Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (102)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Luna nu-i iei cizme de cauciut sa topaie linistita prin balti? La Clarks am vazut o pereche de ghete acceptabile si cizmulite pt iarna.
Sa vezi ce desteapta-s i-am luat la fata perina si plapuma de lana de la Mothercare da nu cred ca ea o sa doarma cu ele pe de-o parte ca n-au eticheta pe care sa o roada cand se culca si pe de alta parte ca ea doarme mai mult pe paturica decat sub ea (desi paturica se muleaza frumos pe ea). Asa ca am aruncat niste bani pe geam si i-am luat si lenjerie de pat

Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe

Mergi la inceput

Iar am uitat...Luna daca sotul tau va fi super incantat de surpriza si nu stie cum sa se revanseze uite aici o sugestie.
Sper ca nu i-ai zis ce-i pregatesti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

foarte frumoase pozicile...nu mai vorbesc de protagonisti.
azi am mers cu Mihnea la alt medic,nu reactiona la antibiotic..doar i-a eliminat febra...dar au aparut alte simptome,tuse,muci multi...sa vedeti cum ma lupt cu el sa-l aspir,e o adevarata provocare...si am un aspirator care bazaie foarte tare...e cam vechiut,vreo 13 ani,mostenire
o zi buna sa aveti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Bey io azi muncesc ca sclava ca sa termin devreme.

Timi m-am uitat si eu la Clarks si am vazut ceva ghetute si cizme dar am vazut ca incept de la nr 4 si noi acum suntem abia 3. Am fetita delicata dom'ne cu piciorul fin. Cizme de cauciuc clar, dar la fel unde gasesc asa nr mic? Hai macar 4 ca ii bag sosete groase.

Parna si plapuma de care ai luat? ca asta e si pe lista noastra cu investitii de luna viitoare.

Nu i-am spus la al meu surpriza, adica stie ca il asteapta ceva pt ca trebuie sa plece mai devreme de la serv dar nu stie ce.

Musso sanatate multa lui Mihnea.

Diana spor la bb 2 iti pun retete sapt asta cand gasesc timp. Sau stai ca o sa caut link cu cartea folosita de mine. Uite www.annabelkarmel.com/" target="_blank">aici gasesti retete multe si gustoase, multe le-am incercat si majoritatea se pot congela.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Da' noua ne zici in ce consta surpriza? Distractie placuta si vedeti sa nu faceti sex a treia oara!

Fug sa imi iau copilul de la gradi,

Deniss

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Luna drept e ca nu m-am uitat la numere la Clarks si tot asa m-am gandit cu cizmele de cauciuc ca-i bag sosete groase daca nu gasesc numar mai mic, mai ales ca am si tricotate de bunica-mea.
Plapuma si perina i-am luat cu umplutura de lana, uite www.mothercare.com/gp/product/B000JIC9FC/sr=1-1/qid=1222088546/ref=sr_1_1/202-1535038-5444600?ie=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=44410031&mcb=core" target="_blank">aici de care. Era set si i-am luat si asternuturi la reducere. Imi place ca toul e din fibra naturala dar mi se pare ca nu se va mula pe corp asa cum as vrea eu. Da nu stiu de ce-mi bat capul ca ea tot descoperita doarme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui jadi

Da' noua ne zici in ce consta surpriza? Distractie placuta si vedeti sa nu faceti sex a treia oara!

Fug sa imi iau copilul de la gradi,

Deniss

Deni & Vlad & Tudor

ca face sex, nu-i bai, da' sa nu se lase cu ....ochishori!!!!!!

l-am scos azi pe andrei afara, ne-a cam batut vantu, si acu vad ca stranuta de zor. i-am dat un oscillo, si ma intrebam la ce interval pot sa repet doza? pe prospect scrie ca la 6 ore, dar o fi valabila regula si pt copii mici??????

gata, pot considera ca am trecut peste intzarcat: tzatzele mele au revenit la dimensiunile "before"! numai ca acu sunt si mici si lasate! sincer am ajuns sa ma bucur numai cand imi aduc aminte ce mare si umflat era sanul dupa ce l-am intzarcat.da parca puteau si ele sa ramana mai mari, nu asa shosete atarnate

decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Jadi pai zisai:

Cina in doi in miezul Londrei si apoi un musical (nu film, teatru) The sound of music. Si apoi s-e-x dar fara repercursiuni.

Timi a mea doarme invelita dar cam scumpe alea mama. O sa bag si eu un ochi dupa ce imi primesc alocatia lunara.

Mychyduta isi revin tatili stai linistita. Mai dureaza dar isi revin.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

mychydutza felicitari pt reusita! Si eu de saptamana viitoare o sa ii dau biberon (beaker) exclusiv.

Luna e drept ca-s scumpe dar am luat pt cot bed (ceea ce ea are de la inceput)deci cu bataie lunga in timp. Ce ma enerveaza ca-s cam anoste lenjeriile si aberant de scumpe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

vreau sa va spun ca la noi e a doua zi fara suzi,de cand cu multimplele secretii din nasuc si tusea asta pacatoasa,nu mai poate sta cu ea in gurita caci se ineaca...problema intervine la mine,peste tot in casa sunt suzete si nu-mi vine sa le arunc,nu stiu de ce,ba da...daca are vreun moment mai agitat primul lucru care-mi vine in minte ca sa-l calmez:suzi...deci problema e la mine nu la el...dar poate-mi da mana sa vorbesc ca nu prea era atasat de ea.

luna,multumesc.

cred ca sunt cam offtopic de la un timp,dar ma iertati voi.

Mergi la inceput