Copiluti de mai-iunie 2005 (85)
Raspunsuri - Pagina 11
Tdi spune:
Ciao fetele! Scuze ca nu raspund separat la toate insa am probleme cu netul si merge ff greu. Voiam sa va spun ca suntem ok, Alyssa ia un tratament homeopat si-i merge bine, n-a facut deloc febra si restul simptomelor sunt usoare; am luat si eu si sotul raceala de la ea dar supravietuim
. Maseaua mea pare ok, joi am avut niste dureri cumplite, jur ca daca aveam pistol in casa ma impuscam nu altceva, iau tratament antiinflamator si sunt bine, pot sa si mananc...ah, m-au sunat de la cabinet sa vada cum ma simt si au zis ca ma mai suna si luni
. Ieri a fost ziua sotzerului (49
) si si-a luat liber, am shoppinguit pantofi pentru pitika apoi ne-am dus la mare...a fost super!!!...mare linistita, soare, lume putina pe strazi, o gramada de magazine cu reduceri
...seara am mancat regeste la restaurant la sora-mea.
Ma duc la munca, trebuie sa construiesc un tort-surpriza pentru socri ca luna asta au implinit amandoi 80 de ani (de caciula!
) si maine ii sarbatorim, azi dupa-masa suntem invitati la ziua unui copilas si deseara la o cina...numa' in chefuri o tinem!
Va pupam pe toti, multa sanatate la bolnaviori, succes la dentist celor care au nevoie si week-end super la toata lumea!
gabitzam spune:
Teddy, sa-ti traiasca sotiorul multi ani fericiti impreuna cu voi. Si sanatate multa si la multi ani si socrilor ![]()
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
loreen spune:
Simona
iti doresc sa ai o zi tare frumoasa , sa fi sanatoasa si implinita ...si nu in ultimul rand "LA MULTI ANI " si petrecere frumoasa...
Tdi sa-ti traiasca si tie frumusete de italian si sa fie longeviv ca socrii tai, asta ca sa apucati ani multi impreuna ...
Eu am o o stare de tot angajamentul ... as vrea sa-mi plang putin de mila dar mi-e cam sila sa ma ascult...deseara cica tre sa dau de baut in contul zilei mele ... asta nu ca as avea cumva chef ... ziua mea pentru mine nu mai am motiv sa o serbez, cel putin deocamdata pentru ca coincide cu decesul tatalui ... dar m-am dus m-am depanusat si m-am vocsit ca macar sa nu-mi stric zilele de dimineatza cand ma vad in oglinda ..
Laura cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
Danelutza spune:
La multi ani, cuscra ! 
Sa traiesti, sa infloresti, sa fii sanatoasa, fericita, iubita
si sa-ti dea Dumnezeu tot ce-ti doresti !

Elvetia in miniatura
Danelutza spune:
Oana
n-am gasit mesaj. Multumesc de telefon si scuze ca eram ca luata din oala, pina m-am dezmeticit de foame, ca abia aparusem de la cumparaturi, am priceput ca vorbesc cu tine si colac peste pupaza se descarca si telefonul. 
Nu-ti fa probleme, mai este timp, inca nu a sosit iarna, cum vezi ceva frumos si la fel de grosut, faci o poza in magazin si mi-o trimiti, chiar daca e mai scumpa, ma rog nu exagerat
. Observi ca nu sint pretentioasa deloc
. Multumesc inca o data 
Laura sa-ti fie de bine depanusatul
, eu mi-am cumparat trening si tenisi pentru aerobic, abia astept pina marti
, sper sa nu-mi dispara entuziasmul dupa prima sedinta, ca oricum oasele au inceput sa ma doara
.
Teddy sa-ti traiasca sotiorul, sa fiti fericiti multi, multi ani inainte, macar pina la 80 ca socrii tai. ![]()
Fran noua nu ne dau desenele acasa, doar uniforma care e plina de toate culorile, culori adevarate care nu prea au sanse sa dispara. Vad ca acum era colorata in rosu si alb, le-am pus la muiat cu Vanish, cica numai asta e puternic si scoatele petele.
ChrisDun probabil unde era inainte o loveau copii, de asta e bucuroasa ca nu a batut-o nici unul.
Gata, dispar prin bucatareala ![]()

Elvetia in miniatura
Danelutza spune:
Oana pai atunci cind mai avem de comunicat o facem pe adresa de yahoo, sau pe mess, ca acolo nu pot controla nik
. Fruntea sus
, de fapt vazusem ieri ca ai scris un mesaj in jurul ore 17, am tot intrat, dar nu aparea mesajul tau 

Elvetia in miniatura
nelia spune:
La multi ani, Simona!
La multi ani, sot si socri de Tdi!
Nu-mi aduceti aminte citi ani fac si eu luni, ca ma pun pe un bocit si nu ma mai opresc pina la 80!
Asa ca, de suparare, am vopsit baia intr-un verdeeee... de ti se strepezesc dintii cind intri. Sotul zimbeste verde de fiecare data cind intra...![]()
Timp de forum nu prea mai am, sintem tare ocupati, eu am deja primul examen saptamina viitoare si nu am citit nimic. Nu asta e problema, ca mai am o saptamina, dar nu mai am tragere de inima... sper ca nu o las balta, ca ar fi pacat. De fapt, nu am incotro, ca daca o las balta, imi taie bursa si mi-am luat covor si nu numai si trebuie sa-mi achit datoriile... asa ca trebuie sa continui.![]()
Sanatate multa la bolnaviori si acomodare usoara micutilor care au inceput gradinita. Weekend placut!
CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU
onixone spune:
da Daneluta ma modereaza, ce sa ii faci.scriu la 8 dimineata si apare la 14:00.Asta se numeste tempereaza cred
Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR
www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex
Danelutza spune:

...desteptareaaaa 
Va las o cafeluta calda, poate revine cheful de scris ![]()

Va doresc o duminica minunata !

Elvetia in miniatura
loreen spune:
Neatza...
Daniela sunt depteapta de mult ca-mi exerzes arsenalul de injuraturi la adresa sortii ... mi s-a stricat frigiderul cu tot cu mancarea din el si materia prima pentru cea de saptamana viitoare ... si ma intreb acuma in prostia mea io ce fac?!
Laura cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"