Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (300)
Raspunsuri - Pagina 12
anasol spune:
a. cu rosul unghiilor ma gandeam ca poate e ereditar![]()
.ca si io si tasu roadem la greu la unghii, niciodata nu am avut unghii frumoase de doamn, numai cioturi, a ba da cand m-am maritat mi-am pus unghii false.........![]()
si pt ca baietii dorm sa mai aberez un pic,...fetelor nu mai pot is grasa de mor...am 74 de kg.....ma apuc de cure ca tot am terminat cu alaptatul.cine se mai baga, am de dat pe putin 10 kg........
bianca- la gradi la dav e 9 lei pe zi........a ce voiam sa va mai intreb de gradi,,,,era anuntz jos la panou ca se interzice aducerea in gradinitze a torturilor si bauturilor carbogazoase la aniversarile copiilor ......si la voi la fel..io chiar ma gandeam sa-i duc tort lui dav in ian cand face 3 ani, dar vad ca nu e voie........doar il duceam cu certificat de calitate.....ei poate mai bine asa......
si iar cu operatia asta de polipi, ce mi-e tare frica de anestezie, mai ales ca dav e un copil alergic si nu stim la ce e alergic...off domaneee.........ce sa fac oare.........
anasol spune:
dav nu e pupacios, cand ma vede ca ma pup cu tasu se rusineaza , se ascunde.......dar pe ianis in schimb il nimiceste cu pupicuri, is tare scumpi impreuna.......
dav nu prea face cine sstie ce prostii, in schim ce scoate pe gura e impresionant si hazliu pe de o parte...ce-l duce mintea frate.......
de ex...intr-o zi l-am prins indesandu-i lui ianis o paturica in gura, avea ianis gura plina........si io l-am certat i-am zis: " dav, ce faci mami, vrei sa-l omori? sa nu mai faci asa ca nu e bine, bla, bla.........la care replica lui a fost: " io nu zic ca tu , dak il omor"
......ei na zis si tu ce minte.........
sau ...intr-o zi ii cer sa-mi dea un pic de ciocolata de la el sa-l incerc si-mi zice" dar nu e buna mami ciocolata" si io zic : ei, dak nu e buna hai s-o dam la gunoi" si el imi zice: " nu e buna pt tine mami, ca esti batrana, e buna pentru mine ca-s copil"![]()
![]()
![]()
mai nou ma pune sa-i arat " cucul meu" i=am explicat ca mama nu are cuc. ca numai baietii au cuc, ca fetele au " pasarici" si mi-a zis ca vrae si el sa aiba pasarica, sa-i taiem cuccul lui dacv, ca sa ramana cu pasarica.........si-mi mai zice hai mami arata-mi pe unde faci tu pipi...........of copil nebunatic........
Giova spune:

daca tot au fost aproape 20 grade, am stat putin in parc.
L-am luat de la gradi si i-am aratat pijamaua cu cars..la care marco: "nu-i buna asta, cumpala alta". nu stiu ce nu i-a placut la ea, dar mi-a rupt si etichetele, asa ca nu se mai poate schimba.
Bianca cu dozatorul e problema, mai ales ca vine si apa calda, chiar fierbinte. am vazut vreo 3 fetite care s-au ars asa in locurile publice. La marco la gradi e bine, ca nu au acces la dozator, caci ar fi tot calare pe el. le aduc ingrijitoarele apa, la cerere.
irina pai copiii de la 3 ani ii pui in inaltator si cu centurile masinii.
Anasol e tare dulce david la ce raspunsuri iti da.
Imi pare rau ca trebuie sa stati acasa 2 sapt., poate totusi isi revine mai repede. de cand cu cazul fetitei din Cluj si mie mi-e groaza de interventii....of...doamne ca nu sti peste cine dai si uite ce se intampla.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
cosmi1975 spune:
sal gagici
off..ca ce zi grea...a venit pitica aia de 2,9 ani si nic n a vrut sa doarma decat pe pieptul meu
si uite ma ditai femeie pusa in patut si le citeam povesti ...cum mi se apre a ca adoarme cum vroiam s o pun jos cum sarea de parca o puneam pe ace si se punea pe plans....in rest ok dar is franta...pb sunt la munca tot asa azi ne au adus mancare la catering fundatia lui voiculescu
dar de reszolvat nu se rezolva parac suntem pe un butoi de pulbere
arata la stiri acu la 19
ANASOL
eu zic sa mai consulti si alt doctor...eu asa fac si nu tb sa te gandesti la ce e mai rau
GIOVA si al meu pici are untrening cu cars si un fel de tenesi care erau atasati la compleu dar sincer mie nu mi plac masinile astea ....sunt urate
DMELI hai ca mai e un pic...ca despre inca un bebe eu asa am patit...dupa 1 luna de stat in casa noua a trecut barza pe la noi cu papan
nazdravan si scump...gabi nu credea ca pot avea asa rabdare cu al 2 lea![]()
BIANCA eu fumez de vreo 15 ani dar maxim 5 tigari pe zi....poate sa treaca saptamana si sa nu fumez dar nu ma las,....ca mi place
dar sotu nu cred sa se lase ca el baga 2 pachete

ASTERY 

stai calma si ocupa te de pui cum ai facut o pana acum
cat despre razboiul de azi noapte pe forum eu zic...fetelor stati aici nu va mai uitati acolo pt ca e usor sa bagii zanzanie
maraki spune:
Am pus poze cu mine tunsa, nu sant reusite ca le.am facut adineauri cu camera si nu a scos lumina buna. Oricum va faceti o idee
Am fost pe la magazine sa ma uit dupa cizme pt mine, o porcarie tot ce am vazut! la capitolul asta nu stau bine nemtii 
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
Biancas spune:
Buna seara din nou...
Maraki, am avzut pozele si e faina freza, iti sta mai bine decat cu parul mai lung. Normal ca parul mai scurt intinereste...eu asa stiu.
Anasol simpatic copil ai si ce perle coate pe gurita
..e un scump. Imi pare rau ca sunteti bolnavi deja...numai sa nu ia si ala micu. De rosul unghiilor pot sa iti spun ca in copilarie am avut o perioada in care le rodeam si am constientizat ce urate se fac unghiile si m-am ambitionat si nu le-am mai ros nicodata. In schimb sora-mea si le-a ros de cand o stiu si nepoata-mea la fel
. La Sandra i-am dat peste mana cand a avut intentia
Punet-i ambitia sa nu le mai rozi sa vezi ce unghii frumoase vei avea
. Despre operatia de polipi crede-ma ca nu am ce sfat sa iti dau deoarece nu m-am confruntat cu problema asta niciodata si n sunt documentata. Citest pe net ce se spune si mai intreaba alt medic. Dupa cate stiu parca polipii se refac...parca..si stiu ca e o operatie usoara dar recperarea mai complicata. In rest nu stiu nimic.
Giovace l-a apucat cu pijamaua? Si Dani are pijama cu Power Rangers si e mort dupa ea, nu i-o mai dau acum ca e de vara.
Cosmi te faci cu o finutza fara sa vrei...saraca copila...aia iti va intra la suflet.
In seara asta e prima seara in care Dani doarme fara gratiile la patutz. Am decis sa le dam jos ca e cazul sa se dea jos singur din pat si sa urce singur. Ne-a intrebat dupa ce le-am dat jos ca "de ce le-am rupt"
. Dar nu cred ca e genul sa umble prin camera...nici sacul nu si-l desface si umbla asa cu el dar mai rar. cand se trezeste prefera sa strige ca vrea apa, sau il striga pe Nelu sau pe mine ca s-a trezit.
Azi a plans putin la gradi,,l-a luat educatoarea si s-au jucat sa uite.
Finii nostrii ne-a sunat ca in 24 sept au 3 ani de la nunta (eu stiam
) si ne-au invitat la cina. In primul an de la nunta i-am invitat la noi la cina si cand au venit ne-au intrebat ce srabatorim...credeam ca glumesc ca nu stiu..dar chia uitasera ca aveau 1 an de la nunta
. De atunci nu mai uita
. Tot miercuri am sedinta la Sandra, asa ca am amanat cumparaturile pt gradinita lui Dani pt martea viitoare. A intrebat diriginta cine ea presedinte si Sandra repede a spus ca tati
. Nelu nu ar mai vrea sa fie...acuma sa vedem ce se voteaza. Nu pot merge la psiholog, dar merg la sedinta. Deja stiu ca le trebuie perdele ca bate lumina prea tare in clasa si copiii din ultima banca nu vad la tabla.
A inceput la Sandra la scoala cev campionat de fotbal, baietii joaca fotbal, fetele sunt majorete si e tare mandra
.
Si cam cu asta ma distrez eu....
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Giova spune:
Cosmi pitica aia de 2,9 ani e la tine in grupa? mi te si imaginez in patuturile alea de 60/1 m
. S-a atasat de tine, nu mai scapi curand de ea.
Marco a vazut ceva film pe HBO cu Cars, i-am descarcat 2 de pe net, a primit una dintre masini de la cumnata....e mare fan...el e fan masini/motoare, asa ca ....
I-am luat bluza cu Thomas, tricou cu Scoobie, acum pijama cu cars, dar vrea si bluza cu ele, asa ca n-am decat sa caut si sa-i cumpar. noroc ca astea sunt ieftine, le iau de prin bazar, nu gasesc eu in mall asa ceva. bune sunt de stat la gradi cu ele.
Maraki tare bine iti sta doamna!!!
Bianca pai lui ii trebuia bluza cu cars, dar cum numai pijama am gasit, i-am luat-o. Bluza mai caut.....
Sper sa nu cada din patut dani, noi am pus gratiile la loc caci pica la greu marco.
se pare ca se deschide si la noi laredoute. ne putem lua adio de la preturi faine, cu siguranta vor umfla preturile la noi. partea proasta e ca nu mai putem comanda din franta, daca avem LR ro.
ma retrag si eu la orizontala.
, pe maine.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
kid spune:
Mamici ![]()
Imi cer scuze ca dau buzna in topicul vostru, cred ca multe dintre voi stiti deja despre Sonia, capsunica noastra de mai-iunie 2007. Daca nu, www.webshots.com/user/kay_al" target="_blank">aici o puteti vedea si aici puteti afla mai multe despre ea.
Am deschis un bazar pentru Sonia, pentru a mai strange cativa banuti, atat de necesari pentru urmatoarea operatie.
Aici este topicul dedicat bazarului, poate gasiti ceva ce va place.
De asemenea, daca aveti hainute (noi sau purtate, in stare buna) care nu va mai folosesc sau alte produse de care nu aveti nevoie si credeti ca ar folosi cuiva, va rog sa luati in considerare si varianta de a le dona pentru acest bazar. 

Orice ajutor, oricat de mic, o aduce pe Sonia mai aproape de sansa ei la viata!
Multumesc mult de tot! 
am spiridusii si le dorim sa creasca mari, frumosi si sanatosi!
Teodora Ana
de
Mihail Vladimir(15.05.2007)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
/ Bazar pentru Sonia
asteryaro spune:
Sa zic si io repede ceva, pana incepe Melrose Place
.
Despre operatia de polipi: si noi vrem sa-l operam pe Razvanel, la recomandarea unui ORL-ist de aici. Operatia, daca va fi, va avea loc la Cluj, Viorel are un fost coleg de scoala stabilit acolo, orl-ist de copii, medic bun si cu experienta. Mai nou, facandu-se sub anestezie generala (de asta si eu am o maaaare groaza, daca ar fi pt. mine, nu mi-as face deloc probleme, dar nu-mi explic, pt. Razvan imi tremura chilotii de frica sa nu se intample ceva..., desi el a mai fost anesteziat general cand cu ectopia testiculara...) deci cum spuneam, operatia nu se mai face "in orb", doar cu anestezie locala, de aceea de cele mai multe ori vegetatiile se refaceau, si "polipii" cresteau la loc. Se pare ca acolo exista un focar de infectii, cel putin asa mi-a explicat medicul telefonic, in cazul lui Razvan, cand i-am relatat despre cele 8 laringite
.
Eu nu stiu ce sfat sa dau Anei... doar ca eu ma gandesc serios sa-l operez pe Razvan. Doar ca acum am intrat in cercul vicios al racelilor de sezon/cresa/gradinita... Stiti si voi ca pt. anestezie generala persoana in cauza trebuie sa fie in stare de sanatate perfecta, pe cat posibil. Si in concluzie, era mai bine daca as fi facut-o pe vara... in fine, aici ma blochez... Recuperarea este simpla si usoara, internarea - doar o noapte, asa mi s-a spus, nicidecum o saptamana in spital, una acasa... daca aflu amanunte, va tin la curent, si Ioana de la Bistrita vroia sa stie.
Cam atat va pot spune.
Cosmi, bravo tie, esti atat de dedicata copiilor... felicitari. Si ai mare lipici la pici, asta-i clar.
Gio, succes pe mai departe lui CLau, sa nu mai fumeze.
La noapte imi vine "husbandu"
, bineinteles ca n-are cheie de la usa, trebuie sa ma sune la telefon
, apoi la interfon
, mi se duce naibii tot somnul... ooooffffff.
Irina, chit? Mama mia, da' stiu ca aveti aventuri serioase cu creolinul... Voi gradi nu serviti?
Nu v-am spus ca azi am facut o plimbare de vreo ora cu al meu fecior, cumintel, impingand la caruciorul roz (de papusi, normal), cu un bebe-galben-martian si o masinuta cazate in carucior... M-a dus pe un drum pe care nu l-am parcurs niciodata impreuna, inca sunt uimita... nu prea stiu cum sa descriu sentimentul... am facut un maaaaaare ocol, ca in final, sa ajungem la mini-parculetul unde lasasem masina, el a fixat traseul... nu stiu daca m-am facut inteleasa...
De cand tot ma documentez pe autism.ro despre Asperger, am inceput sa-mi clarific anumite aspecte cu privire la Razvan... unele lucruri sunt ciudate de tot... altele de-a dreptul incitante... in fine, va ametesc prea mult cu ale mele.
Maraki, sa-ti fie de bine, ti-am scris in drop, esti mai tanara cu cel putin 10 anisori, asa ca nu-i rau deloc.
Gata, noapte buna tuturor, merg sa ma instalez langa frumosul mic, sper sa nu mai faca febra, in seara asta avea 38,0... adica pe la 19.00, si nici nasul sa nu se mai infunde, ca e jale. I-am pus o capsula de am-uitat-cum-se-numeste, de-ala mentolat pe o bucatica de bumbac... Carvol, si Vibrocil in nas. Normal, m-a luat si pe mine raceala, si-mi trece doar cu Fervex, si n-am rezerve
, asa ca am luat un paracetamol sinus, poate am noroc...
Gud nait
.
Cristina, mami de
Nicolae-Razvan (31.01.2006)
www.dropshots.com/asteryaro
www.dropshots.com/asteryaro1
Biancas spune:
Astery,,,si voi bolnavi..of am uitat
. Carvol da se numeste, e f bun si eu folosesc la Dani cand e cu nasul infundat. Deci de maine esti cu sotz..hehe ..
Toanca si voi bolnavi...bine ca o ai pe bona acolo la nevoie sa va ajute.
Giova eu nu i-am pus filmul Cars..adica i l-am pus parca odata dar n-a avut rabdare sa se uite. Nu mai stiu. Mie Thomas ala mi se pare o mare prostie...am adus filmele de pe net i le-am pus mai demult lui Dani dar nu a fost super incantat nici eu...si le-am si sters dupa un timp ca mi se pare stupide
.
Sandra si-a luat azi cipsuri de la scoala ca a vrut bani nu sandvich
,,cica pana in ianuarie nu le scot din chioscuri...eu nu inteleg de ce atata scandal la TV pt nimic. Si oricum copiii isi vor cumpara de pe drum ce vor....asa ca se agita astia degeaba. Cu cat ii interzici unui copil ceva cu atata e mai tentat sa faca ceea ce i-ai interzis...si stiti si voi bine ca asa e ca doar toti am fost copii![]()
Eu sunt putin suparata ca Sandra nu stiu ce a facut ca a pierdut sau a dat la cineva si nu isi mai aminteste o borseta dinaia de CD..aveam vreo 50 filme si jocuri de copii
.Am dat o gramada de bani pe desenele si jocurile alea...acum 7 ani totul se cumpara... Si habar nu are unde e
..eu azi vara l-am tot vazutpe aici ca se uitau impreuna la filme la DVD...acum a disparut ca prin apa.... Toate borsetele cu CD-uri sunt aici...doar ala lipseste...jocuri si filme pt copii erau in 2 borsete. Off
Merg si eu la nani, noapte buna ...

Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...