Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 76
Raspunsuri - Pagina 18
magdita spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui crisarh FELICITARI!!! ALINA!!!!! SI SA DUCI SARCINA LA FINAL SI SA AI UN COPIL SANATOS CARE SA TRAIASCA PANA LA ADANCI BATRANETI SI VOI ALATURI DE EA/EL ps: Magdita, este alina care a pierdut sarcina in accident? aspiranta la |
Nu iubita, aceea este Alina1974
, pe care o pup dulce, dulce si o asteptam, cand este pregatita, sa mai intre pe la subiectul nostru.
Cu siguranta se va intampla minunea
!!!aspiranta
din aprilie 2004Doamne ajuta tuturor

In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">
felix76 spune:
Alina, ma bucr ca ti-ai facut curaj si ne-ai scris din nou! Felicitari pentru burticuta ta norocoasa! Ai mare dreptate, putem sa ne dam noi si cu fundu de pamant, daca nu este sa avem bebe ACUM apai putem sa il chemam noi in toate felurile posibile. Il vom primi atunci cand vom fi pregatite sau cand bebe va decide ca vrea sa vina la noi in burtica!
Sarcina usoara iti doresc!
Felix
gabrielarusu spune:
Buna fetele, 

Aerlilian i-mi pare sincer rau dar o sa vezi ca in curand il vom tine pe bebe mult asteptat in brate.
Cosicel la fel i-ti doresc si tie si la toate fetele sa vedem cat de curand cele II.
Crisarh si mi-e mi-a iesit ureaplasam + si dr. nu mi-a dat nici un tratament a spus ca nu asta e cauza de nu raman insarcinata, nici nu stiu ce sa fac. Ureaplasam am ami avut-o o data si a trecut cu antibioticul si dupa 1 an am refacut analize si iara era +. Mi-e cam tema ca daca raman cumva insarcinata si avand pacatoasa de ureaplsma + risc sa pier sarcina. Ce tratament ti-a dat dr.?
Va pup pe toate 
sper viitoare mamica
felix76 spune:
Crisarh, ma bucur ca ai renuntat la histerosalpingografie! Chiar daca Tutu nu da sa faci analize, este bine sa ne documentam si sa ni le facem, ca cine stie ce se poate intampla... Cum a fost la Cluj? Imi place tare mult orasul acela!
Pup,
Felix
aerlilian spune:
La mine deja z25 a devenit z1...Merg mai departe,ce sa fac...Aseara am plans de m-am uscat,astazi arat ca o mumie egipteana,toata lumea ma intreaba ce am...imi vine sa fug,sa ma ascund...Dar o sa fie bine.Dupa calculele mele,daca as face IA tot in z10,ar pica sambata,ceea ce m-ar avantaja foarte tare apropos de invoirile de la serviciu si la mine si la sotul meu...Va pup si astept vesti bune de la voi.
Anaconda ,imi doresc din tot sufletul ca la tine sa iasa de data aceasta,ca sa mai prind si eu incredere.Tin pumnii pt tine!
lorelix spune:
Buna fetelor,
Dupa cum v-am spus ieri am facut laparoscopia, rezultatul nu e f. bun.adica endometrioza, in rest totul este ok.
Astazi ma simt ceva mai bine, adica nu mai vars, dar ma doare locul inciziilor. Ce-mi recomandati sa fac?
Am inteles de la Ioana(rezidenta) ca pot sa-mi dau jos bandajul si sa ma spal cu betadine, voi tot asha a-ti procedat?
Va multumesc pentru raspunsuri si va doresc numai bine si sa vi se implineasca acel vis de-a avea mult doritul BB

![]()
Nu e o rusine sa nu stii, e rusine sa nu intrebi!
aris26 spune:
da lorelix e chiar bine. eu in plus am mai pus pudra de balneocin. s-au vindecat f repede si frumos.
13+
http://community.webshots.com/album/565528924vcaGAV?vhost=community
cosicel spune:
Buna Gabi! 

Chiar imi era dor de tine!!!!! Ma intrebam ce faci, si daca ne vom mai intalni la Elias, luna asta! Cand vii la tutu? ai ajuns la Matei?
Nu's cum va fi cu cele 2 linii, dar viata merge inainte, si imi voi gasi vreo consolare, cumva! Oricum cand va fi sa fie, daca va fi sa fie, e binevenit!![]()
![]()
rocsy2007 spune:
lorelix eu asa am facut. dar mi-am dat si cu crema de galbenele. e cicatrizanta.
aris imi pare rau pt z1