Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 76
Raspunsuri - Pagina 17
rocsy2007 spune:
mi-am mai revenit . ma ridic si ma scutur de vin ca a pus mada. 
hai felix trimite soarele ala sa fac putina plaja.
rocsy2007 spune:
am niste nervi pe coana infertilitate . da lasa ca ii venim noi de hac. cazusem bine in butoi dimineata noroc ca a avut cine sa ma scoata .
cosicel spune:
Rocsy - uite c-a venit soarele, sau cel putin, in Militari, a aparut, palid, da' exista!
Sper sa apara si pe strada ta!
crisarh spune:

fetele!!!!Felix nu am facut HSG si nu mai fac. Am fost si mi-a vazut analizele si din pacate am ureaplasma si cu siguranta din cauze acestei infectii am pierdut sarcina. M-a intrebat daca am facut aceatsa analiza in primele saptamamni de sarcina anul trecut, dar nu am verificat inca. Asa ca aviz amatoarelor, faceti inainte de sarcina si ureaplasma si micoplasma, se pot rupe membranele si patiti ca mine.La dozariel hormonale mi-a iesti FSH-ul ffff mic. Deci ovarele mele nu fctioneaza ff bine. Asa ca imi va face histeroscopie dupa urmatorul cm, pe la inceputul lui oct sa vedem daca am sinechie si sa verifice pe interior. Apoi mi-a zis ca incercam cu stimularea ovarelor. Acum o sa iau tratament pt ureaplasma 10 zile si repet analiza. Cam atat despre mine.Am fost plecata ieri la Cluj in delegatie si am avut multe de pregatit si nu am mai intrat sa va salut. va pup si bafta fetelor cu IA, capul sus celor cu z1, lasati borcanul cu melancolie deoparte si se vor rezolva toate curand. Bafta celor care vor face si au facut laparo.

aspiranta la
magdita spune:
Fetele mele,
Tocmai am primit o veste buna : avem o noua gravidutza. E vorba de Alina27

, despre care va aduceti aminte ca a pierdut o sarcina cu cateva luni in urma.
Felicitari iubita, sa ai o sarcina usoara si la termen si peste 8 luni sa iti tii bebelusul sanatos in brate
.
Doamne ajuta la cat mai multe !
A inceput sezonul de graviduzte
....
Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
aspiranta
din aprilie 2004
Doamne ajuta tuturor
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">
crisarh spune:
FELICITARI!!! ALINA!!!!! SI SA DUCI SARCINA LA FINAL SI SA AI UN COPIL SANATOS CARE SA TRAIASCA PANA LA ADANCI BATRANETI SI VOI ALATURI DE EA/ELps: Magdita, este alina care a pierdut sarcina in accident?aspiranta la
georgia_c spune:
crisarh...daca baba nu incurca este alina prietena cu rocsy
alinush , felicitari mica ...sa fiti sanatosi , si sa se prinda bb de mami lui ...sa treci si pe la noi sa ne povestesti ce si cum , poate asa se prinde si de noi ...
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
alina_27 spune:

dragele mele tutunici.
Mi-ati facut o adevarata surpriza ca v-ati amintit de mine.
Desi va citesc din umbra in fiecare minut si sunt alaturi de voi in tot ceea ce treceti totusi nu mi-am facut curaj sa va mai scriu in ultimul timp.
Da, am ramas insarcinata la doua luni dupa ce prima sarcina mi se oprise in evolutie. A fost o minune pentru ca, eu ma chinuisem ani intregi sa raman si doar Tutu a fost cel care " cum a pus mana pe mine, cum m-a lasat graviduta"![]()
.
Glumesc, evident.......dar ii sunt atat de recunoscatoare ca m-a ajutat sa obtin prima sarcina incat nu stiu cum as putea sa-i multumesc vreodata. Se pare ca, dupa acea sarcina pe care DD mi-a luat-o, organismul meu s-a reglat in mod miraculos si am ramas insarcinata fara ajutorul lui Tutu. Practic, in cea mai strsanta grea si obositoare luna din viata mea ( am carat saci de zeci de kg, si materiale de constructii pentru ca eram in renovare) am ramas insarcinata.
Dragele mele, va rog sa fiti optimiste. Eu am aflat pe pielea mea ca daca DD nu ne ingaduie sa avem un bebe, nu o sa il avem .... e adevarat ca trebuie sa incercam sa facem tot posibilul sa fim sanatoase si sa facilitam procesul de conceptie, dar trebuie sa avem si foarte multa credinta.......
Soarele va rasari pe strada fiecareia dintre noi, de asta sunt sigura...deci nu dezarmati nici in cele mai grele momente....Eu sunt exemplul clar ca se intampla si minuni....
Nici acum nu realizez cum de s-a putut intampla sa raman a doua oara asa, din senin, dupa ce m-am chinuit 4 ani prin medici, tratamente si spitale........
Va pup dulce si voi continua sa va citesc absolut fiecare mesaj, sa ma bucur de reusitele voastre si sa ma intristez de fiecare data cand cadeti in butoias. 

pentru fetele mele dragi!
Alina
9+