LMA!!! Bucurii de sept-oct 2006 (142)
Raspunsuri - Pagina 19
Monique_new spune:
Roxana merci mult
dar sa vad cum ma organizez, pt ca maine dupa program am si un curs si nu stiu daca ma mai duc sau nu. Chiar vroiam sa te intreb daca e racita Daria o mai aduci la Vlad !!!
Imi pare rau ce sa zic de cresa.....cred ca noi ne chinuim sa-i invatam ceva si ei fac pe dos ajunsi acolo. De asta mi-e cel mai teama.
Ramo hai sa-i facem galerie Lilinei
![]()
POZE COSMI 1 ANISOR
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

xandrutza_76 spune:
Sunt de acord cu Ramo, e tare de tot Lilina! Si simpatica foc!
Eniko, multumesc mult pentru urari! Daca mai intri pana maine, sa-mi dai pe PM numarul tau de telefon, daca vrei. Te voi tine la curent cu ce fac eu miercuri dimineata ![]()
Lexi, pana maine musai fac rost de 5 minute, sa-ti scriu retetele, acum cred ca o pun de-un somn.
Monica, la rasol am folosit hrean dat pe razatoarea mica, stins intr-o tigaie cu putin zahar si putina supa (ii mai taie din iuteala), carne de pui fiarta, taiata nu prea marunt si smantana. Noua ne place foarte mult.
Roxana, faine poze, sunteti super in poza aceea cu coifuri. Sanatate Dariei!
Crisnemes, mi-au placut pozele, mai ales protagonistii. Mi-au atras atentia tortul si aperitivele. Pozele sunt facute la voi acasa? E superb!
Of, iar uitam, Narci are 14 kg si 400 g, si 89 de cm.
P.S. Lilina, daca nasti la noapte, ne apucam de galerie? ![]()
Alexandrina
39+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
Bebe
ramomar spune:
aici sunt Moni, deci...sa incepem galeria
:

hai lilinaaaaaaa 

Ramo si
PATRICIA MARIA (06.09.2006)
lullabay spune:
Salutare!
La multi ani pt ziua de ieri Narcisa,David si Matteo!
M-am desteptat si eu si am inceput sa folosesc Mozilla si forumul arata cu totul altfel decat in opera.
Xan de unde prelucrezi pozele?cu ce program?
Lilina am ras cu lacrimi..desi nu e de ras cand urla copilul trezit din somn si cu Stefan se intampla ceva ciudat trebuie sa ajungem pe la chirugie la un consult...de cateva nopti il gaseam ud,ud in sensul pe haine pe langa pampers desi pampersul nu era plin sa dea pe afara,iar de ieri cand urineza incepe sa urle de durere..infectie nu cred ca e ,febra nu are,apetit pastrat...aseara l-am decalotat putin si a curs o picatura de sange...sper sa rezolvam pr prin mijloace nechirugicale sa fie o simpla inflamatie..
Cu imunizatul natural si eu sunt super de acord,de ex rubeola,rujeola dau imunitate pe viata,ROR-ul care l-am facut pt copii nu.... asa ca va trebui sa le facem o doza de rapel pe la 12-14 ani asta daca ne mai aducem aminte :))
Ramo papucei de la Melania am vazut in mai multe magazine de copii dar sunt super scump peste milion,la fabrica sunt mai ieftini?au o pagina de net cu produse cealalta firma?eu nu am gasit pe google.
Fain ,fain mozilla da de ce nu pot prelucra textul??
Monique_new spune:
xan suna bine reteta de rasol
.
ramo sunt pe pozitie.
Lilico cand te apuca durerile sa tipi ca te aud si de acasa
.
lullabay
Stefan. Nu stiu ce sfat sa-ti dau, poate mamicile cu baietei. Du-te cu el la un control. Melania nu are site...cel putin eu nu am gasit.
POZE COSMI 1 ANISOR

lilina spune:
gagici, nasc pe la 1 noaptea, nu va grabiti cu galeria
cand va duceti la nani, sa va ganditi la mine
Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul
ramomar spune:
of Roxana ce rau imi pare sa aud ca Daria e bolnavioara.
lullabay, va tin pumnii sa nu fie nimic grav cu Stefanel.
Preturile acolo la magazinul fabricii sunt intre 40- 70 RON. In magazin stiu ca sunt scumpe. Si eu am gasit aici in Oradea sanale cu 120Ron si de acolo le-am luat la 35RON, dar dezavantajul e ca nu gasesc tot timpul ce am vazut in vreun magazin si mi s-a pus pata, pt ca ei fac marfa in general pt export.
of of, la cum mi-a plouat in gura
cand m-am uitat la pozele xandrutzei am uitat sa zic ca am vazut o sarbatorita si un oaspete, frumosi foc! 
ok, lilino cu gandul la tine voi fi la noapte cand voi ajunge din oras
(ma scoate sotul la restaurant), azi implinim cativa ani buni de casnicie
Ramo si
PATRICIA MARIA (06.09.2006)
Monique_new spune:
Ramo Ce frumos
.La multi ani !!!! impreuna, sa fiti fericiti si sa va iubiti mult.

Eu gasisem aici in Buc. o fabrica care producea pt Primigi si orice pereche costa 55 ron asta in conditiile in care in oras erau peste 85 ron dar.....s-a desfiintat
. Am apucat sa iau de cateva ori.
POZE COSMI 1 ANISOR

anangel_lexi spune:
Lilina, te inteleg perfect cu "nascutul" noaptea, ma alatur si eu galeriei!![]()
Roxana, imi pare rau de Daria, multa sanatate!
Lullabay, multa sanatate si lui Stefan sa scape repede si usor de dureri!
Princess, pe unde esti? Ce face Rares??
Ramo, iti trimit PM imediat.
de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?
Crisnemes spune:
Lilina- chiar ca ne punem pe galerie
!
Ramo- multi anu fericiti impreuna si multa intelegere.
Xan-multumesc de aprecieri si da pozele sunt acasa sa la noi 
Cristina si Dragos (31.01.2004)+
Victor(19.09.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album