LMA!!! Bucurii de sept-oct 2006 (142)
Raspunsuri - Pagina 18
Crisnemes spune:
Lilina- nu esti singura care a suflat la fund la propriu eu cred ca zilnic - cand il schimb ii place sa-l pup pe fundic si sa vad daca nu e cumva rosu si il dau cu crema . Ii cam merge dimineata burtica si de aceea acum il verific mai des.
Sa stii ca si eu am retrait momentele de dinaintea nasterii acum cu Victor. De fapt mi se intampla si cand e ziua lui Dragos .
Cristina si Dragos (31.01.2004)+
Victor(19.09.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album
Monique_new spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lilina fetele, la noapte nasc ca si azi noapte am avut show, s-a trezit Vlad de vreo 3 ori, in urlete, nu am putut deloc sa-l calmam, mi-am dat seama intr-un final, il ustura fundul, si m-am apucat sa fac ceai de galbenele sa-l ung pe fund, plus crema de iritatii ....plus ca i-am suflat in fund LA PROPRIU, numai asa a adormit Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006) poze cum s-a nascut, site-ul |
Da ce ati patit soro de va ustura fundul????? Daca nasti la noapte sa-ti facem galerie.

POZE COSMI 1 ANISOR
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

lilina spune:
nu stiu soro ce-a patit !!! a mai fost iritat uneori, si se vedea mai urat ca acum, dar i-a trecut repede, acum CRED ca din cauza asta a urlat, cum ii suflam in dos si ii dadeam cu ceai si crema, se calma
Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul
Monique_new spune:
Cristina esti o norocoasa . Pe mine nu ma ajuta nimeni la treburile casnice.Nici nu stiu daca chiar as vrea....poate asa din cand in cand.
Vai dar ce va mai laudati mai fetelor.....v-au schimbat miciile bucurii nu-i asa. Eu eram rea de somn de exemplu. Sa nu-mi fi stricat mie programul de somn ca era jaleee. Acum...sunt la dispozitia printesei. Nu conteaza ca se frichineste de 7 ori pe noapte
....dimineata tb sa fiu fresh.
POZE COSMI 1 ANISOR

lilina spune:
daaa, pe mine nu stiu daca m-a schimbat copilu' in bine
speram si eu sa fiu ma RABDATOARE, oha, ma lasa nervii instant si ma abtin cu greu sa nu rabufnesc
moniq, vorbeam cu mada adineauri si mi l-a caracterizat f.bine pe Vlad "Fulgerul Vladone" 
Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul
Monique_new spune:
| citat din mesajul lui lilina nu stiu soro ce-a patit !!! a mai fost iritat uneori, si se vedea mai urat ca acum, dar i-a trecut repede, acum CRED ca din cauza asta a urlat, cum ii suflam in dos si ii dadeam cu ceai si crema, se calma Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006) poze cum s-a nascut, site-ul |
Pai cine nu s-ar fi calmat suflat in dos
.Lasand gluma la o parte ..s-a iritat asa fara nici o cauza sau cum. Cosmi nu a avut probleme cu iritatul la fund decat cand i-au iesit maselele. Avea kk mai acid si trebuia sa o schimb repede.POZE COSMI 1 ANISOR

Monique_new spune:
Lili pai daca Vlad e "fulgerica" Miru cum e
?
Mai eu sincer sunt mult mai rabdatoareeeeeee. Chiar imi spunea mama zilele trecute ca nu isi inchipuia ca voi avea atata rabdare cu Cosmi care nu sta locului o clipa doar o sti.
POZE COSMI 1 ANISOR

Roxana01 spune:
fetelor,
sa va fac o scurta recapitulare a primei sapt de crese:
- tuseste si ii curge nasul, asa ca nu mai doarme noapte de tuse;
- face pe ea, fara sa anunte si foarte des (mi-e ca are o raceala la burtica, tr sa-i fac analize la pipi)
- a inceput sa dea cu palma in oameni;
- ma ia toata ziua sa faca "tiiiii, tiiiiii" cu mine (adica facem trenuletul prin casa)
- nu mai vrea sa-i dau eu mancare, vrea sa manance singura;
- se sterge singura la fund dupa olitza si isi ridica singura (si prost) chilotii si pantalonii
si, apropo de tusit si mucioasi, ii spun sa puna mana la gura cand tuseste si ea si-o pune, in gura, dupa ce tuseste, asa ca isi face si mai rau, ca-i vine iar sa tuseasca.
plus ca, acum incerc s-o tin mai departe de victor. si sa vezi intr-o seara, inainte sa se culce, avea suzeta in gura si victor plangea in scoica. daria imi zicea" didi" si arata la victor, adica sa-i dau si lui suzeta sa nu mai planga. ok, ma duc la bucatarie sa iau suzeta si cand ma intorc, daria ii baga suzeta ei in gura lui victor!!! sa innebunesc, acum cand eu nu stiu cum sa nu intre in contact unul cu altul ca tuseste daria, victor al meu avea suzeta dariei, din gura dariei in a lui!
Monique, daca vrei, putem merge impreuna, vin eu sa va iau, ca stiu unde este locul de joaca pt ziua lui vladone. Lili, am mai fost acolo la o petrecere sapt trecuta, asa ca am www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?UV=310097296115_54445588713&collid=19502908113.87173588713.1222080031524&page=1&sort_order=0&navfolderid=0&folderid=0&ownerid=0" target="_blank">poze de la petrecere, ca un preambul la ce va fi maine. daria s-a simtit extraordinar de bine si sigur se va simti si maine. si nu-ti fa griji, deja tuseste foarte rar si am fost la medic, nu are nici rosu in gat, nici la plamani nu are nimic, doar ca a plans foarte tare toata sapt si are nasul infundat si se irita pe gat.
va pupam
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?UV=806562702573_79409688613&collid=19502908113.42874477613.1217933558383&page=1" target="_blank">Daria&Victoras, ingerii mei
Roxana, mamica fericita de Victor Andrei (23.06.2008) si Daria Elena (06.09.2006)
ramomar spune:
| citat din mesajul lui anangel_lexi Ramo, imi amintesc ca ziceai tu ca ai o fabrica de incaltaminte in Oradea de unde-i cumperi Patriciei. E cumva Hokide? Ai idee daca au vreun site ceva? Saru-mana. ![]() ![]() de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)Din ce in ce mai mare Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac? |
lexi, eu ii cumpar Patriciei de la melania o firma in oraselul Alesd, la 50 km de Oradea. de hokide acum am auzit prima data, dar am si gasit adresa, dar cred ca e doar sediul firmei acolo. Eu am fost la adresa aceea,unde are magazin de prezentare dar mi-am cumparat eu sandale si iarna trecuta botine, dar firma se numea altfel.

Aveau si de copii, dar nu m-am uitat decat orientativ, pt ca Patry avea stocul facut. Daca vrei sa va caut ceva sa imi zici
Ramo si
PATRICIA MARIA (06.09.2006) ***************************************************
ramomar spune:
| citat din mesajul lui lilina fetele, la noapte nasc ca si azi noapte am avut show, s-a trezit Vlad de vreo 3 ori, in urlete, nu am putut deloc sa-l calmam, mi-am dat seama intr-un final, il ustura fundul, si m-am apucat sa fac ceai de galbenele sa-l ung pe fund, plus crema de iritatii ....plus ca i-am suflat in fund LA PROPRIU, numai asa a adormit Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006) poze cum s-a nascut, site-ul |
ce tare esti lilicoooooooo

Ramo si
PATRICIA MARIA (06.09.2006) ***************************************************

de