LMA!!! Bucurii de sept-oct 2006 (142)
Raspunsuri - Pagina 16
anangel_lexi spune:
Buna tuturor!
Sephora, tare frumoase pozele de la petrecere, Matti a avut un tort superb, dar el a fost si mai si! la fel si invitatii lui, in special o gargarita mica si dulce!
Lilina, te inteleg ca ai emotii, cred ca vom avea emotii la fiecare aniversare a Bucuriilor, indiferent ca implinesc 2 ani sau...50!![]()

de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?
anangel_lexi spune:
Monique, cred ca te referi la Tosca, au torturi delicioase acolo, v-o recomand din toata inima.
Referitor la suzeta, noi inca nu ne-am luat inima in dinti sa renuntam la ea, pentru ca iar n-o sa dormim deloc daca-i scot suzi!
Xandrutza, cum te simti? Ceva poze de la ziua Narcisei nu ne arati?
de
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?
lilina spune:
da, Tosca se numeste, nu stiu daca fac si pt.copii, torturi cu forme
se ocupa tati, nu ma mai intereseaza capitolul asta
Moniq, am D3 de acum 2 ani, stii ca am luat vreo 6 doze si mai am una, o sa mai am nevoie si eu, daca fac rost, iti mai dau
Prevenar am luat de la Donna cu 279 lei (cu reducerea de 7%), i-am facut deja o doza si peste 2 luni ii fac alta
Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul
anangel_lexi spune:
Test
de
Din ce in ce mai mare
Monique_new spune:
Ihi
Tosca este.
Lili stiu cand ai luat D3 credeam ca ai mai achiziotionat intre timp de undeva. Nu stiam cate doze aveai atunci. O sa mai caut.
. Deci prevenarul asta se face in 2 doze...ca eu asa pricep din ce ai spus.
Offf nu-mi dati si mie idei de dez-suzetare
. Am uitat sa va spun ca mai nou vrea tita
Bine mai mult se alinta, doar se preface....dar zice " mami kiki un pic ca bebe".
POZE COSMI 1 ANISOR
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

Monique_new spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anangel_lexi Test ![]() de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)Din ce in ce mai mare Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac? |
Merge
POZE COSMI 1 ANISOR
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

xandrutza_76 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gabitzica La multi ani Narcisa, David si Matteo . Sa cresteti mari cuminti si frumosi.Xandrutza ai reusit sa faci toate bunatatile care ti le-ai propus? Tortul arata delicios ![]() |
Multumim frumos! Am reusit sa termin chiar tot ce mi-am propus
Alexandrina
38+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)poze cu noi
Bebe
xandrutza_76 spune:
Buna dimi! Pana mai scriu eu una alta va invit sa vizionati ceva poze de la ziua Narcisei:
Narci si un musafir tare scump
papa cica bun![]()
Alexandrina
38+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
Bebe
xandrutza_76 spune:
Lexi, foarte faine pozele de la Zoo. Pupam sarbatorita mica, ne e tare draga! Mi-a placut si tortul, asa fain ti-a iesit! Bravo!
Seph, l-am admirat si noi pe Matti, dar si pe Ruxa. Foarte frumos si tortul vostru! Cred ca ati avut parte de-o petrecere reusita.
Monica, habar nu am ce sa-ti spun despre suzeta, Narcisa a lasat-o din proprie initiativa. Daca ai vorbi cu nenea, sa-i spuna lui Cosmi ca s-au terminat toate suzetele? Le-au cumparat bebelusii cei mici?
Vaccin la doi ani jumate facem si noi.
Lilina, sper sa gasiti un tortulet fain pentru Vladone.
Multumim tuturor pentru frumoasele urari si felicitari! 
Referitor la poze, am uitat sa le prelucrez (ochii rosii), Narcisa are rochita uda, a varsat apa pe ea (si nu numai pe ea
), apar si eu pe acolo, intr-o poza...
Alexandrina
poze cu noi
Bebe
xandrutza_76 spune:
Uitam, am vazut si pozele cu cei doi pufisori 
Alexandrina
poze cu noi
Bebe

Narcisa, David si Matteo