Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (300)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

am ajuns si eu acasa, pregatita pt. jobul nr.2, , si daca oi mai avea timp.

azi noapte am iesit la vecinul nostru, deja ma saturasem de chef in fiecare seara si galagie. cred ca tot de la el s-a varsat si pe masina mea. grecul de de-asupra lui nu era acasa in perioada aia.
Macar a fost simtit si a inchis muzica si au plecat amicii de carti acasa, SA VEDEM CUM VOR FII NOPTIILE VIITOARE. dE LA MARCO DIN CAMERA SE AUDE MAI TARE DECAT DE LA NOI, SI CUM E FARA SUZETA, DOARME MAI IEPURESTE SI URGENT E TREAZ. (scuzati majusculele, acum am vazut, dar nu mai corect, caci sunt la al2-lea mesaj deja).

Dimineata cand am ajuns la gradi, vad un tip ce face gimnastica cu toti copiii. am intrebat educatoarea si cica e prof. de sport si in fiecare dim. la ora 9 face sport cu piticii. Musai sa ajungem si noi mai devreme, ca sa manance si pe urma sa faca si Marco miscare.

Bianca chiar Axe a fost dushgelul. nu stiu pe cine o agata la gradi azi, caci numai baieti sunt la el in grupa.
Nu-l las pe marco sa se spele singur, doar ca lui ii place sa stea mai mult in apa. asa ca-l las vreo 15 min. sa se balaceasca, sa se joace cu jucariile. acum a vazut dushgelul acolo, a tinut minte ca e al lui si s-a spalat.
S-a mai spalat el cu samponul meu L'Oreal, caci are cap dintr-ala ca la sapun lichid si ii era usor sa-l manevreze. Cum eu l-am luat de-acolo, s-a dat la asta lui Clau, ale lui si dushgelurile mele, vad ca nu prezinta interes.
Cristina pe mine ma pune Marco sa-i arat toate daciile, in drumul nostru psre gradi. la ce trafic este, eu ma mai uit si dupa masini, iar el imi zice ce culaore au.
In Italia am mai vazut scaune in fata, dar musai sa dezactivezi airbagul. cel putin asa scrie in cartea tehnica a Touaregului, acolo se poate dezactiva, la Fordul meu nu, dar nici nu-l pun in fata.
Toanca imi pare rau ca s-a imbolnavit matei, asta e colectivitatea. da-i ceva Imunogrip, sau alte vitamine sa-i intaresti putin imunitatea. Bine ca a venit bona...
Irina cel ami mult mi-a placut sa smotruiesc pt. ap. meu...cred ca si voi ati avut acelasi sentiment. Inca putin si pe urma scapati de greu si va linistiti la casa voastra.
Mai zi ce nazbatii face mario, tare drag mi-e sa citesc dintr-astea.
E bine ca te poti abtine la comentariile de dincolo, mai ales ca s-a facut aluzie si la pers. ta.
Silvia uite ca rezista al meu....aseara ii trebuia o tigara, dar i-a trecut cu o ciocolata. mananca mult, merge la sala in fiecare dim., ia proteine si vitamine...doamne ajuta sa scape de viciul asta si sa puna ceva kg.
Ti-a dat de lucru Alain cu grisul? Marco nu ajunge la astea, sunt in dulapul de sus, asa ca deocamdata sunt linistita. caci oalelele, castroanele, mixerul, robotul..le scoate zilnic si-mi face de mancare.
Irinatunza imi pare tare rau de sabina. sper sa nu fie nimic grav si sa-si revina cat mai repede.
Anasol, marco e foarte iubaret si pupacios. Eu sunt: iubita lui, mama lui, sau fata lui. dar nu e gelos pe tati si ma imparte cu el: "odata eu, odata tu, bine?"(asa-i zice la clau). sau cand vede ca ne pupam, vine si el si zice: "noi tlei".

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

Irina, Astery, pentru raspuns. Banuiam eu ca nu e legal; de asta si se teme Sorin sa puna scaunul in fatza.
Silvi, multa sanatate la amindoi.
Toanca,Anasol, deci si voi bolnaviori. Multa sanatate va doresc.

Of, ma duc sa-mi aduc fata de la buni .
Am vorbit si cica e ok, n-a mai facut nici un kk, n-a vomitat (sa dea Dumnezeu sa nici nu vomite ) , dar nici de papat n-a papat nik. Bea doar apa. I-a dat mami banana dimineata ca sa se stringa la burtika si se uita la banana si zici ca-i vine greata. Deci nik mincat de dimineata.

Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina

http://www.dropshots.com/irinamav

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Buna dimineata si de la noi,

Irinatunza sanatate Sabinutzei Tine-o putin pe regim sa nu se agraveze situatia.
Cu urechile la stiri, am uitat ce am vrut sa scriu

Eu nu stiu cum sa.l fac pe Angelo sa se dezvete de ros unghiile Vad ca a avut dreptate Giorgos ca o sa devina obicei Cand l.am vazut prima data, m-am gandit ca este mult prea mic pt. a continua rosul unghiilor, nu l.am certat deloc si acum regret si nu stiu ce sa fac.Si-a ros ieri o unghie atat de mult, a ajuns jumatate si se vede ca il doare rau la cum arata degetelul.Nu ma lasa sa-i pun nici leucoplast,a devenit o problema mare. Cu pupacitul al meu nu este campion, pe mine ma pupa dar foarte rar( eu il albesc in schimb ) dar toata ziua isi pupa ursuletul
Aici este frig, ploua mocaneste, anul asta va fi putina lume la <Oktoberfest.

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Irinutza, sanatate multa si sa scapati cu bine si voi. Cu scaunul din fata iti zic ce stiu eu, poate nu e chiar asa. In fata este legal sa pui scoica cu spatele la directia de mers si cu airbag-ul dezactivat. Dupa ce trece de la niv scoica obligatoriu in spate si fixat cu centura atat scaunul cat si copilul in scaun si cica conform studiilor cea mai sigura pozitie ar fi cea din mijloc nu in spatele scaunului cum se pune de obicei.
Irina hai mai ca in cazul asta cedam primul loc la nazbatii lui Mario dragul de el a avut ceva activitate cu santierul nu gluma. Si noi vm lua mobila de la Ikea si va trebui in mare parte sa o ansamblam noi nici nu vreau sa ma gandesc ce circ va fi cu Alain in perioada aceea. Spor la treaba cu amenajatul.
Giova felicitari lui Clau se poate cu ambitie si o as se simta mai bine pe viitor.
Cristina te cred si eu ca ai vrea sa il vezi ai si avea ce vedea ca nu sta o clipa, daac e cuminte inseamna ac are febra peste 38 e pe verificate faza. Am inceput sa il pun la colt cand face prostii ca nu stiu sincer ce metoda sa gasesc sa il fac sa inteleaga ca este pedepsit daca afce prostii si mai nou cand face ceva striga el coooooooolt si fuge la colt deci iti dai seama ce serios ia treaba asta, cred ca il amuza si asta.
Anasol salutari si sanatate multa si voua.

Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

si pe ziua de azi....
Multumesc pt raspunsul cu apa plata...deci la gradi unde se da apa la copii probabil e apa fiarta sau e ceai. La cresa Dani primea doar ceai...sau daca ii duceam de acasa in sticla altceva...si eu cum nu il duceam cu sticla...bea doar ceai ...cred. Oricum imi aduc aminte ca am gustat o data ceaiul si era atat de dulce...
Giova, spor la [smotru]. Daca spui ca sare Marco de pe masa pe pat si invers nu ii mai trebuie lui lunea dimineata (glumesc evident)
Silvi stai calma ca si Dani mai face prostioare... ca orice baiat de altfel. Inca nu a deschis frigiderul...chiar dinastea nu a facut .
Anasol Dani e pupacila si dragastos cand vrea. Dar il facem noi sa fie si mai si ca suntem o familie care ne pupacim mult . Seara la culcare ne pupam toti odata si dupa aia pe rand . In timpul zilei il mai chem sa imi dea pusi si uneori vine, alteori spune ca nu vrea. Imi place sa il pup pe gat...are asa o piele fina . Noi ne pupam pe gura...asa ne-am invatat (stiu ca nu e bine si igienic) si am observat ca acum si el merge la lume si vrea sa pupe pe gura . Acum trebuie sa il dezvat sa pupe lumea pe gura...sa il invatz ca doar pe noi sa ne pupe, la restul sa dea obrazul (imi aduc aminte ca si sandra tot asa pupape gura pe toata lumea si ne-am dus odata la cineva la restaurant si ala aveau un angajat...Sandra cum era sociabila si dezghetata s-a imprietenit cu ala...la plecare i-a dat pusi pe gura....cand am vazut am ramas socata...ala era omul care statea cu vacile...plus ca a avut TBC ) De atunci am zis STOP pupat pe altii pe gura si a priceput repede.
Irinatunza poate sa fi fost diareea de la mancarea de ieri...bine ca nu a mai facut kk pana acum. Paine prajita, uscaturi, banane..stii tu. Daca bea apa e bine. Mai ai un pic si vei sta cu ea acasa...e dependenta de voi..asta e nu ai ce face. Se va acomoda si cu colectivitatea cand va fi cazul ca nu va avea ce face.
Irina mai aveti un pic si vei face cheful de inaugurare . Daca n-ai inteles nimic...atata bai sa fie ..oricum pt tine n-a dormit noaptea si tie ti-a dat cafeaua (si eu am intrebat pe altele ca habar nu aveam despre ce e vorba) Pai deschide-ti draga si tu un blog si scrie-ti memoriile ca doar se practica...sau mai bine deschide un subiect separat si scrie draga...scrie....scrie...
Astery pai normal ca nu e voie sa pui copilul in fata...cine are carnet de conducere ar trebui sa stie...parca copii au voie in fata de la 12-14 ani...asa ceva...nu mai stiu legislatia ca am dat prea demult examenul . Dar daca nu te-a oprit nimeni e f bine. Si eu intr-un timp am pus scaunul de masina pe mijloc, mai ales dupa discutia avuta cu o prietena din America. Acum e pe stanga...in spatele soferului ca imi e mai comod asa.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Irina wow! A mancat Mario chit Mie imi placea sa mananc nisip Cat mai aveti pana asezati lucrurile cat de cat? Spor la treaba in´continuare

Silvie parca tu m.ai intrebat de urmatoarea sedinta la Montessori, inca nu stiu cand vom merge pt. ca nu am primit programarea. Stiam ca saptamanal trebuie sa mergem dar pana acum nici telefon nu au dat de la clinica si nici scrisoare nu am primit.

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

irinatunza mergeti si aduceti fata acasa. sa vezi ce bine se va simti cu tine. Nu-i bai ca nu mamanca, vezi sa nu se deshidrateze.
Silvia, Clau s-a mai lasat de fumat, cand eram eu gravi. si dupa aproape 3 luni, la o nunta, s-a apucat sa fumeze. asa ca... sa speram ca acum e mai matur si nu se mai apuca din prostie...ar fi pacat.
Bianca la marco la gradi le da apa plata dintr-aia din bidoane mari, au contr. cu o firma si au dozator dintr-ala si de acolo beau copiii. Cica, lamblia de la apa de la robinet se face, si rezista si daca e fiarta apa timp de 15 min. Le-am intrebat la gradi, cica si ceaiul il fac tot cu apa plata...sunt curioasa acum...caci suntem pe sf. cu tratamentul pt. lamblia. daca apre din nou...e clar ca numai de la gradi ia, si le voi spune.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

De la 14 ani ai voie sa lasi copilul pe scaunul din fatza, parca anul trecut vroiau sa scoata o lege noua sa fie de la 12 ani, nu sant sigura. Angelo sta in spate dreapta( in scaunul lui ) Este obligatoriu, daca nu ar fi in scaun pt copii, am plati amenda 500 euroi.

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns d_melli spune:

Aha da acum mi-am amintit ca dc nu poti dezactiva airbagul nu ai voie sa pui scaunul. Deci musai trebuie dezactivat.Altfel nu.Asa stiu eu.
Giova da ce l-a apucat de se lasa de tigari? Deci sa inteleg ca inr-un fel sau altul toti v-ati apcuat de gimnastica. Referitor la comentarii nu o fi fost doamna multumita de cadouri, nu or fi fost la nivelul celorlalte primite de la celelalte fete, trimise prin posta si asa mai departe, dc stiam stateam la 4 stele ca oricum era mai ieftin decat ce am cumparat.Nu iti bate capul, din astea se vede caracterul omului.
Maraki si eu imi rod unghiile, evident cand nu sunt facute, deci iti dai seama acum cu smotrul. De mica sunt fan.
Ma chinui sa trimt de o gramada de timp si nu reusesc , toata lumea ma intrerupe.
In sfarsit mi-a venti si mobila de bucatarie dupa o gramada de timp si...nu are cine sa mearga dupa ea...cica maine zice Marian.

Cel mai destept intotdeauna cedeaza!

Mergi la inceput

Eu ma lasasem de fumat cat am fost gravida ( in toate sarcinile )si inca 1 an si ceva dupa ce s.a nascut Angelo. Am inceput la sv. pt ca ma plictiseam cand faceam pauza iar acum fumez 5 tigari la sv, 1 in masina la intoarcere si ocazional cand e Angelo plecat la bunici( pana seara cand vine are timp sa se aeriseasca sufrageria )

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput