Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (300)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Giova tu platesti bani "grei" pt gradi deci e normal sa le dea apa plata. Eu la 5 lei pe zi...ce pretentii pot sa am....oricum acasa Dani bea apa de la robinet..pana pe la 2 ani i-am dat apa plata si apoi am mers pe principiul ca daca eu, Sandra am crescut cu apa de la robinet...ma rog..fiecare cu pasaricile ei . Mie imi e mila sincer de mamica care s-a angajat sa duca apa saptamanal. Am mai vb si cu alta mamica si la aia ii e totuna daca bea apa plata sau nu ca si acasa copilul bea apa de robeinet. Sincer mie imi place apa de robinet...ma dispera toamna, iarna sa beau apa care e la tempera camerei... imi place apa rece...dar iarna la frigider e prea rece..si ce curge de la robinet e perfecta. Asa m-am invatat... Cand am chef cumpar apa plata sa am in casa pt musafiri copii, cand nu nu... Daca vine cineva chioscul e jos si rapid cumpar apa minerala deobicei.
Maraki..stiu ca la voi se dau amenzi mari daca nu e copilul in scaun. Cineva din oras a mers in Germania acum cativa ani cu copilul si nu l-a lasat la granita sa intre in tara ca nu avea scaun. A facut cale intoarsa in Austria si a cumparat scaun de masina... Copilul avea vreo 8 ani

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Eu nu mai fumez din 5 februarie . Sincer nu simt absolut nimic (cum spun altii ca simt ca respira mai bine, se simt mai ushor...bla bla) dar material cred ca simt. Normal daca fumam peste 1 pachet de tigari...pana in 2 pachete pe zi . A...sa nu mint...singurul lucru pozitiv care il simt e ca parca simt mai bine mirosurile....deaia am ajuns sa ma spal uneori de 3 ori pe dinti si sa rod tot timpul guma .
Sa dea domnul sa nu ma mai tenteze niciodata tigara...acum cand ma gandesc la ea si cum miroase ma scutur asa a scarba... Dar nu am absolut nimic cu fumatorii, din partea mea poate fiecare sa fumeze unde vrea si cand vrea (si la mine in casa daca am musafiri normal ca le ofer scrumiera si nu ii trimit in bloc sa fumeze).

www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Daca te lasi de fumat, cel mai greu este atunci cand esti in oras sau la petreceri, daca treci de hopul asta atunci chiar nu mai fumezi( asa curand )
Bianca de la vreo 4 ani poti sa pui inaltator, nu neaparat scaun intreg de masina. Este doar chestia pe care sta copilul si bineinteles cu centura de siguranta pusa.

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Bianca si la Matei la gradi le da apa plata; au dozator si de acolo le da sa bea.

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Irina pai clau s-a lasat de fumat in speranta ca se va mai ingrasa. sa vedem acum...
Bianca la noi nu se vede din pdv material, deoarece cheltui mai mult pe mancare, pe sala, proteine, vitamine...dar totul e pt. sanatatea lui. Tigarile nu ii aduceau nimic bun.
Asa zice si Clau, ca simte mai bine mirosurile, gustul mancarii, dar altceva nimic. aaaa...nu mai bea nici cafeau de dim., caci ii trebuie tigara. nu mai prea sta nici cu colegii in pauza, caci aia fumeaza si pe el il deranjeaza fumul si ii e si pofta de o tigara...asa ca saracul.... . Bine ca acasa nu fumeaza nimeni, eu il sustin si-l incurajez, mancare are la orice ora, asa ca...numai ambitie sa aiba, sa reziste ca si pana acum...11 zile au trecut...dar pericolul exista.
Maraki pai Clau s-a lasat vinerea si seara a iesit cu nasul lui marco- fumator. I-a fost extrem de greu, mai ales ca au stat mult, au fost inauntru, caci era frig de terase...dar Adi a fost un domn si nu a fumat decat 4 tigari....
Bianca noi nu cumparam apa plata de fitze, ci, ca e groaznica apa de la robinet, nu se poate bea, contine o groaza de microbi si impuritati. In Trento, unde am stat, nu cumparam apa plata, caci e super buna cea de robinet, dar aici nu putem risca sanatatea noastra. si uite ca marco tot are lamblii.
Cand lucram eu la gradi, copiii aveau apa de baut intr-o galeata. dar sa mor de stiu daca o fierbeau sau nu, nu ma interesa chestia aia pe-atunci.

hai ca m-am luat cu vorba si mai nimic nu am facut. am vrut sa calc...dar uite cat e ceasul...plec mai repede sa cumpar ulei si balsam de rufe.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Noi aici bem de la robinet iar Angelo are cutii cu apa de la Humana.In Bucuresti nu poti sa mai bei de la robinet, se cunoaste in pahar ca nu este apa curata.Tin minte ca am fost cu Giorgos la Fagaras la bunicii unei prietene, ne.am dus la o fantana in curte si am scos apa si-i intindeam cana lui Giorgos sa bea, s-a uitat el atent si a spus ca nu e buna de baut. Cand am intrat in casa, ne-a spus unchiul prietenei ca apa de la fantana respectiva este doar pt animale Bine ca nu am baut eu, nu stiu cum de si.a dat Giorgos seama ca eu nu le am cu astea

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns d_melli spune:

Cam asta zice legea pe la noi.Asta am gasit.
Paragraf din noul cod rutier care ar trebui retinut si respectat de catre toti parintii si nu numai: art. 97 si art.98 din noul cod rutier.

ARTICOLUL 97
1 - copii cu varsta sub 12 ani sau cu inaltimea sub 150 cm trebuie sa poarte centuri de siguranta adaptate greutatii si dimensiunilor lor, iar cei cu varsta sub 3 ani se transporta in dispozitive de retinere omologate.
2 -coducatorilor de autovehicule le este interzis sa transporte copii cu varsta de pana la 12 ani pe scaunul din fata chiar daca sunt tinuti in brate de persoane majore, in timpul deplasarii pe drumurile publice.
........................................
4 -se excepteaza de la obligatia de a purta centura de siguranta:
---------------------------------
b) femeile in stare vizibila de graviditate.
Deci cei de la 3 in sus ce fac?

Cel mai destept intotdeauna cedeaza!

Mergi la inceput

Unii vor sa se ingrase, altii tin regim toata viata sa nu se ingrase...pai treaba e asta? .
Giova ce bine i-ar sta lui Clau cu 20 kg in plus si mie ce bine mi-ar sta cu 20 kg in minus . Pacat ca inelul Arebelei nu exista . E greu cand sunt tentatii dar nu imposibil. Ambitie trebuie doar...eu recunosc ca nu am avut deaia am luat medicamente. Nelu in schimb are o ambitie..de fier..a spus ca de acum nu mai fumeaza si nu a mai fumat. PUNCT. Asta da tarie de caracter. Si nici nu s-a plans si vaitat ca ii e greu... Eu una sigur nu as fi reusit...noroc ca am inceput programul impreuna cu sora-mea si cred ca ne-am ambitionat una pe alta ca altfel nu cred ca reuseam. Eu nu am crezut vreodata ca o sa ma las de fumat, eram prea dependenta...noaptea daca ma trezeam fumam, dimineata nu deschideam bine ochii fumam . Si doctirita a spus atunci ca nu credea ca voi reusii. (sotul prietenei mele a inceput si el programul dar nu a rezistat...fumeaza si acum, a spus ca el nu renunta la placerea asta...). Eu beau si acum cafea dimineata...1 singura beam pe zi si inainte si acum. Si am baut de la inceput chiar daca nu fumam. Era straniu si ciudat dar m-am obisnuit. In schimb Nelu cand s-a lasat de fumat acum vreo 2 ani s-a lasat si de cafea. Acum mai bea dar rar...la chefuri mai mult.
Maraki am depasit demult faza aia in care ma deranja sa stau in fum si imi era frica sa nu ma reapuc. Intr-un fel a fost bine ca nu am avut tangenta cu fumul in perioada asta, la servici nu se fuma, acasa nu se fuma, la socrii nu, la maica-mea nu, sora-mea s-a lasat in acelsi timp cu mine...deci doar colegele de facultate fumau...cand ieseam in pauza si afara nu se simtea asa fumul.

Mergi la inceput

Toanca si noi ne-am gandit la dozator de apa dar nu vor educatoarele pt ca au fost probleme in trecut...
Plus ca apa de la dozator e cam rece si daca nu ai grija copiii sunt tot la dozator ca doar le place sa se joace...l-am vazut si pe Dani in Bulgaria in timp ce statea in holul hotelui...tot la dozator era

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

buna mamici, uite am venit de la dr, e racit dav, e viral, i-a dat vibrocil de pus in nas, sinupret si nurofen........saptamana viitoare tre sa merg iar cu el la orl ca e suspect de vegetatii adenoide, as zisii " polipi"......dr zice ca ar trebui operat, ce parere aveti, io ma cam tem , auzind si de fetitza aia care a murit la 4 ani de op de polipi, e neaparata operatia asta, poate a stepta pana in vara sau e musai.....mentionez ca dav sforaie, respira mai mult pe gura decat pe nas........nu vb pe nas...dati-mi un sfat ce sa fac.....taicasu nu vrea nici un ruptul capului sa auda de operatie.......io nus ce sa fac.....dr a zis ca dak il opereza o sapt tre sa stea la spital si inca o saptamana apoi in casa,,, deci iar lipsim 2 sapt de la gradi.offf trae cu stangul am inceput anul scolar.........
maraki- si dav isi roade unghiile si l-am interebat de ce face asa? si a zis: trebuie sa desprind unghiile de pe degete ca sa le mananc."
.......of dak asa trebuie ...auzi la el........

Mergi la inceput