Copiluti de mai-iunie 2005 (85)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Azi cand am fost dupa fete am primit mapa de lucrari de la gradinita. ia ghiciti de la ce copil? de la Alexia? Nuuuu de la Antonia!!!

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Monu asta intareste ca cei din urma vor ficei dintai ... bravo ei

Laura cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fran spune:

Nu stiu ce se intampla, de cate ori ma loghez imi apare ca am un mesaj nou. Dar nu e nici unul in casuta.
Daca a trimis cineva dintre voi va rog mult mai incercati odata...
Vine cineva duminica la babyexpo? Avem in plan sa ajungem in jur de 10...
Si noi primim de la gradi la sfarsitul saptamanii ce au desenat/bricolat toata saptamana. Doar ca plansele de colorat sunt mult mai frumos colorate decat reuseste Iepu singura in mod normal. Ori e ea mult mai atenta, ori ii ajuta substantial. Ea zice ca le face singura, nu o ajuta "Dama"...
Biata femeie le-a zis la kinderi ca o cheama Ramona, dar pitika l-a auzit pe bunica'su zicandu-i "doamna" si de atunci o striga "dama"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onixone spune:

Danelutza...ti-am trimis un pm

Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR

www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Oana ai un PM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

'Neata!

Eu tot pe langa subiectul de discutie, ca de obicei.

Am intrat sa va zic ca acum sunt Little Einsteins pe TVR 1

@later edit: si sa va zic doua vorbe despre noi: am inceput gradi, la alte educatoare decat cele din vara. Primele cuvinte ale fetii, cand am intrebat-o cum a fost la gradi : "Nu m-a batut niciun copil"

Educatoarele sunt foarte dragute si au gria de copii, deja ieri m-a uimit gaza mea cand m-a intrebat: "Mami, vrei sa iti spun o poezie ?"
... Insa daca o rog eu sa imi povesteasca ce a facut la gradi nu spune. Asa. Am mai aflat ca au vazut in unele zile Tom si Jerry, in altele diapozitive (sau diafilme ?) cu Capra cu trei iezi; s-au jucat de-a doctorii... si cam atat am reusit sa scot de la ea

Sper sa fie bine si de-acum incolo. Ieri a fost sedinta cu parintii, si maica-mea a uitat sa ma anunte, asa ca nu s-a dus nimeni din partea Carinei .

Azi avem de gand sa mergem in Parcul Izvor, poate reusim sa vedem Capra cu Trei Iezi... La Babyexpo nici nu ma gandesc sa ajung, pentru ca 1. n-am cu ce sa ajung (exclus RATB-ul) si 2. ne-am facut plinul la soldurile de la Redoute .

Mi-e dor de voi, ma bucur taaaare mult ca a revenit Loreen, dar nu reusesc sa mai intru sa va citesc.

Week-end placut !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Simona, la multi ani fericiti!
Sa fii sanatoasa, sa fii fericita si implinita, impreuna cu sotul si cu Dragos sa aveti doar zile bune.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onixone spune:

La multi ani Simona!!!Sa fi sanatoasa si fericita.

E posibil sa vezi mesajul mai tarziu ca inca sunt tinuta sub observatie

Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR

www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

La multi ani, SIMONA!

Mergi la inceput