit la toate pozele dar ma intreb daca albumul comun mai este actualizat, asa as vedea mai multi shtrumphi deodata !
Si la fel multumesc pentru incurajari cu bb2, o sa va anunt cand intru in clasa I din nou
Noapte buna !
Diana mama lui Victor Christian, 24 Iulie 2007
Diana2007 spune:
Am uitat sa multumesc pentru link-ul cu retete !
Luna
Ramane sa le pun in aplicare. Primul pas e facut, azi am facut aprovizionarea si m-am speriat cat au crescut preturile la mancare. Asa e si in Ro ? Stiu ca acolo cresterea preturilor nu mai e o noutate, dar in conjunctura asta mondiala ce se mai poate intampla ?
Dar hai mai bine de copilarie sa vorbim ca ea singura e vesnic fericita !
(nu am pus ghilimele pentru ca nu mi-am facut bine temele desi as fi vrut sa-l citesc p Creanga aici, poate ma ajuta Dnele Profesoare de Limba si Literatura Romana)
Pe curand !
Diana mama lui Victor Christian, 24 Iulie 2007
nma spune:
Buna dimineata!
Eu tot mai rar trec pe aici. Nu mai sunt la zi nici cu cititul.
Acum am intrat cu o rugaminte. Am o prietena care merge in Delta de ceva vreme si m-a rugat sa ii pregatesc un pachet cu hainute pt copii si adulti. Sunt oameni foarte saraci si se bucura pt orice. Am vazut anuntul postat de kid pt Sonia si am vrut sa renunt (sonia are mare nevoie de ajutor) dar la bazar se vand mai bine lucrurile noi. Deci daca aveti lucruri pe care nu le mai folosesc puiutii vostrii si nu le pastrati pt bb 2 poate imi trimiteti un pm. Am o perioada destul de stresanta, lucrez foarte mult.
Andra merge foarte bine, e sanatoasa ( a avut mucisori o luna si i-am tratat cu indiferenta). Nu i-am facut vaccinul desi aici toti medicii insista sa il facem. Face multe prostioare. Vrea sa stea mult afara si nu suporta caciulita.
Va pup!
Nico, mami de Andra si Alex