Copiluti de mai-iunie 2005 (85)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Danelutza, apelez la rabdarea ta daca se poate. Te poti duce la o farmacie sa intrebi daca exista un vaccin de imunitate numit peroglobin?
noua asa ne-a zis dr ca se cheama
dar la un search rapid pe net nu am gasit nik,. sau daca stie cum se numeste corect? mii de multumiri.

edit- am cautat si am vazut ca se cheama beriglobin. voi aveti asa ceva acolo? CAT COSTA O FIOLA?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Monu intreb, dar miine-i tirziu ? O sa intreb si daca le pot lua, ca aici nu prea dau nimic fara reteta , oricum intii ma interesez daca este si cum se cheama. Daca este si nu-l da fara reteta, vorbim cu fetele romance de aici, stiu ca este o tipa care lucreaza la un centru farmaceutic.

Cuscra sanatate multa tatalui tau . Stiu cum e, mai ales ca la mine stau rau amindoi parintii.

Cornelia eu spun sa-l trimiti pe Stefan la mine, poate-i da Isabella ceva din entuziasmul ei.

Beatrice cum se mai simte Pifosul, i-a trecut influenta ? La capitolul miscatori prin par, au rezolvat la gradinita, ca si aici a fost un caz, dar la scoala. Iar eu sint obsedata sa o controlez pe Isabella, dar cica sa mai astept noiembrie-decembrie, cica apar o data cu frigul .

Daniela, mami de capsunica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Elvetia in miniatura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Danelutza, saru mana. maine nu e tarziu deloc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Ciao!
Pisik, ce surpriza , s-a grabit mititelul...bine ai venit, Gabriel, sa cresti mare si sanatos!

Simona, imi pare foarte rau pentru tatal tau, nu stiu ce probleme are dar sper sa se faca bine sau macar sa-i usureze suferinta.

Noi suntem ok, Aly inca are febra dar am revenit la picaturile homeopate si nu-i mai creste asa de mult, e in conditii bune. Eu m-am trezit cu o durere crunta de gat si de cap, ma mai bazaie si falca cu maseaua buclucasa si sunt kioara de somn ca am pazit atomika pana spre dimineata...tati e racit si el iar de maine pleaca musai in delegatie.

Revin mai tarziu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Cum spuneti si voi poate era mai bine sa vorbesc cu ei inainte ce pretentii au. Sincer, nu am crezut ca sunt atat de mari pentru o masa de cateva ore unde nu s-au servit decat 2 feluri de mancare+tort. Ce a fost a fost, din pacate la noi in tara asa e la moda sa te porti!
Pisik, sa-ti traiasca flacaul! Sa va bucurati de el cat mai repede acasa!
Fetele saru mana de vizionarea pozelor si de cuvintele frumoase adresate!

Andra, mami de Horia Andrei si Dragos Alexandru
I-AM TAIAT MOTZUL LUI HORICA
Nasterea Micului Print, Horia Andrei

Mergi la inceput

Aaaaa, si Horica a luat de pe tava telefonul, iconita si floarea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

andutzy- acum am citit ce ai scris referitor la restaurant. Au tupeu si probabil pe asta a mizat ,, d na,, de te a apostrofat asa in fata chelnerului.

Ai inca un baiat mare, sa-ti traiasca!

simona- cu scuzele de rigoare iti doresc si tie un calduros la multi ani cu sanatate!iar tatalui tau zile frumoase si senine alaturi de cei dragi.

Mergi la inceput

Mercedes, ai cuvantul meu ca daca puneau altfel problema, le lasam cat au vrut ei. Dar asa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

De fapt, eu vroiam sa o felicit pe Pisik, dar m-am ramolit de tot.

Felicitari Pisik, sa va traiasca si voi pe langa el si sa fiti fericiti!

Lili, multumesc! Danelutza, nu cred ca se ia asa usor entuziasmul de Stefan .

Cornelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Buna dimineata, de data asta la un virtual de sampanie! Multumesc mult de tot, dragi prietene, atit de bine mi-au prins de dimineata urarile voastre!!! Am vrut sa intru si aseara, am citit la Sezatoare si am postat un mesaj acolo si, la un moment dat, am pus capul pe birou... cica numai un pic si m-am trezit peste vreo doua ore, intepenita si asta pentru ca plingea Lisandru! Mi se mai intimpla asta cind lucram noptile la manuale, la editura... va dati seama ce obosita sint! Si culmea este ca am visat ca va scriu voua, va spun si mesajul daca vreti...

La noi sint zilele tare pline, si frumoase, desi nu chiar toate... Aseara, dupa o zi frumoasa, cu parc, cumparaturi, activitati, mincat impreuna, am zis hai sa facem si citeva pagini din culegere, ca sa fim multumiti ca nu a trecut ziua degeaba. Mai cu forta, ca altfel nu se poate la noi, se aseaza fata mea la biroul ei si incepem... Nu stiu ce nu a inteles ea, nu stiu ce nu am inteles eu... raspunde, comenteaza, eu m-am enervat... cert este ca cele citeva pagini de culegere s-au transformat in citeva zeci de minute de cearta, de explicatii... nu stiu, zau, cum sa o iau pe Agata. Am ajuns la concluzia ca am nevoie de ajutor in relatia cu ea! Si pe bune ca nu eram obosita sau nervoasa, trebuie sa sap aici mai mult, sa prind momentul in care scapam lucrurile de sub control. Incepind de astazi schimb tactica cu ea, mi-am promis ieri ca daca nu le face, nu le face, ii inchid caietele la primul comentariu si o trimit la scoala cu ele nefacute si cu biletel pentru invatatoare. Oare am puterea sa fac asta!?!

Na, ca voiam si eu sa raspund la fiecare, am zis ca am timp, ca doar e ziua mea, dar nu mai pot raspunde acum, ca s-a trezit Lisandru... poate la noapte, dupa ce vin de la curs, ca pina atunci sint in priza.

Pisicuto, numai la tine ma opresc, ca te felicit si sa-i urez bun venit lui Gabriel si tie refacere usoara. Sper ca e totul bine cu voi, asteptam sa ne povestesti cum a fost, cum a reactionat Olivia, sa vedem poze...

Simona, sanatate multa tatalui tau!

CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU

Starile sufletesti care par a nu avea nici un motiv, au motivele cele mai adinci. (Blaga)

Mergi la inceput