LMA!!! Bucurii de sept-oct 2006 (142)
Raspunsuri - Pagina 15
scumpik_lui spune:
Narcisa
David
Matteo
Sa cresteti mari, frumosi, sanatosi si cuminti
Am vazut 2 torturi, al Narcisai si Mariei
, i-am vazut si pe pufisori care sunt niste scumpi si invitatia la petrecerea lui Matti, foarte frumoasa.
Anca, mamica de
www.youngnutrition.net/member/tickers/72401/ticker5.png" target="_blank">LUCA (17.10.2006)
Poze Luca <> www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"
Sephora spune:
A fost o zi foarte obositoare unde mami cu papa au bagat ca migurile,dar a iesit zicem noi o petrecere reusita ,normal ca baietelul merita tot efortul din lume si prietenii lui la fel.Avem aici doar cateva din sutele de poze facute de fotograful nostru de serviciu....2 ANI
Monique_new spune:
Buna dimineata.
Urez si eu cu intarziere LA MULTI ANI !!! sarbatoritilor Narcisa,Maria, Rares, David si Matteo. Sa fiti sanatosi, norocosi si sa aduceti parintiilor numai bucurii.

Nu am reusit deloc sa intru in weekend.
Am vazut pozele Sephorei are mami baiat mare
.
Mai am restul pozelor de vizonat.
Am fost la Babyexpo sambata unde ne-am intalnit intamplator cu Puzuruca (Roxana) cu Deea. Avem si ceva poze nedescarcate. Nu am luat decat 3 bodyuri colorate cu maneca lunga.In rest ma interesau ceva caciulite pt vremea asta dar nu am gasit decat groase.
Ce era pt acum aveau niste modele oribile....mie una nu mi-au placut. Cand am plecat al meu copil s-a pus pe plans ca ea nu vrea acasa si uite asa m-a tinut pana am ajuns la mama.
POZE COSMI 1 ANISOR
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

Monique_new spune:
Gata am vazut si pozele cu tortul pisicuta al Mariei....Lexi chiar ca e frumoasa gradina zoo. Am vazut si tortul Narcisei ...yami yami cred ca au fost bune ambele mai ales ca sunt facute in casa.
Lili dragute cadourile lui Vladone.
Fetelor ajutati-ma cu sfaturi .....cum sa scap de SUZETAAAAAAAA
. Nu stiu ce s-a mai fac. Am taiat din ele....am pus-o sa le arunce in diverse locuri. Imi spune ca mergem la magazin la nenea (respectiv la farmacie) si cumparam alta.
POZE COSMI 1 ANISOR

lilina spune:
neatza
am vizitonat pozele sarbatoritilor, frumoase foc Bucuriile, torturile si petrecerile, am admirat Narcisa si deliciosul ei tort,Matteo (super elegant si cu un tort minunat) si Maria-Cornelia cu vizita ei la fantastica grandina zoologica si cu superbul buchet primit de la mami si tati....a si cu tortul in forma de pisi, super haios
am vazut-o si pe Doamna Microbu cu Gargaritza ei
am emotii, maine face nea Vladone 2 ani 
Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul
lilina spune:
moniq, nu stiu ce sa iti spun despre Dez-suzetare, noi nu am avut batai mari de cap, am scapat repede
ramomar spune:
Buna dimi,

LA MULTI ANI: NARCISA, DAVID SI MATTEO! Sa va dea Domnul multa sanatate, fericire, impliniri si mult noroc in viata! 

Vazut multe pozici frumoase cu sarbatoriti unu si unu si torturi pe langa care am
la greu
.
lexi superba cretulina blonda, buchetul, gradina zoo, dar si tortul ti-a iesit foarte frumos si haios.
Sephora mi-a placut mult invitatia, tortuletul, dar cel mai mult sarbatoritul 
xandrutza chiar daca esti cu o burtica mare, tot nu te-ai lasat si ai facut un tort frumos!
pufymic mi-a placut mult poza cu cei doi fratiori, cand Nicolas isi sterge fartiorul pe fata 
alexutza
Gety imi pare rau ca Maria e asa bolnavioara! Insanatosire grabnica.
Moni nu stiu ce sfaturi sa-ti dau despre des-suzetare, la noi nu a fost cazul.
lilina sa poarte sanatos Vladone cizmulitele frumoase si caciula. Simpatic tare cum vrea sa isi plimbe el bunicii cu motoarele![]()
scumpik ma bucur ca ai aparut!
elenia imi pare rau ca ai asa probleme. Cam urat comportametul taticului. Iti tin pumnii sa rezolvi cu bine si repede problemele.
Ramo si
PATRICIA MARIA (06.09.2006)
Monique_new spune:
Intrebare: la 2 ani se face vre-un vaccin obligatoriu? ca eu asa am avut impresia si am sunat sa intreb doctora. Mi-a raspuns asistenta si a zis ca abia la 2 ani jumate mai avem vaccin obligatoriu....cred ca infarixul.
Lili ehhheeee daca acum ai emotii la 18 ani ce mai faci
.Nu mi-ai spus ce ai facut cu tortul.
POZE COSMI 1 ANISOR

lilina spune:
moniq, nu e vaccin obligatoriu la 2 ani, este la 2 jumate
dar eu ii fac D3 injectabil, varilix, ala de hepatita, Prevenar (doza a 2-a), deci lunar, pana la 2 ani jumate il inteapa albinuta
cu tortul, am cautat de bezmetica o cofetarie mai buna, nu am gasit, o sa dea taxu' comanda azi, nici masina nu i-am gasit si am cam itnrat in bani
Monique_new spune:
Lili de unde ai luat D3 injectabil? Ai cumva mai multe? Ultima doza tot tu mi-ai dat-o
. I-as mai face si eu dar nu mai am. Da-mi te rog mai multe detalii de Prevenar.....cate doze etc. Leagat de tort....mai este o cofetarie la Dristor chiar in intersectie ( dar nu Tip Top )...chiar linga o shaormarie dar nu retin numele. Cica si acolo fac prajituri si torturi bune.
Cum ajung la locul ala de joaca maiine? 
POZE COSMI 1 ANISOR