Copiluti de mai-iunie 2005 (85)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

La multi ani, Nelia !
Sa fii sanatoasa, fericita alaturi de copilasii tai si de sot, sa ai o zi minunata
si sa sarbatoresti asa cum iti doresti !

Daniela, mami de capsunica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Elvetia in miniatura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Buna dimineata...

Laura sa stapinesti sanatoasa achizitia si sa te tina multi ani. Sa stii ca si eu la aerobic ma duc, tot ca sa fug de acasa, sper sa nu fug prea repede si sa ma impiedic

Pisik sa va traiasca ingerasul, refacere rapida tie, iar bebe sa ia cit mai repede in greutate ca sa mergeti acasa.

Teddy sanatate Alyssei, eu am pus-o repejor de picioare pe domnisoara, numai ca acum sintem raciti eu si tat'su .

Andra aici n-am auzit sa trebuiasca sa lasi bani si mai ales asa multi, iti aduce frumos restul pina la ultimul cent, apoi lasi cit te lasa sufletelul. Sa va traiasca motatul, important e ca v-ati simtit bine pe tot parcursul petrecerii.

Mai fetelor, pustoaica mea s-a trezit la ora 6.30 , cica a facut nanita si vrea la gradinita . Aseara am culcat-o la ora 22, de obicei o culc la 21, cu speranta ca o voi trezi eu la 8 fara un sfert, dar am gresit , in loc sa se trezeasca la 7.30 ca de obicei, a preferat sa-mi dea desteptarea cu noaptea-n cap. Sper sa fie asa entuziasmata si cind o merge la scoala, nu sa mearga obligata. Aaa, simbata seara a certat-o tat'su ca nu vroia sa manince, cica sa-i dea mami, i-a spus scurt sa se duca in camera la ea, la care Isabella "mami, voglio la gadinita" , acolo nu o cearta nimeni
Gata, dispar sa mai darim cite ceva, la propriu

Daniela, mami de capsunica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Elvetia in miniatura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Nelia Sa fii sanatoasa si iubita!

Pisik, felicitari pentru puiut. Sa fie sanatos si sa creasca mare. Asteptam poze.

Beatrice, mamic de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Danelutza, ce dulce e Isa!

Ada, spre rusinea mea am uitat sa le pozez si de dim mi s-a zis sa le duc inapoi la gradi. in mapa era manutza fetitei decupata si lipita pe o foaie ca o felicitare (evident edu a facut-o dar bb a stat la luat tiparul :))))) 3 coli colorate (am recunoscut stilul drei) si o foaie cu contur floarde si umplua cu plastilina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

La multi ani Nelia sa ai o viata minunata alturi de familia ta.

pisik- felicitari pt bebe gabriel si desigur si pentru tine. Adaptare usoara.

laura- iti doresc multa sanatate alturi de familia ta.

tdi- la multi ani socrilor!

Ma ma la noi de ieri nu mai ploua dar e un frig.... Au fost si zilele orasului pe ploaie nu ne am incumetat sa iesim afara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

monu- felicitari pt greutatea acumulata de la gradi dar daca mai doresti iti dau de la bia mea .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

La multi ani pentru sotzer si socri de TDI!
La multi ani Simona!
La multi ani Nelia!

Andutzy, sa creaca mare si sanatos motzatul!

“If you want to feel rich, just count the things you have that money can’t buy”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_filipas spune:

Buna dimineatza

LA MULTI ANI!Nelia.Multa sanatate, fericire si noroc.

Pisik, sa va traiasca baietelul si sa fie sanatos.

Tdi, cum sunteti? Multa sanatate Alyssei.

Laura sa stapaniti sanatosi noul frigider.Am ramas interzisa la faza cu" pierdem timpul sa-i punem babetica".....pai cum adica?Sau fiecare operatiune e cronometrata?

Andutzy frumoase pozele de la motz. Tu arati foarte bine.Ce a ales Horia?

Cuscra, multumesc de intentie.Tata e .......grav, grav.Nu vreau sa stric atmosfera de aici.

Vroiam sa mai scriu ceva dar m-a lasat memoria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

La multi ani Simona! La multi ani Nelia! La multi ani pentru sotului si socrilor, Tdi!

Lili, eu nu stiu cum mai rezist sa nu ma duc sa il iau pe Stefan . Mi-am pus acum sperante in educatoarea cealalta si sper sa fie un pic mai bine. Azi l-am dat jos si din masina cu forta .

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada_74 spune:

La multi ani Nelia! Sa fii sanatoasa si fericita, sa ai parte de tot ce iti doresti in viata!

Andra, sa iti traiasca motatul! Ce a ales pana la urma de pe tava? Ca din poze nu mi-am dat seama.

Cornelia, sa stii ca atunci cand l-am lasat pe Sergiu (pe la 8.45), Stefan era pe jos, impreuna cu alti copii, si avea niste jucarii in fata. Si nu plangea.

Lili

Mergi la inceput