Copiluti de mai-iunie 2005 (85)
Raspunsuri - Pagina 13
andutzy spune:
Nelia! Sa ai parte de sanatate , iubire si satisfactii de la toti cei dragi!
Andra, mami de
Horia Andrei si
Dragos Alexandru
I-AM TAIAT MOTZUL LUI HORICA![]()
Nasterea Micului Print, Horia Andrei
loreen spune:
Nelia
La multi ani
... sa -ti implinesti toate visele , sa traiesti clipa si momentul precum copii . acum si aici ... sa ai o petrecere frumoasa ...
Laura cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
loreen spune:
Andra imi cer scuze pentru confuzie ... cum m-am uitat eu asa mi s-a parut ca-i ea ... dar ca nu a fost , daca e bine , atunci foarte bine ca si-a facut prezenta prin absenta...
cat priveste bacsisul ... stiu ca afara se practica 10% din consumatie, dar trecut direct pe nota ca si serviciu si pe langa asta nu mai lasi nimic ... acuma ca romanii nostrii sunt neam de spagari asta nu mai stiu ... eu la ambele botzuri am platit ospatarii inainte ca la si restul nu mai era treaba mea
Laura cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
Tdi spune:
La multi ani, NELIA!
Va multumim din suflet pentru urari! Din pacate am sarbatorit cam aiurea pentru ca Alyssa s-a imbolnavit din nou, i-a venit din senin febra mare (39.4) si nu ne-a mai trebuit nimic la nimeni.
Andutzy, sa va traiasca micul motzat!
Faza cu ciubucul mi se pare o magarie, e nesimtire curata.....iote aici, in tara mafiei cica, ti se da restul pana la ultimul cent peste tot iar daca iti trece prin cap sa lasi ceva ciubuc se uita lumea la tine ca la ozn-uri (ma rog, sa nu fie cumva chelneru' vreun romanas de-al nostru ca atunci se schimba datele problemei
).
Beatrice, ti-am admirat creatiile! Copacel am primit si eu, era facut cu ametiste dar made in China rau de tot, cu trunchi de plastic ieftin ca nici nu statea in picioare, pacat de pietre...ai tai sunt super ca-i faci pe lemn!
Nelia, succes la invatat! Astept sa vad covorul nou si nu numai
...ai pus poze recente pe undeva? Cum sarbatoriti azi?
Elisor, imi pare rau ca ai avut experiente neplacute cu minunatul sistem de invatamant romanesc...uite inca un motiv pentru care m-as pupa singura de felicitari c-am plecat de pe plaiurile mioritice!![]()
Loreen, sa-ti fie de bine noua achizitie!...la frigider ma refer...io am ditai magaoaia si de cate ori tre sa-l spal ma bate gandul sa-mi iau altul nou ca termin mai repede
.
Ma duc sa stau cu piticutza mea ca iar are febra,
si
.
pisik 4ever spune:
Gabriel a sosit pe 17 septembrie la 34 saptamani si 5 zile.
Acum am ajuns acasa dupa a doua cezariana - puiul e bine dar este la sectia de prematuri deoarece nu este in stare sa pape singur. Acum este la phototerapie (pentru totii prema ca sa evite bilirubina - pielea galbena care atinge culmea intre 3-5 zile dupa nastere - si sta acolo cele trei zile - adica in incubator la lumina si primeste lapte prin tubulet.)
L-am tinut in brate de cateva ori cand a primit papica - m-am topit toata ca e dulce foc si mititel de tot 2.300 kg - 47 cm.
Dupa ce termina phototerapia o sa fie evaluat si o sa avem mai multe vesti. Eu am deja laptic si il pun la sticlute si il duc sa il pape.![]()
... si
albastricile lui mami 08.05.05
gabitzam spune:
Pisik, felicitari multe pentru micutul Gabriel ! Sa fie sanatos, sa se faca mare si voinicutz, sa ia in greutate si sa pape bine si sa mergeti acasa curand! Si tu sa te refaci repede si bine dupa cezariana! Dar ce a fost asa grabit? Ce bine ca ai laptic sa pape puiul de la tine.
Nelia, la multi ani !
Sa ai parte doar de zile bune si fericire impreuna cu toata familia ta mare si frumoasa! Si sa fiti cu totii sanatosi!
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
gabitzam spune:
Laura, sunt faine cumparaturile. Body-urile cu8 maneca scurta le-am luat pentru la primavara, iar salopetele parca sunt inca putin mari, i le dau peste vreo luna. Arata bine calitativ.
Andrei s-a distrat cu trenuletul Thomas, e foarte haios. Iar cu maimuta celui mic m-am distrat eu. Azi bagam comanda nr. 2 ![]()
Asa in viteza ne-am vazut si cu Monu ieri, la Ikea. Arata de nu se poate cu culoarea si tunsoarea de acum ![]()
Am ajuns si eu in sfarsit la Ikea cu ocazia asta, ca stau acolo in buza lor si n-am calcat pragul niciodata. Frumusel, dar n-am cumparat nimic deocamdata.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
loreen spune:
Buna dimineata ...
La mine clar nu-i buna, dar sper sa-mi revin ... n-am putut dormi azi-noapte mai devreme de 2 si m-am delectat cu filmul de la protv cu manelisti ... iar acuma sunt intr-o stare de prostitutie totala ... Delia abia a vrut sa se trezeasca .
Evident ca la gradinita a inceput iarasi saptamana cu brio ... le-am dat babetica mofturi ... auzi la aia " pai doamna daca mai stam sa le punem si babetica pierdem timpul" ... sunt efectiv total deplasate ... o intreb si pe asistenta daca dpdv medical e interzisa in gradinita si s-a uitat aia la mine cum m-am uitat eu la educatoare ... evident maine am sedinta ...
Pisik sa va traiasca micutul Gabriel sa fie sanatos si voinic
Gabitza hai ca mi-ai dat curaj si speranta ...
Tdi o luati de la capat cu bolesnitele?! ce-i drept chelnerii nu iau la voi ,dar este bine stipulat bacsisul in nota asa ca ar fi culmea sa mai ceara ...
Si eu zburd de fericire ca am scapat de spalat frigiderul dar pana de sarbatori tot bag o tura de spalat ... asa ca fericirea unuia nou tine putin ... si unde mai pui ca de inox nu ca facea alergie la alea albe, dar nu aveau si chiar ma doar fix acolo acuma cand nu am de nici unul ... o sa injur de maine inoxul
Laura cu
BIANCA si
DELIA
monu spune:
Ola,
Nelia, la multi ani si sa te bucuri de o viata frumoasa alaturi de sot si copilasi.
Pisik, sa va traiasca baietelul si sa se faca mare si sanatos. Abia astept sa ad poze cu bebita.
Tdi, cu scuze la multi ani sarbatoritilor (socrii) si multa sanatate Alyssiei.
Andra , sa va traiasca micul crestin. acu ma bag la vizionare. cu plata chelnerilor noi am avut alt sistem de la inceput. Suma fixa de la bun inceput. de ex al cununia civila fiecare chelner (au fost 2 sau 3) au avut 2 mil fiecare. La botez nu mai stiu dar sotul a dat o suma fixa nu un procent din costuri.
Gabitza, ma bucur tare mutl ca ne-am vazut pe fuga la Ikea. Imi cer scuze ca am stat asa putin si la distanta dar mi-a fost frica sa nu ii dam muci la bb (care este un dolofanel asa de dulce! si cand rade e de milioane!) si ne si grabeam sa ajungem la spital la medic. Am desfacut si eu pachetele si vreau sa spun ca sunt foarte incantata de hainute. Mai ales de setul de rochite din 3 bucati (dres, bluza si rochita) mi se par o investitie f buna. si mi-au placut tare mutl si niste colanti de copilasi. sau cum s-or chema. pantaloni strech. super utili la tavaleala.
Loreen, sa folositi mult timp si in stare buna noul frigider :). regrete pentru mancarea deteriorata.
ma duc la smotru ca mai stau pe acasa doar sapt asta.si asa sunt chioara de somn ca alex mi-a tusit toata noaptea. dar asa am dus-o la gradi pentru ca dr a zis ca nu are rosu in gat, nu are febra, nu e pe antibiotic. doar plimba mucii aia nenorociti.
edit - era sa uit cel mai important lucru. dupa o sapt de gradi am cantarit copilul. sttiti cat are dupa o sapt? 14.500!!!!! de la 13.700. pentru noi este un mare pas inainte.
Ada_74 spune:
Neata
Pisik, felicitari pentru noul membru al familiei! Sa fie sanatos si sa va bucurati de el!
Pana la urma ai vrut sa mi-o iei inainte si de data asta
. Ce s-a intamplat, au fost ceva probleme sau doar a hotarat Gabriel ca vrea sa va cunoasca mai repede?
Elisor, iti impartasesc nemultumirile vizavi de gradinita, mai ales ca am drept comparatie cresa, unde copiii au fost f bine ingrijiti, colaboram bine cu doamnele, si a avut si o educatoare extraordinara. Dar incerc sa ma consolez cu gandul ca e o perioada de acomodare acum si ca totul o sa intre in normal intr-o saptamana-doua. Daca nu, mi-am propus sa gasesc si alte mamici nemultumite (Cornelia e deja
) si sa convocam o sedinta in care sa vorbim si altceva decat despre bani.
Eu l-am intrebat in fiecare zi pe Sergiu ce a facut la gradinita, si invariabil imi raspunde ca doar s-au jucat. "Ce facea doamna cand va jucati voi?" "Statea pe scaun"; "Ce a vorbit azi doamna cu tine?""Mi-a spus sa strang jucariile". O fi acomodare si pentru educatoare, dar ar trebui sa interactioneze cu copiii si sa incerce sa-i cunoasca, ca doar nu ii 'citeste' doar uitandu-se la ei.
Hai ca mi-am varsat of-ul
.
blondinei.
Monu, ma roade curiozitatea, ce avea Antonia in mapa de lucrari? ![]()
Teddy, nu scapi bine de una, dai de alta
. Cum se simte acum Alyssa?
Lili