LMA!!! Bucurii de sept-oct 2006 (142)
Raspunsuri - Pagina 17
Crisnemes spune:
Cu mare intarziere urez si eu sarbatoritzilor din acest we Un calduros "La multi ani!" si sa aiba perte numai de bucurii si impliniri (cand vor creste).
Deci
Maria Cornelia, Rares Nicolas,David Stefan, Matteo si Andreea Narcisa

Am vazut si pozele de la petreceri si torturi minunate.
O sa pun imediat si eu niste poze.
Cristina si Dragos (31.01.2004)+
Victor(19.09.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album
Monique_new spune:
xan norocul tau ca mancam ca altfel
numai bunatati ai facut. Am vazut-o si pe sarbatorita si pe mami ei
. Cum e facut "rasolul" asa scrie pe poza?
POZE COSMI 1 ANISOR
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

eunice78 spune:
Hello again! LMA tuturor bucuriilor, scuze ca nu le nominalizez.
Ne-am intors aseara din Harghita unde a fost frumos dar extrem de frig. In plus Petru a facut o stomatita, pentru prima data in viata mea ca vad asa ceva, si e suparat, sta acasa si nu mananca nimic.
Toma a inceput sa vorbeasca binisor si are o logoree de ma sperie. L-a vazut pe baiatul surorii mele care e cu 2 luni mai mare decat el ca a facut pe el si a inceput sa tipe dupa el: "usine, usine, Damne, Damne" si asa a tinut-o toata ziua de sambata, de ne-a capiat.
Alexandrina, iti tin pumnii miercuri, sa ai nastere usoara si sa te refaci repede!
Monique, nu stiu ce sa zic de operatiunea suzeta, ca nu am avut asa ceva.
Lilina, eu iau prajituri si torturi de la Casa Denise, da-i un google, e apropape de mine si fac praji ff bune.
Gety, sanatate multa Mariei.
bbeii care plang la cresa/ gradi. La noi Petru a mers la gradi la 2 ani si 4 luni: a urlat dimineata cam 2 saptamani, dupa care a inceput urlatul dupa masa. Ca nu mai voia sa plece, il scoteam tarandu-l de acolo, parca il duceam la tortura, nu acasa. Iar plansul dupa masa a durat mai mult decat cel de dimineata. Era el si cu o fetita care faceau scandalul asta la plecare de radeau educatoarele de noi.
Mexxa, Petru pana la 2 ani nu a fost bolnav deloc, dupa ce l-am dat la gradi a fost bolnav aproape tot timpul in primul an.
Doctorita a zis ca asa e intotdeauna in primul an in colectivitate, indiferent ca merge la gradi la 2 sau la 3 ani. De asemenea, ea a zis ca daca tot am inceput gradinita nu ne recomanda sa il retragem ca sa il dam la 3 ani decat in ipoteza in care face boli mai serioase si rezulta clar faptul ca sistemul lui imunitar nu e pregatit pentru colectivitate ( adica sa faca pneumonii, sa faca raceli urate si sa trebuiasca sa ia anitibiotice, kestii mai serioase, dar nu pentru viroze, mucisori, tuse.
Referitor la imunizare, doctoritza mea nu prea e de acord cu ea, spune ca e bine ca organismul sa se invete sa lupte singur impotriva bolilor, doar cand l-am nascut pe Toma a zis ca e bine sa ii fac un vaccin antigripal lui Petru ca sa il protejez pe Toma. In rest, atat timp cat copilul nu e f sensibil si mananca din toate grupele alimentare, echilibrat, aportul de vitamine (exceptand vit d) e de prisos.Pana in prezent, eu i-am urmat sfatul..
Referitor la tinuta de noapte, Toma doarme in body cu maneca scurta, fara pantaloni, sosete. Cred ca el doarme cel mai dezbracat, din ce am citit pe aici, dar la mine in casa sunt in permanenta 24 grade.
Lilina, sa poarte cu placere Vladone lucrusoarele cumparate.
Eu cu, cumparaturile astea am cam scapat, ca am primit ff multe la amandoi copii, iar pentru Toma mai am si 2 costume de iarna, inca de pe vremea lui Petru, noi noute. Mai am de luat doar niste bluzite subtirele, de interior pentru cel mic, la Petru e mai complicata treaba.
Itzy, spor la shopingareala!
Eu inca imi storc creierii la capitolul cadouri: ca vineri e ziua sotzului meu, sambata e ziua lui tata, luni e ziua lui Toma, si tot
luni e aniversarea casatoriei noastre..vai de buzunarul meu..
Mama, cat am scris..trebuie sa notez ziua asta in calendar.
Eni, mama de baietzi - Petru (14.08.2003) si Toma (29.09.2006)
anangel_lexi spune:
Xandrutza, superbe pozele cu Narci si Matti! Doi frumosi!
Iar tu... ce sa mai zic, m-ai lasat fara grai! Pe langa ca arati superb, doar burtica e de tine
ai mai facut si o gramada de bunatati de-mi ploua in gura!
Cum de rezisti???
Cand ai timp poate reusesti sa-mi dai si mie reteta la salata de peste afumat, minipizza si foietajul cu branza si ciuperci. Daca nu ai timp nu e nicio problema ca dau o fuga pe culinar.ro poate gasesc acolo ceva. Mi-ai facut o pofta...
Eunice, te inteleg, si eu am o luna plina de aniversari. Sotul mi-a spus ca de ziua lui isi doreste unelte de pescuit. Noi asa procedam, ne intrebam unul pe celalalt ce ne dorim, cred ca e cel mai simplu asa.
de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?
lilina spune:
daaa, si eu sunt fun xandrutza, eu eram o super putoare cand aveam 8 luni de sarcina
eunice, sa ne mai scrii
mi-e foame
Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul
anangel_lexi spune:
Da, lilina, si eu eram la fel, abia asteptam sa intru in prenatal. Ea si pufy sunt niste eroine pentru mine. Si eu nici nu aveam alti copii.
Ramo, imi amintesc ca ziceai tu ca ai o fabrica de incaltaminte in Oradea de unde-i cumperi Patriciei. E cumva Hokide? Ai idee daca au vreun site ceva? Saru-mana. 

de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?
lilina spune:
lexi eu am stat de prin luna a 5-a acasa, si am lenevit in mare parte
ma putin perioadele cand plecam de nebuna de acasa ca sa ma intalnesc cu prietenele mele care aveau deja bb si ne plimbam prin parc
na, ca incep sa-mi aduc aminte de perioada sarcinii, m-a cuprins melancolia
lilina spune:
fetele, la noapte nasc
ca si azi noapte am avut show, s-a trezit Vlad de vreo 3 ori, in urlete, nu am putut deloc sa-l calmam, mi-am dat seama intr-un final, il ustura fundul, si m-am apucat sa fac ceai de galbenele sa-l ung pe fund, plus crema de iritatii ....plus ca i-am suflat in fund LA PROPRIU, numai asa a adormit
Crisnemes spune:
Fetelor am pus poze de la ziua lui Victor in Poze la semnatura.
Eunice- mortala faza cu Petru.
Si doctorita mea de familie tot asa imi spune referitor la imunizare. Zice ca daca nu face febra si nu are niste muci galbenuti (scuze) sa nu ii dau nimic . Organismul trebuie sa lupte cu visrusii ca sa fie putenic. Poate ca Dragos si Victor au avut un sist imunitar bun - pana acum sau imbolnavit f. putin.
Lexi am vazut si tortul in forma de pisicutza si ochisorii superbi ai Mariei si gradina zoologica. Victor de o saptamana ma tot intreaba cand mergem la zoogica - la animale.Noi mergem in Turda unde la animale precum-leul tigrul si ursii care sunt inchisi in niste custi mici si urate - pute de nu-ti mai arde de vazut nimic.
Lexi- mie degeaba imi da Xandrutza retetele ca si asa nu gatesc - eu fac parte din lumea norocoasa - gateste SOACRA
pt toti.
Cristina si Dragos (31.01.2004)+
Victor(19.09.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album
eunice78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lilina daaa, si eu sunt fun xandrutza, eu eram o super putoare cand aveam 8 luni de sarcina eunice, sa ne mai scrii mi-e foame Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006) poze cum s-a nascut, site-ul |
Asta-i curata provocare! Sigur te risti?
Si mie mi-e foame...
Eni, mama de baietzi - Petru (14.08.2003) si Toma (29.09.2006)