Copiluti de mai-iunie 2005 (85)
Raspunsuri - Pagina 18
patriciaRO spune:
LAURA
sa fii sanatoasa, sa fii iubita, sa ai parte de mult noroc. Te pupam dulceeeeeeee
Beatrice, mamic de Alex pifos
Danelutza spune:
Monule am sunat acum la farmacie, costa 75 de franci (circa 55 de euro) o fiola
, dar nu se da fara reteta.
. Nu stiu cum as putea sa te ajut ![]()

Elvetia in miniatura
gabitzam spune:
Poze noi cu Andrei si Raducu, in albumul meu de septembrie, incepand de aici.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
andutzy spune:
gabitza, delicioase pozele, imi plac cele in care taticul ii tine pe amandoi in brate! recunosc scena de la baietii mei ![]()
Andra, mami de
Horia Andrei si
Dragos Alexandru
I-AM TAIAT MOTZUL LUI HORICA![]()
Nasterea Micului Print, Horia Andrei
nelia spune:
La multi ani, Loreen!!!!
Astazi am intirziat la scoala!
De oboseala, am uitat aseara sa punem ceasul sa sune si ne-am trezit la 8 fara 5, exact cind incepe Agata scoala... asa ca, a ajuns la 8.30 la scoala. Si hitlerista i-a intimpinat cu o figura... cica Octav: o intelegeam pe Agata de ce nu vrea sa intre in clasa, pai nici eu n-as fi intrat!
Sper sa nu o fi certat, aici nu se cearta copiii, se pune acolo la catastif si se discuta... diplomat cu parintii. Si cum la sedinta ma duc eu, voi fi trasa de urechi, desi Octav e cu pusul ceasului si trezitul, pentru ca eu ma trezesc des noaptea ca sa linistesc baiatul!
Cu comunicarea... ieri a fost mai bine! Roy (iubitul ei, pentru cele care inca nu-l cunosc) e plecat in Florida, la Disney si aseara Agata, suparata: pai, da, eu stau ca proasta aici la scoala si imi tocesc creiereii (v-am spus ca a venit cu niste expresii din Romania... absolut adorabile) si ala se plimba prin lumea Disney-ului! Intrebare de fetita: mami, mie imi place atit de mult de Roy, e atit de dragalas si invata si bine pe deasupra, e cel mai destept din clasa (foarte mindra!), incit imi vine citeodata sa-l pup... dar mi-e rusine. De ce oare!?! Ca pina acum nu mi-a fost jena sa pup pe nimeni... Ehehei, draga mamii... nu am stiut ce sa-i raspund si am bilbiit pe acolo un raspuns, care sigur ca nu a lamurit-o.![]()
Loreen, multumesc pentru carte, o voi cauta... dar pina o gasesc, poate iti faci pomana cu mine si imi spui macar citeva reguli principale, de baza... invatate de acolo.
Denisa, am citit ce ai scris... nu o lua personal, eu asa am luat-o cu Agata si mi-am pus cenusa in cap, pentru ca la 3 ani aveam aproape aceleasi probleme cu ea, acum am altele... Dar e un copil bun si destept, cu o personalitate foarte puternica, cu o enegie debordanta, care are nevoie sa fie luat in maniera lui pentru ca reusi ceva cu el. De fapt, ea e in regula, pentru ca asa e ea, eu sint cea care trebuie sa ma mulez dupa ea, sa ma apropii de ea, sa stiu ce si cind sa-i cer si mai ales cum. E minunata cind reusesc asta, groaznic de obositoare si prost crescuta cind nu...
Si desi de mica a facut cu mine asa, in societate e perfecta! Si nu numai atit, dar aplica acolo ceea ce o invat acasa, chiar cu succes, desi acasa se incapatineaza, pe nervii mei, sa nu faca mai nimic din ce o invat si ii explic pina ma doare gura... Dar inainte de toate, ai nevoie de pauza, de odihna, tu! Pentru ca de oboseala, vezi lucrurile mult mai negre decit sint. Iar cu gelozia, problema grea, si intre Tudora si Agata, desi s-a mai rezolvat si se si iubesc, e o rica continua. Dar nu cu bebe! Nici una nu are nimic cu bebe si il iubesc amindoua atit de mult! Nu stiu cum va fi cind va mai creste, dar Lisandru pentru noi a fost factorul echilibrant in relatia lor. Acum nu spun sa faci al treilea...
Si asa cum spunea si Danelutza, rabdare... Ca reguli de baza, nu-l certa prea mult pe cel mare, chiar daca merita, incearca sa petreci timp numai cu el, fara bebe, implica-l in ce faci pentru cel mic... Si iubeste-l mult, asa cum e, ii va trece, dar nu de tot, pentru ca asta e el. Si citeva reguli clare, stricte, pentru virsta lui, pe care sa le respectati. A fi ferm si constant, dar blind si calm in acelasi timp, e una din cheile succesului ca parinte. Vezi ce bine stau la teorie!?!
OlgaM, ma bucur ca ai mai scris despre voi! Nici Tudora nu se joaca prea mult cu copiii, dar nici cu cei mai mari, nici cu adultii. Ea o vrea pe mami... sau se joaca singura. Ii mai accepta si pe Agata si pe tati... Ah, si pe Kevin de la gradinita, singurul copil cu care s-a imprietenit (nu stiu dom'le ce au fetele mele, ca blonzi nu au mai gasit.
Si Kevin e frate cu Roy al Agatei, adica e un mulatru din ala dragut foc si istet, inalt si bine facut pentru virsta lui... seamana cu ta-su
).... sa-i vedeti cum se plimba de minuta prin curtea gradinitei... a mea mica si delicata, nu prea alba si blonda nici ea, ce-i drept... si ala mic cu un cap jumate mai inalt decit ea...)
Mai era de scris, dar s-a terminat pauza, ca s-a trezit Lisandru... poate ma intorc cit il alaptez si vad pozele noi.
CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU
patriciaRO spune:
Gabitza, ce tare e Andrei in poza cand sta buzat. si cu ochelarii. Iar puiu mic rade asa frumos de numa.
Beatrice, mamic de Alex pifos
nelia spune:
Hai, ca a fost alarma falsa... doar a miriit, nu s-a trezit. Mi-am pus ceva sa maninc si mai scriu.
Aurasa, ce m-a induiosat ce ai scris despre Catalin! Micul baiat mare!
Gabitza, am vazut pozele! Superbi baietii tai (toti trei!)! Sa-ti traiasca!
Tdi, la multi ani juniorului! Mai, dar in familia aia toti sint nascuti in aceeasi saptamina?![]()
Gata, de data asta nu mai tine! Ma duc sa-l iau si sa-i dau fructele si iesim un pic afara. Desi e un frig!!! Sau din casa asa mi se pare, ca soare e, dar cu dinti!
CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU
Tdi spune:
iar a facut Aly 39° si ceva, nu sta sa-i iau temperatura si iese mai mica decat in realitate...acuma i-a scazut dupa paracetamol si mananca, mi-a cerut macaroane rosii!![]()
Nelia, multzam! asa am zis si io...ce-a fost, frate, in septembrie, s-a spart conducta pe aici?!![]()
Oana, imi pare rau pentru manutza lui Alex, sper ca nu l-a durut prea tare!
Ma duc la job (azi am avut o "revelatie"
, si anume aia ca n-o sa am servici in graba
...asa ca daca tot sunt casnica, macar sa-mi fac treaba cum se cuvine!
)
Aurasa spune:
Hello again!
A venit vesel de la gradi! Avea si bulinuta pe care scria: "Foarte ascultator" - de care era tare mandru. Am mers cu ei la centrul de joaca o ora ca apoi aveau o petrecere acolo. S-au distrat de minune. Totul a fost ok la gradi. Deja azi ne-a zis ca maine va merge si nu mai plange, asta neintrebat de nimeni, din proprie initiativa.
Poze
Aaa, bucuros nevoie mare ca nu am uitat iar sa ii cumpar flori Drei de dupa amiaza. Cand m-a vazut cu ele, imediat mi le-a luat si i le-a dat. La plecare iar i-a zis de o mie de ori "La revedere".
M-am bucurat devreme:Nu mai mergem niciodata la gradi, e frumos, dar mai frumos e acasa

Danelutza spune:
Teddy sanatate multa Alyssei, ufff, greu mai scapa de febra. Cit despre serviciu,
ce vrei sa ramin singura casnica 
Aurasa nu-l inveti cam rau cu florile sau ma rog domnisoara o sa se invete cu narav
... Lasa ca isi revine pina miine si o sa vrea din nou la gradinita ![]()
Oana sanatate multa lui Alex si
pupici sa-i treaca repede "buba" de la mina. M-am uitat la anunturi, dar nu ai link-ul cu pozele si merge forumul ca melcul... 

Elvetia in miniatura