Copiluti de mai-iunie 2005 (85)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simona_filipas spune:

Neatza

Tdi, LA MULTI ANI sotzului si socrilor tai. Multa sanatate, fericire si tot ce-i mai bun pe lume.

Multumesc frumos pentru urari.Ziua de nastere "am sarbatorit-o" la servici, mai mult din obligatie.Acasa n-am invitat pe nimeni pentru ca nu-mi arde de distractii .Nici la servici nu m-as fi agitat, dar deh.....asa se obisnuieste si nu pot face opinie separata de restul turmei.

Laura, offff , imi pare tare rau

Cuscra, multumesc pentru cafea.Tare buna a fost

Nelia, bafta la examene.

Ma duc sa tricotez ceva de ingurgitat ca acum incepe sa urle baietii de foame.
Duminica placuta va dorim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_filipas spune:

yoiiiiiiiii, acum vad si eu ce agramatical am scris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Hmmm, nu prea a avut efect cafeaua mea, sa va mai servesc cu una sau ma las pagubasa

Laura imi pare rau ca ai ramas fara frigider, sa inteleg ca o sa-ti ia cadou sotul, altul nou ?

Cuscra dar de ce esti suparata si spui ca nu-ti arde de distractii ? uite aici un pupic de la noruca, ca sa-ti revina zimbetul

Restul, sinteti cam lipsa la apel, ati plecat la mare ?

Daniela, mami de capsunica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Elvetia in miniatura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Simona, La multi ani si din partea mea. Sa fii sanatoasa si tot ce-ti doresti sa ti se realizeze.

Teddy, la multi ani sotului.

Noi ieri am fost plecati mai toata ziua. Dimineata eu la serviciu, apoi am plecat de-acasa si in jur de 5-6 seara ne-am intors. Am mesterit cate ceva si a trecut ziua. Asa de repede trece de numa...

ceva nou:

http://img701.mytextgraphics.com/photolava/2008/09/21/img8373-4bxuvez01.jpeg

http://img107.mytextgraphics.com/photolava/2008/09/21/perleverzicalcedon-4bxuwr6lc.jpeg

http://img702.mytextgraphics.com/photolava/2008/09/21/img8405-4bxux1enl.jpeg

si fac si pomi cu pietre pentru cine vrea:

http://img801.mytextgraphics.com/photolava/2008/09/21/img8322-fldw6js7.jpeg

Beatrice, mamic de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

hello!
Noi ieri i-am taiat motzul lui Horia cu petrecerea de rigoare. Azi am fost tare molesiti, pe mine m-a luat si o raceala si sunt tare pleostita... O sa incarc pozele si o sa va povestesc din aventurile zilei de ieri ori dupa ce adorm copiii, ori daca nu, poate pe maine...
Va pup!
La multi ani , SIMONA!
La multi ani, Dl TDI!

Andra, mami de Horia Andrei si Dragos Alexandru
POZE AUGUST 2008 cu Dragos, Horia si noi...
Nasterea Micului Print, Horia Andrei

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Andra tare tare frumoase pozele ... am remarcat calitatea lor ...Horia seamana mult cu sotul tau , dar parca asemanarea nu este asa izbitoare ca in cazul tau cu D ... oricum ai niste copii tare frumosi iar tu arati foarte bine ... evident ca am remarcat-o si pe bunica ...

Beatrice iti ies asa niste frumuseti din maini ... cred ca ai nevoie de multa rabdare sa faci asa ceva...

Gabitza cum au fost "cumparaturile"?!

Daniela pregateste tot echipamentul ca si eu merg marti ... macar sa fug de-acasa ca la cat le am eu cu gimnastica...

Eu am rezolvat in mod foarte practic problema frigiderului ... am fost si am luat altul ... same brand ca deh simt nevoia, odata cu varsta, de putin sado maso ... mai tare ma bucur ca mi-l iau ei pe ala vechi ca nu stiam ce sa fac cu el ...

Laura cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Laura, te referi la soacra-mea???? Ca nu a fost acolo...O sa pun eu neste explicatii la pozele alea, oricum au fost doar bunica si stra-bunica din partea mea...(nu ca as fi simtit lipsa celorlalti). Oricum, pana pun explicatiile pe webshots cea cu camasa mov si cu okelari este mama mea si cea cu rochie cu forme geometrice maro este bunica mea.
Calitatea pozelor este multumita vecinului nostru care este fotograf si ne-a facut cadou de ziua lui Horia acest set de poze...tot cel care le-a facut si setul de poze de asta iarna.

Mergi la inceput

He he, am mai dat o scanare prin poze si mi-am dat seama ca ai confundat-o pe soacra-mea cu sora bunicii mele(tanti roscata cu rochia verde)

Mergi la inceput

Hai ca daca bantui singurica pe aici sa va povestesc despre petrecerea noastra sa aveti maine ce citi la cafea

Am facut la Etiquette, aproape de noi, nu am avut decat 23 de invitati, petrecere ce a tinut vreo 4-5 ore(cu tot cu achitarea mesii). Ne-au servit 2 fete, multumitor, la momentul achitarii am lasat in plus fata de nota de plata 130 ron (asta insemna aproape 9% din consumatie) si am rugat sa ne faca factura. Nici o problema, dar ma cheama sefa de sala in birou ca sa-i dau mai multe date(desi chiar eram mirata ca ii scrisesem toate datele de care avea nevoie). Can de fapt de ce credeti ca ma chema????... Ma astepta cu o falca in cer si cu una in pamant ca "ce ne-a nemultumit atat de tare la servirea lor de le-am lasat copiilor(ospatarilor) asa spaga mica????" Am zis ca mi se face rau...in primul rand ca era si ospatarita de fata(deci m-a facut de 2 bani in fata ei) si plus ca nu ma asteptam la asa ceva in veci de la un restaurant cu pretentii cum il consideram eu. Continua sefa" eu tin minte ca v-am zis de cand ati facut rezervarea ca masa e masa si 10% se adauga pentru ospatari". Am iesit din birou cu scuza sa ma consult cu sotul, care si el a ramas blocat initial de faza. Am plecat si nu le-am mai dat nimic in plus, numai ca sa-i ofticam. Puii mei...asta chiar nu se face, cu atat mai mult cu cat le-am lasat zic eu destul de bine avand in vedere ca am avut o masa de scurta durata si fara multe feluri de mancare...de inca cei 70 roni pe care ii pretindeau le mai pot lua ceva la copii...

Mai fetelor, sincer acum, este lege sa lasi 10% SPAGA????? E o crima sa lasi numai 9 % si sa ti se strige asta in urma ta?????

In rest, petrecerea a fost frumoasa, copiii cumintei, nasica gravidutza, soacra absenta(ca s-au cam racit relatiile si ce rau imi pare) si amintirile vor ramane frumoase, dar finalul stirbit de magaria celor de la local...

I-AM TAIAT MOTZUL LUI HORICA

Mergi la inceput