Copiluti de mai-iunie 2005 (85)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns onixone spune:

Da rstiu ca ati scris nu gluma.

NELIA LA MULTI ANI SI TOT CE ITI DORESTI!!!!!SA FITI SANATOSI CU TOTII SI SA VA BUCURATI UNUL DE CELALALT!!!

PISSIK4EVER:FELICITARI PT BEBLUS.SA FIE SANATOS SI SA CREASCA MARE!!!

LOREEN:si sotul s-a delectat la acelasi film in timp ce eu lucram langa el cu treburile mele.

BEATRICE:ti-am acceptat prietenia ca am vazut ca mi-ai trimis biletel.

Noi suntem bine, alex putin racit.Am fost prima zi la gradinita.Dar sunt asa de obosita si atat treaba ca nu pot sa scriu.Am facut poze.O sa povestesc mai tarziu.

Ma duc la treaba desi as trage un pui de somn.....tocmai am mancat o pizza(imi era pofta)

Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR

www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

La multi ani pentru Simona si Nelia! Sa aveti parte de tot ce va doriti in viata, sanatate si noroc, putere sa va realizati visele!
Simona sa nu te superi, te rog, c-am intarziat, greu reusesc sa mai deschid pc! Cand plecati la Busteni?

Nelia bafta la examen!

Daniela mai ai loc si pentru Bianca la meditatie? Adica pentru cultivarea entuziasmului . Azi dimineata am zis ca hai, suntem pe drumul cel bun, s-a trezit binedispusa, fara tragere de inima pentru gradi dar in limte normale. Si cand sa intre in clasa un Alexandru plangea dupa ea si cum a vazut-o a imbratisat-o si i-a dat un pupic. A blocat-o pur si simplu si a inceput sa urle. Ne-am carat repede ca-mi rupea inima daca mai stateam o secunda. Dupa masa am intrebat-o de ce a plans si mi-a spus ca nu vrea sa fie iubita de baieti ca nu-i plac pupicurile

Pisicule felicitari! Sa-ti traiasca puiul, refacere rapida, dar n-a venit cam repede?

Laura am vazut pozele, mie mi-a lasat impresia unui concediu reusit...

Nu mai reusesc sa ma pun la zi cu cititul, desi am sperat ca-n weekend voi avea timp berechet, n-a fost sa fie. Azi noapte m-am culcat la 2 tot impachetand caiete si carti, ca sa mor de inteleg de ce naiba copertile nu-s pe masura cartilor.
In fine, voi frunzari din urma in masura timpului, de ce ma temeam n-am scapat, ca incepe scoala si gradi si va fi multa activitate pe aici...fara mine, iar vara ma rugam sa mai scrie careva dintre voi.
Am restante si la poze, dar incetisor le voi vedea pe toate.
Va pup!

Eli cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)

www.dropshots.com/elisibia2" target="_blank"> foto 1, , foto 2 ,
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa73 spune:

Buna mamiculor!Am fost foarte ocupata, desi acum Cristian merge 8 ore la gradi,insa tot nu am timp.
Gabriel a fost botezat,acum e si el crestin ortodox.Nu au fost decat nasi si inca o familie,dar nu conteaza lumea important este ca e botezat.A fost mai greu pt mine ca a trebuit sa ma ocup de 2 copii si de cel al nasilor.Cristian nu a avut rabdare deloc,de fapt el nu are niciodata.Dati-mi si mie ideei ca sa-i gasesc preocupari caci tare se plictiseste si nu-i place mai nimic.Inca nu prea se vade gradi caci tot cam asa e cu micile rautati.A inceput sa inteleaga putin germana si e cam confuz,poate ca, asta e cauza la ciupituri,muscaturi etc.Cu mersul pe varfuri tot asa e,au mai trecut inca 3 luni de asteptare si nu se vede nimic.Ii face din nou programare si daca nici de data asta nu face nimic,incerc alt medic ortoped.I-am cumparar o pereche de adidasi si in 8 ore ia gaurit de aproape i-a iesit degetul afara.Cred ca gelozia asta cu fratisu la inrait,nu stiu cum sa-i apropii.Voi mamicutelor cum ati rezolvat problema asta intre frati ca eu nu mai stiu cum sa fac.Cand il vede pe Gabriel ca suge ii scoate sanul din gurita si ii spune ca NU si incearca sa-l dea la o parte,desi cu o mana sunt pe el si una pe bebe.Ce sa va mai zic cu mancarea,numai vrea nimic de mancare,dar acum nici eu nu il mai rog si ma inchin in fata lui doar doar de o manca.Educatoare spune ca mananca la gradi,asa ca de 2 zile l-am intrebat daca mananca si a zis ca nu,atunci nu l-am mai intrebat si la vreo 2 ore eram pe strada cand aud dula luni de zile "Mami mie foame" tipa cat il tinea gura,noroc ca nemtii nu inteleg.Nu imi venea sa cred ca aud asa ceva.L-am rasfatat prea mult nu am stiut cum sa fac cu el,caci a venit tare greu...10 ani de chinuri si am ajuns sa ma plang de el ca nu stiu cum sa-l cresc,ca nu sunt o mama buna de copilul meu se comporta asa cu toata lumea ii musca si zgarie chiar si pe educatoare,ca nu mai am chiar pe nimeni decat prieteni,Taicamiu cand am fost in Romania nu a vrut nici macar sa stea 2 ore cu Cristian,mi-a zis ca asa i-am dat eu educatie,de parca eu l-as fi invatat special sa muste si il deranja orice facea Cristian chiar daca trantea si usa si m-am certat cu taicamiu caci i-am luat apararea lui Cristian,caci e copil si ca el nu are cum sa stie(i-am reprosat si eu) caci el ma crescut de la 8 ani si jumatete si zicea ca numai maicamea e de vina ca sunt rea....Offffff v-am obosit cu problemele mele si voi saracutele le aveti destul pe ale voaste, dar nu aveam la cine sa cer si eu un sfat caci din 3 mame nu am nici una, desi 2 sunt in viata......prima si a 3a caci a doua m-a crescut si s-a dus in ceruri si m-a lasat singura pe lumeVa pupic dulce si va multumesc ca existati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Tot eu, uitai ceva...

Teddy la multi ani sotului tau drag si iubit, sa-ti traiasca si sa te iubeasca mult si bine! Si socrilor, am inteles bine, da? Cam tarziu, dar mai bine mai tarziu decat deloc. Am citit in fuga de betejeala Alyssei, of, nu vreau sa stiu ce va asteapta, tinand cont ca a inceput in prima saptamana a lui septembrie a rezistat mult pana la bolesnita, de-acolo a cules-o? Sanatate multa!

Simona of, ce cadou ai de ziua ta, daca simti nevoia sa te exteriorizezi eu as spune s-o faci, chiar si aici, ne intristezi e adevarat, dar poate o vorba buna gasim sa te sustinem. Sanatate multa!

Lili exact la asta ma gandeam, la diferenta intre cresa si gradi, in general parintii se feresc cand aud de cresa desi ca mod de ingrijire am numai cuvinte de lauda pentru doamnele de acolo. Ma asteptam ca la gradi sa-i fie si mai bine, dar spun si eu ca tine - acomodare! Parc-au innebunit cu totii, numai la bani se gandesc, inteleg sa imi aduc contributia financiara la ceva care ii este chiar util si folositor copilului, dar nu ma lua cu aberatii gen aparat foto ca "sa surprindem momentele". Ce e de-a dreptul aiurea e ca sunt foarte multi parinti care scot cu atata usurinta bani fara sa se gandeasca o clipa daca se impune, ba mai propun chiar ei strangerea de fonduri "ca sa fie acolo". In fine, cum mai merge burtica, creste, creste? Mai e un picut de tot, cate saptamani ai? Si Bianca e dezamagita ca inca n-au pictat, inca n-a colorat, inca n-a modelat din plastelina, doar canta (mi-a laudat-o directoarea ce frumos canta si ce multe cantecele stie, contributia cresei, din nou) si se joaca. De Oana ce stii?

Cornelia dupamasa mi-e cel mai usor sa merg la gradi as sari peste dimineata daca s-ar putea, eu de abia astept momentul sa merg s-o iau, cu 1 ora inainte ma tot foiesc in birou si sunt numa cu ochii pe ceas, ca astept sa ajung la ea (e foarte aproape de servici) sa-mi povesteasca. Unde ai pus pozele de la Disney, ca la prima pauza vreau sa le vizionez.

Daniela imi place ca tu te-ai imbarbatat pentru ce-a fost mai rau cu gradinita si cand colo ai o fetita exemplu de adaptare...mai ai batistele alea ?

Pisicule ma gandeam eu ca-i prematur, dar se face el voinicut, nu, ca doar e minibarbatel, cred ca de abia astepti sa-l tii acasa in brate, cand ii da drumul? Cum a reactionat Olivia cand te-a vazut fara bebe venind acasa? Asteptam poze. Sa va faceti bine amandoi cat mai repede !

Laura sper ca maine nu-ti inchizi telefonul!

Andra nu mai ma socheaza si mira nimic in tara asta, pe bune ca nu ne mai facem bine ca natie, suntem atat de putrezi in gandire incat mie mi-au sperantele. Reclam-o! Pentru mine atitudinea ei de nesimtita ordinara nu face decat sa ma intarate sa-i iau si ce i-am dat plus bonus o reclamatie ca tot exista site-ul care ne face teoria chibritului cu mita si coruptia...macar sa vedem daca functioneaza, teoria e beton. Una peste bot merita ce-i ca ea.
Dar ma bucur ca, chestia s-a produs la sfarsit si nu v-a stricat evenimentul, iar lucru si mai bun ca n-a fost prezenta si soacra

Gata, ca ma-ntind ca raia si e tarziu...la cate mai am de facut.

Eli cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)

www.dropshots.com/elisibia2" target="_blank"> foto 1, , foto 2 ,
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Mamici

Imi cer scuze ca dau buzna in topicul vostru, cred ca multe dintre voi stiti deja despre Sonia, capsunica noastra de mai-iunie 2007. Daca nu, www.webshots.com/user/kay_al" target="_blank">aici o puteti vedea si aici puteti afla mai multe despre ea.

Am deschis un bazar pentru Sonia, pentru a mai strange cativa banuti, atat de necesari pentru urmatoarea operatie.
Aici este topicul dedicat bazarului, poate gasiti ceva ce va place.
De asemenea, daca aveti hainute (noi sau purtate, in stare buna) care nu va mai folosesc sau alte produse de care nu aveti nevoie si credeti ca ar folosi cuiva, va rog sa luati in considerare si varianta de a le dona pentru acest bazar.

Orice ajutor, oricat de mic, o aduce pe Sonia mai aproape de sansa ei la viata!

Multumesc mult de tot!

am copilutii si le dorim sa creasca mari, frumosi si sanatosi!

Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia / Bazar pentru Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Danelutza, asa si asa. Tuseste nasol, expectoreaza defapt, insa lasa ca ii trece... I-am dat un expectorant luat din RO. Astia de la gradi s-au uitat cam ciudat fiindca na, aici nu se da nimic. Cica daca-i face bine si are efect sa le zic si lor ca au nevoie.

Beatrice, mamic de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Cu intarziere si in mare fuga....

LA MULTI ANI NELIA!

LA MULTI ANI CUSCRU, SOT DE TDI!

LA MULTI ANI SOCRII DE TDI!

FELICITARI PISIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

La multi ani, Simona! Sa fii santoasa si sa ai mult noroc!

Nelia, La multi ani! Esti o mamica eroina si iti doresc multa putere in continuare, sa ramai mereu aceeasi mama devotata ca pana acum, dar sa-ti gasesti putin timp si pentru tine!

Laura, La multi ani!, multe zile senine si un dram de optimism iti doresc!

Iar sunt in urma cu cititul si raspunsurile mele ar parea tare aiurea. Am vazut toate pozele postate pana pe 17 septembrie, ca acolo m-am oprit cu cititul.

Androix-m-a apucat o revolta ingrozitoare cand am vazut ce povesteai despre socrii tai. Eu cred ca m-as fi certat ingrozitor cu ei. Cum este posibil asa ceva? O sa-l invete pe Filip foarte rau daca o tin tot asa.ESte clar ca ei il influenteaza si el simte ca daca plange ii atinge la punctul sensibil.

Aurasa-ai niste baietei tare drgalasi. Mor de pofta cand povestesti de gogosi.

Laura-nici la noi Mavala nu a functionat. Maya isi suge degetele si acum si mor de nervi cand o vad.

Gabitza-sa-ti traiasca micutul crestin. Este leit taticul lui.

Daniela-o frumusete scolarita ta. Si ii sta tare bine cu codite impletite.

monu-am gasit mesajul tau. Suntem relativ bine doar ca Maya are o tuse urata de vreo luna de zile si nu-i trece deloc. Acum face un fel de inhalatii acasa. Sa vedem cum merge. Succes sa nu va imbolnaviti si sa incepi si tu serviciul linistita.

OlgaT-ma gandesc mereu la tine si imi vine mereu sa-ti scriu pe Messenger. Dar cum nu raspunzi niciodata, m-am lasat pagubasa.

Vroiam sa va intreb daca ai vostri copii se joaca cu alti copii. Maya nu pare interesata decat de vecina noastra, mai mare cu vreo 4 ani decat ea. Este innebunita dupa aia. Dar copiii de varsta nu o intereseaza deloc. Chiar si la gradinita impresia mea este ca se joaca doar cu profesoarele, nu cu alti copii. Sincera sa fiu ma cam streseaza ca este asa. In rest s-a adaptat foarte bine la noua gradinita, ii place foarte mult, iar eu sunt de-a dreptul incantata de ce invata acolo.

Ma duc ca am niste dureri groaznice de spate. Nu v-am spus dar de cateva luni ma duc la chiropractor regulat si tot nu ma fac bine. Intr-o zi am ramas intepenita in masina si nu puteam efectiv sa inchid usa. Ramasesem cu ea deschisa cand m-am urcat si m-a apucat o durere crunta de nu puteam sa ma aplec sa o inchid. Si afara turna cu galeata, iar Maya urla in masina sa plecam odata.

Va pup si succes in continuare si adaptare usoara la gradinita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Laura, inca o data la multi ani!

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

La multi ani, Laura !
Sa fii fericita, sa-ti dea Dumnezeu multa sanatate,
sa fii mereu optimista, sa ai multe bucurii de la fetele tale,
sa ai o zi minunata alaturi de cei dragi !

Daniela, mami de capsunica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Elvetia in miniatura

Mergi la inceput