Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (300)
Raspunsuri - Pagina 13
d_melli spune:
Neatza si de la noi.
Vroiam sa va intreb dc i s-a mai intamplat vreunui copil de aici sa aiba episoade de tuse seaca doar noaptea.Cate un episod de cateva minute. Ziua nu tuseste decat o data si asa putin.Deja ma panichez.Azi la pranz incerc sa ajung la medic.
Cel mai destept intotdeauna cedeaza!
Giova spune:

azi mi-am luat liber de la tot, vreau sa calc si sa scot hainele de toaman-iarna. e clar ca nu va mai veni caldura.
ati auzit la tv de noul val de virusi? cica se vaccineaza copiii si batrani, dar sincer...nu as vrea sa-i fac vaccinul.
cred ca voi cumpara Imunogrip, i-a mers tare bine cu el iarna trecuta.
Astery asa ma bucur cand zici de razvan ce si cum a mai facut
.
sa ne spui cu ce cadouri s-a prezentat tati acasa.
cat despre operatie...nu stiu ce sa zic....daca trebuie facuta, o faceti, mai ales ca aveti si cunostinte in domeniu.
Bianca am vazut si eu aseara la tv reportajul cu chioscurile si alimentele pt. copii. cel mai bine e sa se puna mancare de acasa si sa nu se mai dea bani copiilor. normal ca ei tot prostii isi vor cumpara....
irina sorry, dar nu te pot ajuta.Mai bine du-te cu el la medic, un consult nu strica.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
maraki spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui d_melli Neatza si de la noi. Vroiam sa va intreb dc i s-a mai intamplat vreunui copil de aici sa aiba episoade de tuse seaca doar noaptea.Cate un episod de cateva minute. Ziua nu tuseste decat o data si asa putin.Deja ma panichez.Azi la pranz incerc sa ajung la medic. Cel mai destept intotdeauna cedeaza! |
Lui Angelo i s-a intamplat exact asa,chiar dimineata pe la 4.30 astazi dar stiu ca e la fel ca Mario pt ca nu e prima oara.Ziua nu tuseste deloc.sanatate la creolin

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
d_melli spune:
Maraki la noi se intampla asta de cateva zile deci nu doar ieri noapte. Si stiu ca tusea noaptea mai ales uscata poate fii asociata astmului sau unor boli cardiace sau ceva alergic. Tocmai de aia ma sperie un pic. O sa incerc sa ma invoiesc azi si sa merg pe la 13 la medic sa vedem ce zice.
Cel mai destept intotdeauna cedeaza!
asteryaro spune:
Buna dimineata, azi e soare si frumos, cel putin pana acum.
Irina, poate fi ceva de natura alergica: poate perna, poate cearceaful (alergic la acarieni
). Vezi ce spune medicul. In asemenea cazuri, de prima masura, se foloseste Ketof siropel, dar... mai bine faceti niste teste la diversi alergeni. Sanatate multa, si cred ca n-ai de ce sa te panichezi. Inteleg ca nu vrei sa-mi vorbesti si ca te faci ca
, cu toate astea eu
.
Gio, da, si eu am un sentiment de nedescris, cand va povestesc despre cele ce face Razvan al meu. Ma refer aici la progrese, nah. Cum mai este la gradi?
Bianca, poate gasiti totusi borseta, mai cautati. Intoarce o cana cu gura in jos si zi asa: "scoate drace ce-ai furat, ca te duc la spanzurat!", cica are efect
instant. Bafta si voua la gradi.
So, azi noapte la 2 a venit si Viorel. Am dormit iepureste, cu toate astea nu ma simt obosita, culmea, ca eu daca imi stric somnul, adio si n-am cuvinte, dar m-am trezit dimineata cand a sunat ceasul la 7 fara probleme.
Cadouri: un colier superb Swarovski, pe care, sincer va spun, nu stiu cu ce sa-l port, pt. ca nu am haine potrivite, dar de proba mi l-am pus la gat
. Sa vada lumea, care "este"
. Un parfum "ange ou demon" de la Givenchy, miroase tare bine si-mi place. Cateva suveniruri lucrate manual, pictate tot manual, la fel de frumoase. Avem sute de asemenea "flecustete" din absolut toate locurile pe unde s-a plimbat Viorel, pacat ca n-am spatiu adecvat sa le expun. Asa ca le tin depozitate, poate-mi creste vreo vila, la anul si la multi ani. Sau poate la pastele cailor (sarbatoare care n-a mai incaput in calendar
).
Mi-a mai adus o scoica cu corali crescuti pe ea, de la Capul Bunei Sperante.
Asa...
Ceva deosebit de interesant: azi noapte, pentru prima data in viata lui (si a mea), Razvan a dormit cu fata spre mine (de obicei doarme cu spatele
, bagat tot in pernele canapelei) si... M-A TINUT DE GAT. Am crezut ca nu-i adevarat
. Cand m-am dat jos din pat la venirea lui Viorel, a simtit, s-a smiorcait putin, m-am asezat langa el, sa-l calmez, si m-a luat de gat. Nah belea. In fine, finalul a fost ca asa am readormit, dupa mai multe urcari si coborari din pat, cu manuta lui pe gatul meu ![]()
.
L-am dus impreuna la cresa, s-a bucurat cand l-a vazut pe taica-su, doar ca... inca nu stie sa se manifeste... si Viorel intelege mai greu, iar mie mi se usuca inima
, dar poate in curand va invata sa simta si sa arate si tandrete.
Cam atat.
O zi frumoasa sa aveti.
Cristina, mami de
Nicolae-Razvan (31.01.2006)
www.dropshots.com/asteryaro
www.dropshots.com/asteryaro1
maraki spune:
http://video.neogen.ro/user/tavi44/ldy7konkpbaewfexsgn3f4dqpj2f1ogn/
clar muream acolo pe loc! nu e pt. copii!!
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
maraki spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui d_melli Maraki la noi se intampla asta de cateva zile deci nu doar ieri noapte. Si stiu ca tusea noaptea mai ales uscata poate fii asociata astmului sau unor boli cardiace sau ceva alergic. Tocmai de aia ma sperie un pic. O sa incerc sa ma invoiesc azi si sa merg pe la 13 la medic sa vedem ce zice. Cel mai destept intotdeauna cedeaza! |
aoleo! ma sperii si pe mine acum,nu stiam....o sa mai urmaresc si eu...
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
maraki spune:
Astery sa porti sanatoasa colierul
Fa-ti un loc in casa numai pt suveniruri
Imi imaginez ca ai fel de fel si toate interesante,eu am din Africa un bust de negresa masai din abanos(tot lucrat manual )

la razvanic,vezi ca intra in normal
cu rabdare se trece marea
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
maraki spune:
Uitasem:mi-ai adus aminte de serialul "Toate panzele sus" cu Capul Bunei Sperante
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
Giova spune:
Cristina faine cadouri ai primit.sa le prti sanatoasa. Sotul tau are o predilectie spre bijuterii...
Al meu nu e cu astea, nic eu, e drept.
eu mor de ciuda cand il vad pe marco cum il imbratiseaza pe clau, stiu ca si eu urmez, dar e asa fain sentimentul ala...cand ii vad manutele incolacite pe langa gatul lui Clau....
...asa ca imi imaginez ce ai simtit tu azi noapte, cand a fost pt. prima data....
La gradi e ok, aseara s-a pus sa-i cante lui Clau...aaaaaa, acum e toamna da, primele 2 strofe
si celalat cantec: ne jucam, ne jucam cu degetele, noi ne jucam. al meu barbat a ramas
, nu stie cantecele, asa ca auzindu-le pt. prima data i s-a parut fenomenal. Eu le mai repet cu marco acasa, norocul meu ca le stiu, asa ca unde se incurca...ma cauta din priviri....
Azi am fost anuntata ca joi va fii al 2-lea modul de la FTF-demo. M-au intrebat daca particip. de data asta am refuzat, nu mai merg in sala cu marco, caci se va lipi de mine si nu va participa la activitate. daca va fii intalnire cu parintii si patron, merg, imi place sa ma contrez cu el.
cica dupa astea 2 module ne va da CD-ul cu inregistrarea, ca sa luam cea mai buna decizie pt. copilul nostru.
Parerea mea e ca ceva nu a decurs bine la prima lectie demo si s-au gandit sa mai faca una. azi trebuia sa primim CD-ul. probabil nu au fost parintii multumiti de prestatiile copiilor, sau nu au inregistrat ce trebuia, naiba stie.....
si total off-topic:
ati auzit ca divorteaza Mihaela radulescu?
ieri a nascut in Ungaria Nicoleta Luciu un baietel de 3700 gr si 56 cm, prin cexzariana.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)