Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (102)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fianna spune:

Pozele din parc!

Sper sa nu dureze la fel de mult sa le fac publice si pe cele de la intalnirea de maine cu Mada

Ma apuc acum sa citesc din urma, sorry ca m-am avantat asa repede cu pozele. Am fost la o nunta ieri unde am fost doamna de onoare, ca donsoara nu mai sunt de mult iar Matei a fost la fel de apreciat ca mireasa. Si a rezistat eroic pana la sfarsit cu un somn de vreo 2 ore si ceva intre, a si dansat,a si umblat prin sala, a fost distractie mare.

Editez ca sa mentionez ca nu l-am tinut pe MAtei toata noaptea treaz la nunta ci nunta s-a terminat la miezul noptii si noi am plecat pe la 11.30, imediat dupa tort.

fianna cu printisorul Matei

http://www.blurb.com/bookstore/detail/295731

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Fianna, frumoase poze si frumosi protagonisti! Am apucat sa vad si pozele din parc inainte sa le postezi . Vii azi la intalnirea cu Mada? Mai vine cineva? Eu sper sa ajung, in cel mai rau caz venim direct de la gradi!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xerxe2005 spune:

Buna dimineata, mamici! Ce mai faceti? Cu ce va ocupati? Faceti papa bun la strumfi?
Eu ma pregatesc de intarcare, dupa cum va spuneam. Saptamana viitoare imi iau concediu medical ca sa rezolv problema. Si Razvan a inceput sa ma muste de sani, parca pentru a ma face mai hotarata sa merg inainte cu hotararea mea. Daca l-ati vedea ce surprins e cand ii spun ca ma doare si sa nu mai faca asa. De fapt a inceput sa ne muste pe toti. Incerc sa ii explic si sa ii arat cum sa dea pup, dar el deocamdata expemplifica prin muscaturi. Si e surprins ca nu ne place cum ne iubeste el.

Razvan Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Am vazut la pozici multe multe.

Am vazut-o pe Lorinuta cea frumoasa ca o zana, pe cavalerii lui madame Jadi care sunt super (si zici ca sunt promisi amandoi?) si pe madame Jadi care a slabit super bine, felicitari doamna, pe Victor al Dianei jucand baschet si pe minitractor (Diana mi-a fost dor de tine) si binenteles pe Matei cu ochii ca marea in Irlanda si cu Lis a mea in parc.

Am citit tot din urma si va urez sanatate multa multa strumfilor bolnaviori.

Doar pt Andreea C vroiam sa-i zic ceva desi probabil e tardiv, noi dupa prima enterocolita desi diareea trecuse ramasase cu un singur scaun pe zi insa apa. Atunci am mers la dr care mi-a zis sa opresc orice lactate (lapte, iaurt, branza) pt 24 ore.

Revin

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

'Neata, am revenit si noi dupa 2 saptamani la all inclusive, n-am apucat nici sa ma cantaresc si nici sa citesc din urma. O sa recuperez cand pot, azi am o zi extra plina, cand pun poze va spun.

Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greierash spune:

Va salut si eu ... de la servici..

Am vazut poze multe din Turcia, Jadi arati foarte bine! Baietii sunt super super frumosi. Din imagini am dedus o vacanta foarte frumoasa...

Am vazut si poze cu "printisorul Matei"..Super!!

Imi pare rau de strumfii bolnaviori, transmitem ganduri bune sa se faca repede bine!
Andrei e bine, ne minunam de fiecare mic progres, si suntem uimiti cum intelege foarte multe lucruri! Asteptam sa vorbeasca....si sa scrie..
Ieri ca sa ii distrag atentia la masa i-am dat un pix si o hartiuta si i-am "zis" sa il faca pe 1...pe la sfarsit i-am zis: ai scris ceva? Scrie "Andrei"! Ne mai amuzam si noi...

greierash mamica de Andrei Robert(05.07.2007)

- "Traieste clipa" -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Ce de copii frumosi am vazut: Tudor si Valad, Lorinush, Victor, Matei cavalerul ce o ajuta pe Lis sa impinga walkerul in parc + armata de strumfi din parc....suuuuper frumosi toti.

Luna la multi ani sotului tau, m-am gandit sambata la voi dar a fost o vreme superba si am stat mai mult afara si n-am intrat pe DC. Cum ati petrecut a fost domnul Moon incantat de surpriza? sper ca da.
Nu-mi revin cica toata saptamana o sa avem vreme faina, sper sa nu se razgandeasca.

Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Luna merci de pontul cu magazinul de jucarii dar din pacate pe asta nu-l avem aici

Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Timi diseara e surpriza, ca n-am gasit sambata. Deci diseara dinner si sound of music. Mersi de urari.

Si aici soare la greu in weekend numai pe afara am stat. In alta ordine de ideei i-am luat pelerina de ploaie lui Lis sa o pot scoate si pe vreme rea. Caut ghete acum de iarna.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea c spune:

Buna!

Michy oxiurii sunt niste viermisori mici care se pot vedea cu ochiul liber sau daca doar banuiesti ca ar avea se aplica un scotch special la fundulet si se analizeaza. Nu pot sti de unde i-a luat Raducu. Daca o sa cauti pe net o sa vezi ca sunt peste tot chiar si in apa cu care spalam biberoanele.
Diana imi spui te rog cum se numeste solutia de la plafar? Daca am inteles bine este pentru imunizare.
Am cumparat si eu cioc de la Avent si l-am aplicat la biberon, dar cred ca nu l-am folosit corespunzator pentru ca Radu se uda pe haine cu el. O sa mai studiez problema. Tu ii dai si laptele la culcare tot din canita? Sta culcat pe spate si bea din ea?
Multa sanatate si tie si lui Victor si succes cu bb2!
Am vazut pozele voastre, Victor este frumos foc .
Luna merci de raspuns. A trecut intre timp enterocolita, dar e bine de stiut pentru viitor.

Va pup pe toate !

Andreea si Radu Stefan (12.07.2007)

nunta noastra 2 iulie 2005

Mergi la inceput